Şimdi Ara

En iyi Hosting Firması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.1host1.com 'u öneririm Amerika'da hizmet veren bir firma Türkçe'de yazışabiliyorsunuz... Süper hızlı ve en önemlisi yeni başlayanlar için aylık 1$ 'a hosting veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zum2002

kullanıcı yorumu;

www.webgalerisi.com

1 yıldan fazladır hizmet almaktayım. Gayet memnunum her türlü sıkıntıma sorunuma karşı gece geç saatlere kadar bile yardımcı oldular.Her türlü isteğinizi rahatlıkla karşılayabilen bi firma. Güvenle sitelerinizi emanet edebilirsiniz. Herkese tavsiye ederim. Tesekkürler.”

Özellikle Resller fiyatları çok çok uygun !

YALANNNNNNNNNNN

http://whois.domaintools.com/webgalerisi.com

DOMAİN TESCİL TARİHİ: 2011-11-23

daha 4 ay önce açılmış bir siteden nasıl 1 yıldır hizmet alıyorsunuz?

• http://www.1host1.com amatorler icin aylik $1 dolara, profosyoneller icin aylik 10-20 dolar arasi fiyatlarimiz mevcuttur.
    irtibat kurmak isteyenler yurdisi numaramiz 001 (973) 393 28 44 veya support(at)1host1.com adresinden bize ulasabilir. Turkiyede subemiz yoktur!
  • En iyi Hosting Firması hangisi? diye 100 kişiye sorsalar, 80'inin cevabı Natro olur sanırım ve ben de Natro diyorum. Özellikle kurumsal bir firma olması, fatura kesilmesi ve 7/24 teknik destek ekiplerinin olması beni cezbediyor.
  • Hostexper adlı firmayi kesinlikle tavsiye etmiyorum. http://www.hostexper.com

sFTp ile sistemlerine bağlantı yapmamı sunucularına saldırı olarak algılayıp tüm hesabımı kapatmış. Sunucularındaki sorunu bana yani müsterisine iftira atarak kapatmaya çalışması hiç hoş karşılanır bir olay değil.
    Saldırı olduğunu idda ettiği saatte ısrarla sadece dosya yüklediğimi, bunuda bir FTP programı kullanarak yaptığımı söylememe rağmen nerdeyse tüm sabah kurumsal bir yerin web sayfasıni kapalı tuttular.

Bu da yetmiyormuş gibi beni dava etmekle tehdit ettiler.

Neyseki en sonunda kendilerininde kabul ettiği gibi sFTP bağlantı isteğini sistemleri saldırı gibi algılıyormuş. Halen bir özür borçlu olmalarına rağmen bana sFTP yerine FTP ile bağlanmamı ve sorunun bir şekilde çözüleceğini söylüyorlar.

Kendilerini şiddetle kınıyorum ve hesabımın süresi dolar dolmaz tüm üyeliğimi başka bir firmaya taşıyacağımı belirtmek istiyorum.

Bu şikayeti okuyacak birilerininde bu firma ile çalışmadan önce benim yaşadıklarımı da göz önüne almasını isterim.

• Belirttiğiniz problem kısa bir sürede çözümlenmiş ve size bilgi verilmiştir.
    Hesabınızın bulunduğu sunucumuzda çalışan CSF firewall yazılımı tarafından yapmış olduğunuz bağlantıların
    atak olarak algılanması neticesinde log kayıtları incelenmiş ve tedbir amaçlı olarak hesabınız
    geçici süre ile dondurulmuştu. Bilginiz dahilinde olmayan izinsiz bir erişim olabileceği ihtimalide
    mevcut olduğundan bu kısıtlama işlemi, hesap güvenliğinizin sağlanması amacınıda içermekteydi.
    İncelemeler tamamlandığında hesabınız tekrar aktive edilerek tarafınıza bilgi verilmiştir.
    HostExper'de her zaman müşterinin bilgi edinme hakları korunur ve her zaman bir yetkiliye ulaşabilirsiniz.
    Böyle bir durum karşısında gerkeli tüm açıklamarın yapılmasına ve defalarca canlı destek, mail ve ticket
    üzerinden başvurularınızda tarafınıza bilgilendirme yapılmasına rağmen bu şekilde forum mesajları ile negatif
    görüşler belirtmeniz üzücüdür.
    Hesaplarınızı istediğiniz zaman taşıyabileceğinizi ve işinizi kolaylaştırmak için size yardımcı olabileceğimizi
    bildirir, yaşanan durum için özür dileriz.

Teşekkürler

HostExper.Com
    domain, Hosting, Reseller, VPS-VDS

• Kebirhost ve karincahosting ikisi de çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 25 Mayıs 2012; 23:54:06 >
  • sadecehosting.com derim webrazzi sadece hosting yazarsanda googleye video cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hosting sorgulama en iyi host firmasıdır.
  • Siz de benim gibi kalite ve sağlamlıktan yanasınız. Üstelik destek kısmıda çok önemli bir hosting firmasının size bu konuda bana kendini kanıtlamış firma olan natro yu önerebilirim.
    7/24 hizmet sağlıyor resmi tatiller de bile aradığım zaman ulaşabiliyorum ve taleplerime 10 dakika gibi kısa sürede cevap verdiklerini biliyorum. üstelik fiyat performans analizi yapan siteleri vs. okuduğumda herkes natro diğer firmalara oranla bir kaç adım ileride diyor.
    Panelleri türkçe ve kendileri yazdıkları için müşterilerinin isteği doğrultusunda geliştirebiliyorlar ama diğer firmalar da bu yok bu yüzden daha kısıtlı kalıyorlar hizmet anlamında. Ben 4-5 senedir kullanıyorum ve büyük sıkıntı yaşamadım.
  • En iyi hosting firması natro ama geçenler de şöyle bir sıkıntı yaşattılar bana. Daha öncesinde bir hosting domain almıştım kampanyalı bir şekilde hosting alana domain bedavaydı. Şimdi yenileme yapıyorum hizmetimi ama aynı şartlar altında yenileme yapmıyorlar domaine ayrı para vermem gerekiyormuş. Diğer firmalarda nasıl bilmiyorum ama hiç yakıştıramadım. Başka firma kullanmadığım için yine de natro diyorum.
  • Ben biraz gezindikten sonra hosting kuponları dağıtan site gördüm arkadaşlar ihtiyacı olanlar için işine yarayacak kodlar bulabilir http://www.turkiyekupon.com
  • studioworks S kullanıcısına yanıt
    19tl fiyat gerçekten iyiymiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.