< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 21 Eylül 2006; 14:24:44 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 21 Eylül 2006; 14:24:44 > |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 21 Eylül 2006; 14:23:28 > |
|
İnanmamıştım gittiğine,seni aradım beni beklediğin o soğuk pencere kenarında..Düşlerimizi göğe yazdığımız o deniz fenerinin altında...Ne zamanki seni gördüm benim olmadığın beyazlarda,o zaman anladım..Sevdamız yaşanmamış bir kasımdaSevdan benim olmadığın bir pembe masalda...Affet,gözlerin gözlerimde bir damla olsada,senle süslenmiş hayallarim,affet!... |
|
|
katkideposu •Whey Protein •Dana Protein İzolatı •Bezelye Proteini •Buğday Proteini •İzole Soya Proteini •Saf Maltodekstrin •Saf Dektsroz •Trehaloz •Döner için Su-Yağ Tutucu •Piliç Çevirme Baharatı •Köfte ve Sucuk Kararma Önleyici •Köfte ve Sucuk için Su-Yağ Tutucu •Gıda Katkı MaddeleriYufka-Lavaş Üretimi için •Hamur Açıcı ( Unkat) – Sistein yerine Domuz kaynaklı olmayan un katkısı •Küf ÖnleyiciDoğal Et YumuşatıcıÇiğköfte Üretimi İçin •Et Bulyon •Koruyucu •Kararma Önleyici katkideposu
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
katkideposu •Whey Protein •Dana Protein İzolatı •Bezelye Proteini •Buğday Proteini •İzole Soya Proteini •Saf Maltodekstrin •Saf Dektsroz •Trehaloz •Döner için Su-Yağ Tutucu •Piliç Çevirme Baharatı •Köfte ve Sucuk Kararma Önleyici •Köfte ve Sucuk için Su-Yağ Tutucu •Gıda Katkı MaddeleriYufka-Lavaş Üretimi için •Hamur Açıcı ( Unkat) – Sistein yerine Domuz kaynaklı olmayan un katkısı •Küf ÖnleyiciDoğal Et YumuşatıcıÇiğköfte Üretimi İçin •Et Bulyon •Koruyucu •Kararma Önleyici katkideposu
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|