Şimdi Ara

En iyi COMBO (DVD_CDRW) SÜRÜCÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim PC'ye alcam bi tane de bunda en iyi okuma özellikle DVD'lerde hangisidir benim NEC bazılarını okumakta zorlanıoda..
    Şimdiden yardımlar için teşekkürler..

• DVD-rom ve CD-rw ayrı al daha iyi olur bence
  • bence de kombo alana kadar dvd yazıcı al işini daha çok görür
  • evet 20$ daka koy combo yerine yazıcı al.ama yok koymam dersen ASUS CB-5216A 52x32x52x16 Combo Box Writer a bakabilirsin.37$+kdv
  • kuzenimede bu tarz bi çözüm lazımdı beynine girip lite-on dvd rom aldırdım okuması güzel ve sessiz. eğer ısrarla combo lazımsa tavsiye veremicem ama şunu söyliyim alt komşuma asus combo aldım (quiet track). maşallah cd yada dvd okurken kemer bağlatıyo meret zannedersin uçuşa geçiyo üzerinde yazdığı gibi sessiz değil ama iyi okuyo diyebilirim. tavsiyem bulabilirsen toshiba nın bi modeli vardı (biraz araştırdım ama şu an bulamadım arkadaşlar yazar biraz sonra) bi firmaya satıldı galiba toshibanın optik bölümü. satışından önceki son modeli oldukça iyi idi. bulabilirsen o derim .olmadı lite-on dvdde özellikle iyidir.
  • tavsıyem asustur...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1667170/mpage_1/key_toshiba%252Cdvdrom//tm.htm#1707556

biraz araştır bu sayfayı. özellikle son yazılanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostlar aslında dvd yazıcıda alabilirim ama hangisi en iyi okur benim eskiden yazdığım kopya dvdlerin bir çoğunu NEC okuyamıor ne yazıkki
    okuması iyi olan bi dvd yazıcı lazım bana yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzm@n

DVD-rom ve CD-rw ayrı al daha iyi olur bence

asus 1608p model bir adet dvd - wr birde cd - wr almanı öneririm başka bir şeye gerek yok.

• evet dvd writer daha iyi olur ammmaa... diyolar ki, dvd medyalar cd meydalardan daha hassasmış ve de daha çabuk bozuluyormuş. ben bunları öğrenince dvd writer almaktan vazgeçtim ve combo bişey alacağım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.