Şimdi Ara

En iyi dövüş stili seçiyoruz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorumuz gayet açık forumdaki ''En iyi dövüşen millet ?'' adlı konudan esinlenerek sordum anket değil çünki 10dan fazla dövüş stili olduğuna eminim yorumlarla eşlik edilebilir ve söyleyeceğiniz dövüş stilinin oluş hikayesini biliyorsanız ve neden o dövüş stilini seçtiğinizi söylemeyi unutmayalım benim için en iyi ve karizmatik dövüş stili :

Capoeira
    seçme nedenim takla atmalar Capoeiraya özel duruş biçimi ve tabiki tekkenden kalma benim favorim Eddy Gordo

Oluş hikayesi
    Bildiğim kadarıyla eskiden yerliler(hangi ülkeyle savaş olduğunu unuttum)ve bulundukları alan askerler tarafından cephe olarak mı ne kulanılıyormuş ve yerlileri askerle karşı gelme sonucunda onları öldürmeyle tehdit ediyorlarmış(bu olay ateşli silahlar sık kullanılmadığı dönemlerde)yerliler bir süre sonra tak etmiş sonra kendi aralarında dans ediyorlarmış bu dansın adı Capoeira sonra bu dansı askerle üzerinde kulanarak köylerini kuratarmışlar.Yani arkadaşlar aslında Capoeira bir dans stili dövüş stili değil ama sonuçta tekkende dans etmiyoruz

• bence ruslar ,niye derseniz size şu videoyu öneriyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=ianpkAdmcIo
    market güvenliği resmen harcıyor adamları :D
  • Türk üstüne koşunca "bizim milletin stili neydi lan" diye kalakalır kim olursa olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vuruş Hissi En İyi Olan Oyun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.