Şimdi Ara

En İyi C Sınıfı Sedan Hangisi (Anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

En İyi C Sınıfı Sedan Hangisi (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 11.1.2025)
Giriş
  • Modelleri teker teker değerlendirecek olursak:

Fiat Egea: Motor seçenekleri güzel,fiyatı güzel ama malzeme kalitesi,sürüş hissi ve güvenlik açısından rakiplerinden geride. Bir de otomatiği yok. Yine de F/P yönünden birçok rakibinden mantıklıdır. En azından buradaki en yakın sayılabilecek rakibi Megane'dan mantıklı.

Ford Focus: Şuan bulunamıyor diye biliyorum. Tasarımsal ögeler bakımından ve benzinli versiyonunun atmosferik olması göreceli olarak eksi sayılabilir. Sürüş hissiyatı güzel.

Honda Civic: Kasa değiştirecek.

Hyundai Elantra: Boşu çok sırıtıyor, suni bir sürüşü var bir de bana göre arka tasarımdan kaybediyor. Sorunsuz ve süspansiyon konforu güzel. LPG uyumu da var. Fiyat listesi güncellendiği için fiyatlarıyla ilgili yorum yapamayacağım.

Mazda 3: Yenisi daha gelemedi diye biliyorum onun için yorum yapamayacağım.

Opel Astra Sedan: K kasanın sedanı gelmediği için J yi yorumlayacağım. Yakıt tüketimi yüksek ve nispeten eskimiş bir araç. Ama onun dışında bir eksisi yok. Ucuza elde kalmış 0 bulunursa düşünmeden alınır.

Peugeot 308: Sedanını ülkemizde olmadığından deneyimleyemedim. Yorum yapamayacağım.

Renault Megane: Fiyatları abartı yüksek ve Joy versiyonu çok boş. Motorları güzel. Icon versiyonu hoş. Ama bu fiyatlarla 0 olarak alınmamalı.

Toyota Corolla: Araç olarak bakıldığında başarılı bir araç. Normal bir kullanıcının beklentilerini karşılıyor. Net beklentiler yoksa alınabilir.

Skoda Octavia: DSG dışında büyük bir eksisi yok. Hatta bana göre bu segmentin en iyi araçlarından biri. Mild hybrid motorlar,donanım,süspansiyon dengesi güzel. Alındığı zaman üzmeyecek araçlardan.

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt

Güncel octavia en premium duran model

• F/P Yeni Civic 1.5 Vtec Turbo 182 PS diyorum. Lakin Octavia büyük oyuncu ve daha çok SW tercih edilse duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.