Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanyksel06

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyksel06

arkadaşlarhttp://www.monsternotebook.com.tr/ bu siteden monster laptop almayı dusunuyorm 2700 tl kadar çıkabilirim ? hangi modeli önerirsiniz kararsız kaldım ? bazı modeller arasında 200 tl falan oynuyor o yuzden secemedım pahalı olan mı iyi yoksa ucuz olan mı anlamadım :) o yuzden sizin bi öneriniz varsa cok sevinirim ...

www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=413642&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

http://www.fokusshop.com/asp/group/435/15-6-MS-16F31-Ivy-Bridge-Islemci-

Bunlara bakabilirsiniz.

hocam cevabınız için tesekkurler ... monsternotebook.com daki notebook a baktım ... güzel ama sizin onerdiginiz linkteki laptop 2700 tl bu linkteki isehttp://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q61MS-16F34.html 2500 tl ? aradaki fark nedir yani hangisi iyi anlamadım ?

21 kasım teslimatlı,ön sipariş fiyatı olduğu için 2500 lira.Özelleştire tıklarsanız göreceksiniz.

Monster bir nevi toplama bilgisayar satıyor diyebiliriz.
    Kasalarını Clevo ve MSI'dan alıyor.
    Ülkemizde montajını yapıyor.
    Bu nedenlerle fiyat olarak uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hecaton

2193 TL
    https://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p5c-s03tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gt650m-156-dvdrwbr-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61989

2587 TL
    https://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np700z5c-s01tr-np700z5c-core-i7-3615qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-1gb-gt640m-156-dvdrw-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60461

Bu iki bilgisayar arasında ucuz olanın ekran kartı 2GB NVIDIA GT650M pahalı olanın 1GB NVIDIA GT640M diğer özellikleri ise aynı görünüyor. Malzeme kalitesi, ısınmama vs. gibi veya benim göremediğim bir farkı mı var acaba aralarında. Eğer kayda değer bir fark yoksa haliyle ilkini almayı düşünüyorum.

Bu fiyat bandında daha verimli bir notebook öneriniz var mı? Kullanım amacım CATIA V5, AutoCad, multimedia, güncel oyunlar, ofis programları

Fiyat olarak gayet uygun ilk laptop.Özellik olarak da daha iyi.
    Alttaki Chronos serisi kasa olarak biraz daha kalitelidir.Fakat diğerinin kalitel, olmadığı anlaşılmasın.O da gayet kalitelidir.
    Fiyat da uygunken ilk laptopu alabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba. Ben bir laptop arayışı içerisindeyim, bütçem maksimum 2000 lira ve okuyacağımm bölümde(makine müh.) işimi görecek ve sağlam bir bilgisayar istiyorum. Oyun olarak sadece FM serilerini oynayacağım zira Xbox var oyun için bir makine istemiyorum. Ancak uzun süre gidebilecek kaliteli bir ürün arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
  • lenovo y580 stokta yok şuan ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcn1027

Arkadaşlar merhaba. Ben bir laptop arayışı içerisindeyim, bütçem maksimum 2000 lira ve okuyacağımm bölümde(makine müh.) işimi görecek ve sağlam bir bilgisayar istiyorum. Oyun olarak sadece FM serilerini oynayacağım zira Xbox var oyun için bir makine istemiyorum. Ancak uzun süre gidebilecek kaliteli bir ürün arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Bunlara bakabilirsiniz.Orta seviye bir ekran kartı yeterli olacaktır.

• Hocam lenovo y570(ssd olan model) ve asus n53sv hakkinda ne dusunuyorsunuz onlar da tercih edilebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y570'de ısınma sorunu yaşayanlar oldu.
    n53sv ise fullhd ekran nedeniyle çizim programlarında sıkıntı yaratıyor.
    Ayrıca zaten bu iki laptop da eski.
  • Dell olan laptop güzelmiş ancak benim AMD ekran kartlarına karşı bir antipatim var özellikle masaüstünde yaşadığım sorunlardan sonra. Teşekkür ederim yardım için. Bunların dışında herhangi bir öneriniz var mı
  • Arkadaslar merhaba

Ben suan Amerikada yasiyorum ve 1.5 hafta sonra Turkiyeye geri donuyorum fakat gelirken buradan her oyunu yuksek ozelliklerde zevkle oynayabilecegim bir bilgisayar almak istiyorum. Butcem max. 1400 $. Baslarda ASUS N56vz modeli ile arkadasimin aldigi SONY VAIO SVS1511BFXB arasinda kalmistim fakat simdi MSI yorumlarini da okuyunca kafam iyice karisti. Zamanim az bu nedenle bir an once bir bilgisayar almak ve rahatlamak istiyorum lutfen bana tavsiyelerde bulunabilirmisiniz ?

Kararsiz kaldigim bilgisayarlar

http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666442230#specifications

www.bhphotovideo.com
    MSI GE60 0NC-006US 15.6" Gaming Laptop Computer (Black/Red)
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/854489-REG/MSI_GE60_0NC_006US_15_6_Gaming.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkaymert

Arkadaslar merhaba

Ben suan Amerikada yasiyorum ve 1.5 hafta sonra Turkiyeye geri donuyorum fakat gelirken buradan her oyunu yuksek ozelliklerde zevkle oynayabilecegim bir bilgisayar almak istiyorum. Butcem max. 1400 $. Baslarda ASUS N56vz modeli ile arkadasimin aldigi SONY VAIO SVS1511BFXB arasinda kalmistim fakat simdi MSI yorumlarini da okuyunca kafam iyice karisti. Zamanim az bu nedenle bir an once bir bilgisayar almak ve rahatlamak istiyorum lutfen bana tavsiyelerde bulunabilirmisiniz ?

Kararsiz kaldigim bilgisayarlar

Asus ve MSI'dan birini alabilirsiniz.Sony'nin ekran kartı daha düşük bu ikisine göre.
  • Üstad F/P bir Laptop almayı düşünüyorum, Kullanım amacım Oyun (Son çıkan oyunları oynatmasına gerek yok) Film, Program (Genel amaçlı hobi olarak) ANTALYAda ikamet ediyorum ısınma sorunu olmayan uzun yıllar kulana bileceğim bir cihaz arıyorum, Aşağıda bir kaç Laptop link'i koydum mümkünse F/P olarak sıralayın veya bunları geç şu marka şu modele bakdediğiniz önere bileceğiniz bir cihaz varsa lütfen ricaediyorum.

ASUS K53SV-SX795R Intel Sandy Bridge Core i5 2430M 2.40GHz 3GB 500GB 15.6 inç Notebook
    Asus K53SV-SX144D Yeni Nesil Core i5 2410M 2.3Ghz 4GB RAM 320GB HDD 1GB VGA 15.6" Dos Notebook
    Asus N53SV-SZ948D Core i7-2670 2.20 Ghz 4 GB 750 GB 1 GB VGA 15.6 Freedos (Full HD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayk07 -- 16 Eylül 2012; 21:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Üstad F/P bir Laptop almayı düşünüyorum, Kullanım amacım Oyun (Son çıkan oyunları oynatmasına gerek yok) Film, Program (Genel amaçlı hobi olarak) ANTALYAda ikamet ediyorum ısınma sorunu olmayan uzun yıllar kulana bileceğim bir cihaz arıyorum, Aşağıda bir kaç Laptop link'i koydum mümkünse F/P olarak sıralayın veya bunları geç şu marka şu modele bakdediğiniz önere bileceğiniz bir cihaz varsa lütfen ricaediyorum.

Asus K55VD-SX041D Core i5-3210 2.50 Ghz 4 GB 750 GB 2 GB VGA 15.6 Freedos
    Asus K55VD-SX023D Core i5-3210 2.50 Ghz 4 GB 500 GB 2 GB VGA 15.6 Freedos
    Asus K53SD-SX139D Core i5-2450 2.50 Ghz 4 GB 500 GB 2 GB VGA 15.6 Freedos
    Asus K53SV-SX144D Core i5-2410 2.30 Ghz 4 GB 320 GB 1 GB VGA 15.6 Freedos
    Asus N53SV-SZ948D Core i7-2670 2.20 Ghz 4 GB 750 GB 1 GB VGA 15.6 Freedos (Full HD)

Asus istiyorsanız buna bakabilirsiniz.K55vd serisine göre ekran kartı daha iyidir:

www.tekmarshop.com.tr/Products-URUN1181050-asus-k53sv-sx795r-k53-ci52430m-24gz-3g-500-1g-156-w7hb.html

Bunların dışında bunları öneririm:

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np350v5c-s0atr-np350v5c-core-i5-3210m-250ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61665

• Orijinalden alıntı: EPICA

Orijinalden alıntı: spayk07

Üstad F/P bir Laptop almayı düşünüyorum, Kullanım amacım Oyun (Son çıkan oyunları oynatmasına gerek yok) Film, Program (Genel amaçlı hobi olarak) ANTALYAda ikamet ediyorum ısınma sorunu olmayan uzun yıllar kulana bileceğim bir cihaz arıyorum, Aşağıda bir kaç Laptop link'i koydum mümkünse F/P olarak sıralayın veya bunları geç şu marka şu modele bakdediğiniz önere bileceğiniz bir cihaz varsa lütfen ricaediyorum.
    -
    Asus istiyorsanız buna bakabilirsiniz.K55vd serisine göre ekran kartı daha iyidir:

www.tekmarshop.com.tr/Products-URUN1181050-asus-k53sv-sx795r-k53-ci52430m-24gz-3g-500-1g-156-w7hb.html

Bunların dışında bunları öneririm:

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np350v5c-s0atr-np350v5c-core-i5-3210m-250ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61665

Üstadım çok hızlısınız Seçenekleri biraz elemiştim ama önerilerinizi şimdi inceliyeceğim, Teşekkürler.

• Arkadaşa bu bilgisayarı aldık 12 taksite

Dell Inspiron 5110 Intel Core i5 2450M 2.5GHZ 6GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B45B67

• 2500 tl lik samsung 9 serisi laptop aldım. kapalı kutuda geldi.
    ama orta üstte bir adet ölü piksel çıktı. böyle üst düzey laptoplarda olmamalı bence ölü piksel. pahalı çünkü. ekstra para veriyoruz.
    ölü piksele alışılıyor mu?_ henüz öğlen geldi. çaresi var mı geçirmenin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 17 Eylül 2012; 13:32:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

2500 tl lik samsung 9 serisi laptop aldım. kapalı kutuda geldi.
    ama orta üstte bir adet ölü piksel çıktı. böyle üst düzey laptoplarda olmamalı bence ölü piksel. pahalı çünkü. ekstra para veriyoruz.

Aldığınız yerle temasa geçin,değişim isteyin.
    İnternetten aldıysanız 7 gün içinde koşulsuz iade hakkınız da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

2500 tl lik samsung 9 serisi laptop aldım. kapalı kutuda geldi.

Aldığınız yerle temasa geçin,değişim isteyin.
    İnternetten aldıysanız 7 gün içinde koşulsuz iade hakkınız da var.

Evet bimeks internetten aldım.iade talep edecem olmaz derlerse geri veririm.teşekkürler yardım icin.
    Umarım sorun olmaz
    Ben cok şanssızım elekteonik konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar. ben de 2bin liraya kadar bir laptop almak istiyorum. hepsiburada'da lenovo y570 indirimde, oyunları yüksek performansta oynatacak ve beni uzun yıllar götürecek bir bilgisayar arıyorum herkes gibi. bu model biraz eskidi gibi geldi bana fakat özellikleri hala iyi gibi geliyor bana. bunun işlemcisi, grafik kartı nasıldır? yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: efeöge

merhabalar. ben de 2bin liraya kadar bir laptop almak istiyorum. hepsiburada'da lenovo y570 indirimde, oyunları yüksek performansta oynatacak ve beni uzun yıllar götürecek bir bilgisayar arıyorum herkes gibi. bu model biraz eskidi gibi geldi bana fakat özellikleri hala iyi gibi geliyor bana. bunun işlemcisi, grafik kartı nasıldır? yardım ederseniz sevinirim.

Almanızı önermem.Dediğiniz gibi eskidi ve ekran kartıda orta seviyeye düştü.
    Size bunu öneririm:

• Son bir tercih yapmak durumundayım.

MSI GE60,
    Asus N56VZ
    Lenovo Y580
    Samsun NP550P5C

hangisini tercih ederdiniz ? MSI ve Samsung'un indirimli fiyatlarıyla bugun digerlerine göre 250-300 lira ucuza geldigini dusunerek cevaplarsanız sevinirim. Aradaki bu fark için beklemeye deger mi ?

Bir soru daha. Bu modeller arasındaki fark genelde ekran çözünürlükleri ile ilgili. Laptopta görüntü anlamında Full HD sıkıntı yaratır mı Samsung'unki gibi bir çözünürlük daha mı uygun olur yoksa Full HD varken tercihi o yönden mi kullanmak gerekir ?
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.