vaybe ne oynardık üniversitenin ağında... final zamanı bile oynardım. dust2 ve aztec güzeldi FoRDeaTH tbrler
ben de ciddi ciddi girdim konuya ama söyleyelim, dust aztec iceworld verdiklerimdir tennis de güzeldir
quote:Orjinalden alıntı: offtopic bence en güzeli surf bolumleri tabi oynayabilene ya o da 2 saat bitmiyor, anlayamadım bir türlü iceworld en iyisi hatta şimdi oynayasım geldi
quote:Orjinalden alıntı: hashus1099 quote:Orjinalden alıntı: offtopic bence en güzeli surf bolumleri tabi oynayabilene ya o da 2 saat bitmiyor, anlayamadım bir türlü iceworld en iyisi hatta şimdi oynayasım geldi nasıl bitmiuor ya ben hemen bitiriyom
quote:Orjinalden alıntı: offtopic quote:Orjinalden alıntı: hashus1099 quote:Orjinalden alıntı: offtopic bence en güzeli surf bolumleri tabi oynayabilene ya o da 2 saat bitmiyor, anlayamadım bir türlü iceworld en iyisi hatta şimdi oynayasım geldi nasıl bitmiuor ya ben hemen bitiriyom valla ben beceremiyorum :D hemen suya düşüyorum
quote:Orjinalden alıntı: hashus1099 quote:Orjinalden alıntı: offtopic quote:Orjinalden alıntı: hashus1099 quote:Orjinalden alıntı: offtopic bence en güzeli surf bolumleri tabi oynayabilene ya o da 2 saat bitmiyor, anlayamadım bir türlü iceworld en iyisi hatta şimdi oynayasım geldi nasıl bitmiuor ya ben hemen bitiriyom valla ben beceremiyorum :D hemen suya düşüyorum mouse u iyi kullanmaya bakıyor iş
quote:Orjinalden alıntı: hashus1099 cs deydim iceworld iyi gidiyor da awp batırıyor bu pc de cs uok yoksa ip ver kapışalım derdim
quote:Orjinalden alıntı: offtopic quote:Orjinalden alıntı: hashus1099 cs deydim iceworld iyi gidiyor da awp batırıyor bu pc de cs uok yoksa ip ver kapışalım derdim