Bildirim
en iyi browser.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uc browser'da gayet kullanışlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son guncellemelerden sonra chrome gayet hızlı -
chrome kurulmuyor benim telefona kurulsa ilk tercihim o zaten uc browser denim ama türkçe dil yok diyolar. dolphin nasıl acaba -
Puffin tavsiye ediyorum -
CM Browser tavsiye ederim -
Dolphin tavsiye ederim çok kullanışlı bence
hız olarak istiyorsan cm browser tabikide şarj fazla gitmesin diyorsan normal opera iyi opera mini değil normal opera
quote:
Orijinalden alıntı: Wjéasz
hız olarak istiyorsan cm browser tabikide şarj fazla gitmesin diyorsan normal opera iyi opera mini değil normal opera
hocam cm nin linkini atarmsnz cm.browser yazınca uc browser çıkıyor ingilizce omu
quote:
Orijinalden alıntı: burak01_
quote:
hocam cm nin linkini atarmsnz cm.browser yazınca uc browser çıkıyor ingilizce omu
Yok hocam Clean Master'in geliştiricisi tarafından hazırlanan bir tarayıcı fakat şarzı çok yiyor.http://www.apk4fun.com/apk/5306/
-
Dolphin Browser da iyidir. -
opera iyidir. -
Lightning+ ı tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen ben chrome kullanıyorum ama senin telefon için bence DOLPHİN işini görür...
AHA BUDA LİNKİ
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=tr -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: burak01_
quote:
Yok hocam Clean Master'in geliştiricisi tarafından hazırlanan bir tarayıcı fakat şarzı çok yiyor.http://www.apk4fun.com/apk/5306/
eywallah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dolphin çok kullanışlı
öneriler için sağolun denicem ve en hızlı olanını kullancam uc browser da iyi ama türkçe dil desteği yok ayrıca telefona flash player yükledim videoları hızlı izlemek için en hızlı browsera ihtiyacım var -
Chrome. -
bende orda kalıyom işte çünkü telefonuma chrome kurulmuyo :D -
Dolphin ve chrome ayırt edemiyorum ikiside kullanışlı kanımca.
Benzer içerikler
- inat box
- whatsapp profil resmi görme hilesi
- snap puanı sıfırlama
- eski tv kumanda programı
- youtube otomatik çeviri türkçe yok
- cihet hazırlama listesine eklendi
- android auto müzik uygulaması
- apple maps
- instagram ortak paylaşım nasıl yapılır
- xiaomi adım sayar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X