Şimdi Ara

en iyi eticaret yazılımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
28.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlginizi çekebilir.
  • Şimdi buna mesaj yazıp forumu kişiselleştirmek doğru değil ama, iş hakarete varmış biraz.

    Bir kere bunca saydıracağına, özel mesajdan bana bir yazsaydım kim olduğumu öğrenebilirdin.

    Bu yaptığın yöntemle ben de seni arattırdım, foruma üye olmuş, her yere aynı yazıyı yazmış, sonra bir daha girmemişin. Senin T-Soft'le bir kuyruk acısı yaşadığın belli de, gerçekten alıpta memnun olmadığın sitenden dolayımı onu bilemem.

    T-Softtan memnun değilsen, derdini yaz herkes okusun, benim üzerimden iş çevirme.

    Birde bir lafına çok güldüm, satışa başlamadan trafiğini doldurmuşlar ya, sen bu kadar safmısın da, satışa açmadığın site için trafiğinin dolduğunu kabul ettin.

    (Kişisel diyalog için tekrar özür dilerim arkadaşlar)

     en iyi eticaret yazılımı




  • wonderlands kullanıcısına yanıt
    Bende inceledim bu firmayı gerçekten iyi bir izlenim yaratılar bende bol bol reklamı olan ideasoft firmasının ağına düşüyodum bu yazıyı okuduktan sonra fikrim değişti allahtan okumuşum teşşekür ederim.yaklaşık 1 sene olmuş yazalı ama yinede iyi oldu.rgs bu işte samimi ve güven verici.
  • Eticaret yapmak isteyenlerin sorularına cevap bulabilecekleri ve hatta satışlarını arttırma yolunda fikir sahibi olabilecekleri bir ekitap hazırladık. Sadece 10 sayfa olup hiçbir gereksiz bilgiye yer verilmemiştir. Ekitabın içinde 58 güvenilir tedarikçinin listesine de ulaşacaksınız. Ekitabı ücretsiz olarak talep etmek için özel mesaj göndermeniz yeterlidir.

     en iyi eticaret yazılımı
  • Ben de geçenlerde e-ticaret firmalarında araştırma yaparken Rgs yazılıma rastladım fiyatlar oldukça makul özellikleride iyi. Diğer firmalarda ücretli olan özellikler burada ücretsiz olarak verilmiş. Bir konuştum trafikte vs ek ücret de yokmuş. 9 taksitte seçeneği varmış biraz da indirim istedim yaptılar. Çalışmak istediğim bir firma açıkcası ama tedarikçilerden dolayı biraz kafam karışık durumda . Tedarik olayınıda çözümleyebilirsem tercihim Rgs den yana olucak. Siz de bir bakın derim.
  • arkadaşlar şu sistemi de inceleyin, fiyatlar uygun görünüyor.
    http://www.shopphp.net/

    kullanann varsa yorum yaparsa sevinirim, takipteyim
  • Yüzlerce e-ticaret sitesine danışmanlık verdim. Tüm e-ticaret yazılımlarını kullanan müşterilerim oldu. E-ticaret yazılımlarının hemen hemen hepsi aynı.
    Fiyat/performans olarak Platinmarket'i öneririm. Diğer şirketler gibi isteklerinizi geri çevirmez ve oldukça sizle ilgilenirler. Fazla para vermeden kaliteli hizmet almak isteyenler tercih edebilir.
  • Bende Ticimax'ı önereceğim alacak arkadaşlara. Teknik servisi ve sorunları çözümü gayet hızlı . Special Extra paket aldım ben firmadan , diğer firmaları da bayağı araştırdım. Sorunuz olursa veya kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Butun yorumları okudum kafam dahada karıstı.
    Bilginet altyapısını kullanıyorum ama yeterli değil ikinci bir site kuruyorum ve araştırma içindeyim.
    T-soft ağır basıyor benim isteklerime cevap verebilicekler gibi
    yinede kararsızım bu işin en iyisi yok sanırım:((((
    t-sot platinmarket ideasoft sizce hangisi?
  • TurkDukkan.com u bir inceleyin yeniler fakat gittigidiyor ve n11'e kendi admin paneli üzerinden bağlanıp sitede yayınladığınız ürünü direk oradaki mağazalarınızda da yayınlanmış oluyor.
  • En İyi E-Ticaret Yazılımı, Türkiye'de bir çok eticaret platformu sunan eticaret yazılım firması bulunmaktadır, hemen hemen her biri hakkında araştırma yapmış bulunmaktayım. Bize en iyi eticaret yazılımını sunan firma eticaret oldu. Son yaptırdığımız eticaret sitesi buhttp://www.gozlukaksesuarlari.com/ bir çok güzel uygulama var içerisinde fiyatlarıda çok uygun diyebilirim,www.eticarethazirla.com incelemekte fayda var.




  • blufer kullanıcısına yanıt
    http://kmk.net.tr/eticaret.html
    incelemeni tavsiye ederim.
  • Opencart şu sıralar çok popüler. Türkçe yönetim paneli de mevcut. Biraz optimize edilip kullanılabilir. Araştırmanızı tavsiye ederim. web tasarımı
  • Dostum opencart öğrenmeni tavsiye ederim
  • Arkadaşlar e-ticaret sürekli yenilenen ve kaliteli alt yapı ister, Dayneks bu alanda tavsiye ederim şuan hiçbir adı gecen firmada olmayan responsive özelliğini stadart paketlerinde bile var. referanslarıda oldukça çok ve iş yapan firmalar tavsiye derim bir bakın dayneks.net ve dayneks.com
  • Size güzel bir eticaret platformu tavsiye edebilirim,http://www.kmk.net.tr/eticaret.html KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi güzel bir eticaret yazılımı hazırlamış kullanıcı dostu kontrol paneli ve mobil uyumlu eticaret sitesi ile fark yaratabileceğiniz bir eticaret yazılımı diyebilirim.
  • en iyi eticaret yazılımı hangi özelliklere sahip olmalı
    iyi bir eticaret yazılım’ına sahip olmalı; iyi bir eticaret yazılımı eticaret site sahibi tarafından kolayca kullanılabilen, eticaret uygulamalarını kolayca entegre edebilen, hatasız ve güvenli bir şekilde çalışabilen eticaret yazılımı ile eticaret sitelerinizi rahatlıkla yönetebilirsiniz.
    Görsel bir eticaret temasına sahip olmalı; eticaret site ziyaretçileri eticaret sitesine girdiklerinde aradıklarını kolayca bulup satın almak isterler, eticaret siteniz kullanıcı dostu bir temaya sahipse satışlarınızda artış yaşarsınız.
    Eticaret sitesi mobil uyumlu olmalı; eticaret sitesi tüm akıllı cihazlara uygun bir şekilde çalışmalıdır. Günümüzde internet kullanıcılarının %60 dan fazlası cep telefonlarından interneti kullanmaktadırlar, eğer eticaret siteniz mobil uyumlu değilse kullanıcı kaybedersiniz buda satışlarda ciddi kayıp demektir.
    Güçlü bir altyapıya sahip olmalı; güçlü bir altyapıya sahip olmayan eticaret siteleri ziyaretçi kaybettirmenin yanında arama motorlarında da ciddi düşüşlere sebep olur. Güçlü altyapı sorunsuz web barındırma (hosting) altyapısıyla başlamaktadır.
    Tüm ödeme sistemlerini desteklemeli; tüm ödeme sistemlerini destekleyen eticaret siteleri ile ürün satın alma işlemi daha fazla olmaktadır. Tüm ödeme sistemleri entegrasyonu eticaret siteleri için olmazsa olmazdır.
    SEO destekli olmalı; E-Ticaret siteleri seo destekli olmalı, seo optimizasyonu olmayan bir eticaret sitesi arama motorlarında başarılı olamaz, başarılı eticaret siteleri web standartlarına uygun olmalıdır.
    Destek altyapısı olmalı; eticaret sitesi kurulumundan sonra en çok ihtiyaç duyulan destek hizmetidir. Desteği olmayan bir eticaret sitesi size büyük sorun ve zaman kaybettirir. Bedava eticaret yazılımı, ucuz eticaret yazılımı ve yurtdışından alınmış eticaret yazılımları size destek konusunda istediğinizi veremeyebilir. Bu yüzden eticaret yazılımları alırken destek altyapısını iyi sorgulamanız gerekmektedir.
    İsteklere çözüm sunabilmeli; en iyi eticaret yazılımı standart kalıplardan oluşmamalıdır. İstenilen özel uygulamalara, entegrasyonlara çözüm üretebilmelidir. Bedava eticaret yazılımları, ucuz eticaret yazılımları ve yurtdışından alınmış eticaret yazılımları size özel çözümler üretmez, eticaret yazılımı alırken isteklerinize çözüm üretebiliyor mu diye sorgulamanız gerekmektedir.
    Büyümeye açık olmalı; eticaret girişimleri hızlı büyümektedir. Sizin eticaret sitenizde hızlı büyümeye açık olmalıdır. Eticaret sitenizi oluştururken eticaret altyapınızın büyümeye açık olup olmadığını sorgulayınız. Yarın eticaret siteniz istenilen büyümeye cevap veremiyorsa işe yeniden başlamanız gerekebilir, bu yüzden yarını önceden düşünmeniz gerekmektedir.
    Güvenli olmalı; eticaret siteleri güvenli olmalıdır. Kullanıcılar eticaret sitelerinden alışveriş yapmadan önce güven ararlar, güven vermeyen bir eticaret sitesinden kimse alışveriş yapmaz. Eticaret yazılımınız güvenlik standartlarına uygun olmalıdır.
    Bu temel özelliklere sahip olan eticaret yazılımları iyi eticaret yazılımı olma özelliğine sahiptir. En iyi eticaret sitelerini bu özelliklerle kısıtlamamak gerekmektedir.

    Daha fazla bilgi için;http://blog.kmk.net.tr/en-iyi-eticaret-yazilimi.html bu link ziyaret edebilirsiniz.
     en iyi eticaret yazılımı




  • En İyi E-Ticaret Yazılımı
    E-Ticaret sitesi kurmak için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip eticaretyazılımı ile satışlarınızı 100% arttırabilirsiniz. Daha hızlı büyüyebilmeniz için eşsiz eticaret teknolojileri!
  • Merhaba, bir E-Ticaret sitesine sahipseniz şüphesiz ki arama motorlarında ilk sayfada olmak isteyeceksiniz. Arama motorlarında popüler olmak, bu konu hakkında ayrıntılı bilgi almak ve E-Ticaret SEO için tıklayın.
  • E-ticaret Sitesi Kurmak İsteyenlere Altın Tavsiyeler -1 Girişimcilik

    E-ticaret Sitesi Kurmak İsteyenlere Altın Tavsiyeler -1 Girişimcilik
    E-ticaret sitesi nasıl olmalıdır, E-ticaret Sitesi kurmak için gerekenler nelerdir.

    E-ticaret e başlamak için kendi durumunuza göre davranmalısınız, Neler yapacağınızı size maddeler halinde anlatıyoruz. Bunları yapmadan E-ticarete başlamayın, Başarı olmak için muhakkak yapmanız gerekenler var.

    İlk defa ticaret yapacaksanız siz bir girişimcisiniz,

    Ticarete devam eden bir firma iseniz KOBİ sınıfındasınız,

    Eğer global büyük ölçekli çalışmak istiyor ve sektörünüzde büyümek istiyorsanız Büyük işletmesinizdir.

    Önce bir planınız olmalı işin başlangıcından sonuna tüm olasılıkları iyi görüp İyi bir planlama ile başlamalısınız.

    Herkesin durumu farklıdır, siz de şu anki durumunuza göre cevapları arayınız, Durumunuzu belirleyin,

    Merdivenleri adım adım çıkmak her zaman sıçramaktan daha etkili sonuç verecektir.

    Makalenin devamı için
    https://www.dayneks.com/post/e-ticaret-sitesi-kurmak-isteyenlere-altin-tavsiyeler-1-girisimcilik




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.