Şimdi Ara

En İyi Dil Bilgisi Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
5
Favori
8.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs için bir mf'ciye önerebileceğiniz bir dil bilgisi kitabı var mıdır? Video falan demeyin lütfen Türkçe videosu izlerken uykum geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D76B606B -- 4 Ağustos 2016; 21:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -

• Herhangi bir kitaptan gayet rahatlıkla öğrenebilirsin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Hocam al simetriyi bitir gayet yeterli olur.Ygs'de dil bilgisinden hem zorlamazlar hem de en fazla 4 5 tane sorarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirinlebenisirinbaba...

Fasikül al bence iyi oluyor. Palme var bir de bende kenarlarındaki yazılanlar simetriden daha güzel anlatmış bence. Herkes simetriyi övüyor ama sanırım bir tek ben üstünkörü buluyorum simetriyi.

Hangi yayının fasikülü?

• güvender ygs k.a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mf cisin ama ygs de iyi bi net yapmak istiyorsun sanırım. Ben türkçe konu anlatımlı için evde buldugum her kaynağa baktım. En cogunu fen türkçe den çalıştım. O da evde olduğu için..Kaynak pek fark etmiyor. Soru bankasi için konuyu kavradiktan sonra en iyi Türkçe soru bankasi, çözdüklerim icinden yayın denizi turkce sorunlu bölge taraması. Ygs de en çok hata yapılan sorular üzerine tarama yapmış bi kitap. Baştan uyarayim konuyu anlamadan çozersen zorlanirsin. Ben tm ciyim çok beğendim ygs de 35 soru yapmistim en azından kitapçı da biraz incele kitabı ;) kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Senptk

Mf cisin ama ygs de iyi bi net yapmak istiyorsun sanırım. Ben türkçe konu anlatımlı için evde buldugum her kaynağa baktım. En cogunu fen türkçe den çalıştım. O da evde olduğu için..Kaynak pek fark etmiyor. Soru bankasi için konuyu kavradiktan sonra en iyi Türkçe soru bankasi, çözdüklerim icinden yayın denizi turkce sorunlu bölge taraması. Ygs de en çok hata yapılan sorular üzerine tarama yapmış bi kitap. Baştan uyarayim konuyu anlamadan çozersen zorlanirsin. Ben tm ciyim çok beğendim ygs de 35 soru yapmistim en azından kitapçı da biraz incele kitabı ;) kolay gelsin

hocam bu sene 36-4 yaptım. Dil bilgisi vilmeden girdim şansıma kolay çıktı. Ama denemelerde dil bilgisinden 3-4 soru gidiyordu hep o sene içinde çok moralimi bozuyordu bu sene denemeye başlamadan dil bilgisini halletmek istiyorum türkçe hedefim 40-0 bu sefer.

• Dil bilgisi yok gibi bir şey artık.
  • Güvender, birey b, fem beyaz kapaklı.
    Güvenderi kesin çöz temelini sağlam yapar. 2 kitap yeter sonra fasiküle geç. İyi çalışmalar mfci kardeşim.

• Birey b türkçe güzeldi. Telefon uygulamasından video çözümlü olması da büyük avantajdı. Tavsiye ederim

• Önder Hoca'nın Dil Bilgisi kitabını öneririm

• yayın denizi el kitabı vardı onur soğuk hocanın o çok iyiydi son 1 ay şöyle böyle çalıştım dil bilgisinden 1 y çıkmıştı
  • "Dil bilgisi Hazinesi"ni çok değerli bir üniversite hocası arkadaşımdan tavsiye sonucu 11. sınıfa giden kızıma aldım. Kızımla beraber çalıştık 2 ay. Kızımı çalıştırırken bir yandan ben de bildiğimi sandığım dil bilgisinin mantığını yeni kavradım. Şahane. Şimdi tvden cümleler analiz ediyoruz kızımla. En detaylısı diyerek aldık. Tavsiyedir. En iyisi mi o kadarını bilmem. Ama en derini baktıklarımızdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten77 -- 1 Ağustos 2017; 17:8:32 >
  • aynen ya cok güzel zaten çok da pahalı değil
  • Halil Zenciroğlu- 300 Soruda YGS Türkçe.

• tenten77 T kullanıcısına yanıt
    Birkaç fotoğraf atarmisiniz ktiaptan tam olarak isim nedir?

• ickiliydibilmemne kullanıcısına yanıt
    Üniversiteli misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.