Şimdi Ara

En İyi Evden Eve Nakliyat Firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul da nakliye firması adı altında binlerce sözde firma bulunmaktadır. Her köşe başında görebileceğiniz yük ve eşya taşınır yazan kamyonetler , hem kapıcılık yapıp aynı zamanda taşımacılık yapanlara emekli olup bir kamyonet alan kişilere rastlamanız mümkün. Bizlerde Kolumanlar Nakliyat olarak bu çarpık serbest piyasa dedikleri ortamda kaliteli hizmet vermek ve kurumsal firma kimliğimizi korumak zorundayız. Ne yazıkki nakliye firması tercihlerinde ucuz fiyat veren firmaları yada kamyonet sahiplerini müşteriler genelde tercih ediyorlar. İşin sonunda hem verdikleri paralarından, hemde eşyalarından oluyorlar. Müşteriler kurumsal bir nakliye firması seçerken asıl dikkat etmeleri gereken konuları bilmemekteler. Kurumsal firma tercih ederken firmanın ofisinin olup olmadığı , çalışanların işinde uzman olup olmadıkları, geniş araç filolarının olup olmadıklarına dikkat edilmelidir. En önemlisi internet üzerinden gerekli bir araştırma yapmaları gerekmektedir. Taşınmak için anlaşmış olduğunuz firmanın sizi mağdur etmesini istemiyorsanız eşyanızın kaç oda bir salon olduğunu , kaçıncı kattan alınıp kaçıncı kata bırakılacağını ve her iki tarafta asansör olup olmadığını özellikle belirtmeniz gerekmektedir. Eşyanızın durumunu , kat durumunu ve her iki tarafta bina önlerinde mesafelerin olup olmadığını açık bir şekilde demeniz durumunda herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Ayrıca piyano ve para kasası gibi ağır eşyalarınız varsa bunu muhakkak nakliye firması yetkilisine bildirmelisiniz.Kolumanlar Nakliyat olarak kesinlikle sağdan soldan toplama eleman çalıştırmıyoruz. Şöförlerimizin sigortaları devamlı yapılmakta olup , her araç için özel mobilyacı ve tesisatçı bulunmaktadır. En iyi firmalar arasında bulunan firmamız siz değerli müşterilerine uygun fiyat kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman hizmet vermekten mutluluk duyar.

Mutlu Çalışanlar Mutlu Müşteriler Üretir

KOLUMANLAR NAKLİYAT

MALTEPE (MERKEZ)

Tel : 0216 589 17 55 pbx

Gsm : 0533 209 65 07

Gsm : 0554 666 53 12

Gsm : 0530 029 50 49

Adres (Merkez):

Esenkent mahallesi atlas sk.tanrıyar sitesi no/1 dükkan 5/d MALTEPE
    www.kolumanlarnakliyat.com
    Evden Eve Nakliyat | Kolumanlar Nakliyat - 0216 589 17 55
    http://www.kolumanlarnakliyat.com

www.kolumanlarevdenevenakliyat.com
    Maltepe Evden Eve Nakliyat | Kolumanlar - 0216 589 17 55
    http://www.kolumanlarevdenevenakliyat.com

www.maltepenakliyefirmalari.com
    En İyi Nakliye Firmaları | Kolumanlar Nakliyat 0216 589 17 55
    http://www.maltepenakliyefirmalari.com/?pnum=31&pt=En+%C4%B0yi+Nakliye+Firmalar%C4%B1+

• Komşumuzun evini taşıyorlardı ve titiz calismaları dikkatimi çekti, numaralarını aldım, birgün lazım olur diye. Ve yeni evime tasinirken nasıl doğru bir tercih yaptığımı tekrar gördüm. Saygılı yaklaşımları ve profesyonel hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Dr.Ateş ak 0505 605 91

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

METİN bey ve ekibinden çok memnun kaldım. METİN bey son derece ilgili ve tüm süreç boyunca adım adım bizzat her şeyle ilgilendi. Ekibi ise son derece efendi, temiz titiz ve özenliydi.Hiçbir eşyam kırılmadı, verilen zamandan bile erken teslim edildi. Bundan sonra tüm taşınma işlemlerimde tek çalışacağım firmadır. Tüm arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim. Tekrar çok teşekkürler.

Kerem SÖNMEZ 05064889767

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOLUMAN NAKLİYATLA İSTANBULDA BULUNAN EVİMİZİ 3 KEZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TAŞITTIK. EŞYALARIMIZA EN UFAK BİR ZARAR GELMEDİ ARKDAŞLAR GEREK YAPTIKLARI İŞİN TİTİZLİĞİYLE GEREK DAVRANIŞ BİÇİMLERi VE SAYGILARIYLA ALDIKLARI PARAYI SONUNA KADAR HAK EDİYORLAR. ARKADAŞIMA DOSTUMA TAVSİYE EDEBİLECEĞİM TEK FİRMA..

Sercan 0532 736 91 22

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle Metin bey’e sonrasında genç yaşlı taşınmamızda yardımcı olan bütün arkadaşlardan ALLAH razı olsun demek istiyorum.Hızlı,temiz,düzgün bir şekilde evimizi taşıdılar.Güleryüzlü ve çözümsel,ılımlı diyologları sayesinde rahat ve güvenli bir şekilde taşıdılar tekrar ALLAH razı olsun.Hayırlı ve bol işler bol kazançlar dilerim.

ONUR İŞERİ 0537 577 13 50

KOLUMANLAR NAKLİYAT

MALTEPE (MERKEZ)

Tel : 0216 589 17 55 pbx

Gsm : 0533 209 65 07

Gsm : 0554 666 53 12

Gsm : 0530 029 50 49

Adres (Merkez):

Esenkent mahallesi atlas sk.tanrıyar sitesi no/1 dükkan 5/d MALTEPE

www.maltepenakliyefirmalari.com
    Maltepe Nakliye Firmaları | Kolumanlar Nakliyat 0216 589 17 55
    http://www.maltepenakliyefirmalari.com

• Elif (27/06/2018 11:14)

Konu : Kartaldan Kartalla Taşındık

Mesaj : Metin bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Hiç düşünmeden bu firmaya eşyalarınızı teslim edebilirsiniz.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ferhat Karacılar (27/06/2018 11:09)

Konu : Öneririm

Mesaj : Bugüne kadar birçok firma ile taşıma işlemi gerçekleştirdik, kesinlikle tavsiye edebileceğim tek şirket diyebilirim. Metin Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.

Bilal Ertik (27/06/2018 11:02)

Konu : Tavsiye Ediyoruz

Mesaj : Metin beye ve ekibine teşekkür ederim. Profesyonel bir ekip. Yeni bir taşımada kesin kolumanlar
    Nakliyat ile taşınmak isterim. İşlerinizde bu profesyonellik devam etme dileğiyle, başarılar dilerim.

Revşan Gazioğlu (27/06/2018 10:43)

Konu : Teşekkürler Kolumanlar Nakliyat

Mesaj : Ekip bir kaç gün önce gelip önce keşif yaptı. Yazdıklarıma rağmen tekrar üzerinden geçip neler yapılacak kontrol etti. Taşınma günü tam zamanında gelindi, her şey eksiksiz paketlendi. Hiç bir şeyi ikilemedim, her şeyi ilk talebimde göz önünde bulundurdular. Özel bir masam vardı, kırılma ihtimaline karşı 2 kere kamyonla gidip gelme pahasına önce onu götürüp gelip, sonra kalan eşyaları taşıdılar. Her şeyi nereye istersem oraya eksiksiz taşıdılar. Benim mallarıma en az benim kadar dikkat ettiklerini gördüm. Çok fazla yorum yazmam. Bu firmayı, Google üzerinden 2017'nin en iyi firmaları listesinden buldum, diğer kullanıcıların yorumları yüzünden tercih ettim. Çok memnun kaldım. O yüzden yorum yazmak istedim. Herkese tavsiye ederim, bugüne kadar bir çok şirketi kullandım ama ilk kez sorunsuz, stressiz bir taşıma oldu.

Aziz Şad (25/06/2018 22:51)

Konu : Maltepe Beykoz Ev Taşınması

Mesaj : Kolumanlar Nakliyat firmasına teşekkür ederiz. Taşınmayla ilgili bazı çekincelerimiz vardı ancak hiç olumsuz bir durum yaşanmadı. Profesyonel ve kaliteli kadrosu ile sorunsuz bir taşınma gerçekleşti. Tavsiye ederim kesinlikle.

Adres
    Esenkent Mahallesi Atlas sk. Tanrıyar Sitesi no:1 Dükkan 5/D Maltepe / İstanbul

Telefonlarımız
    Fiyat teklifi veya hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için arayabilirsiniz.

0216 589 17 55

0533 209 65 07

0554 666 53 12

0530 029 50 49

Her türlü soru ve sorunlarınız için mail gönderebilirsiniz.
    info@kolumanlarnakliyat.com
    www.sehirlerarasitasimacilik.com.tr
    Şehirler Arası Nakliyat | KOLUMANLAR NAKLİYAT
    http://www.sehirlerarasitasimacilik.com.tr

• kolumanlar K kullanıcısına yanıt

Unlusoy Nakliyat

Unlusoy Nakliyat 1982 yılında Kocaeli ilinde kurulmuştur.

Kocaeli merkezli olan kurumsal firmamız Gebze evden eve nakliyat hizmeti vermektedir.

Hizmetlerimiz

• Evden Eve Nakliyat
    • Şehir İçi Nakliyat
    • Şehirler Arası Nakliyat
    • Depolama Hizmetleri
    • Fuar Taşımacılığı
    • Fabrika Taşımacılığı
    • Ofis Taşımacılığı
    • Ücretsiz Ekspertiz
    • Sigortalı Taşımacılık

Amacımız

Unlusoy Nakliyat olarak görevimiz müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, yararlı ve güvenilir bir hizmet vermektir.

Unlusoy Nakliyat

https://www.unlusoynakliyat.com/

• Sümela Evden Eve Nakliyat
    Trabzon ilinde evden eve taşımacılık hizmeti vermekteyiz Evinizdeki, beyaz eşya, mobilya ve koltuk takımlarını söküyoruz. Asansörlü evden eve nakliyat hizmeti ile araca yükleyip yeni adresinize asansör ile çıkartıyoruz. Yeni adresinizde kurulumu yapıp kaba malzemeyi yerleştiriyoruz ve evi teslim ediyoruz. Uzman kadromuz ile herhangi bir hasar vermeden nakliye işlemini bitiriyoruz ayrıntılı bilgi için arayın görüşelim 0534 294 37 79
    http://www.trabzonsumelaevdenevenakliyat.com
    En İyi Evden Eve Nakliyat Firmaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul’da şehir içi nakliyat için ilk defa Octovan’ı tercih ettim ve bundan sonra her zaman Octavan olacak. Yakın zamanda şehir dışına taşınacağım ve yine Octavan’ı arayarak eşyalarımı güvenli bir şekilde transfer edeceğim.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.