Şimdi Ara

En İyi BOT Markası(Ayakkabı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
5
Favori
197.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

En İyi BOT Markası(Ayakkabı)

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2021)
Giriş
  • bir kişide dememiş burdaki cat ler yerli yeşil kundura üretiyor kalite berbat orjinal amerikan alın.
  • Harley hariç,Cat,LumberJack,Timberland bu üçü güzeldir.
  • dockers a oy verenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

timberland dan daha iyi bir bot olduğunu söyleyen varsa kendini bi zahmet belediye çöplüğüne atsın.

Atabilirsin kendini. Ayak sağlığınızı değil sadece "kendini düşünen ayakkabı"lardan almaya devam edin siz. Ha hakkaride, erzurumda yaşıyorsanız alın tabi.
  • Hush puppies

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asolo, solomon, merrell nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

CAT abi adamlar yağmur çamur kar tınlamıyor sıcacık tutuyor ayağını ıslatmıyor koku yapmıyor terleme yapmıyor

Full deri ya da nubuk; zerre hava geçirgenliği olmayan botun ayağı terletmemesi, koku yapmaması için kullanan kişinin 10-11 yaşında olması gerekiyor (yani ter bezleri tam olarak gelişmemiş). Aksi taktirde söylediğinizin mantıklı bir tarafı yok. Sıcak tutma konusu normal; alaska şartlarına göre üretiliyor ama alaskada yaşamıyoruz.

benim ayaklarım hayatım boyunca kokmadı hiç kimsede ayağın kokuyor demedi yada ima etmedi problem sizde ise ayakkabıya suç atmanın bir mantığı yok
  • Merrel
    Jack Wolfskin
    Columbia
    Karrimor
    Harley Davidson
  • columbia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

listedeki tüm botları giymişim gördüğüme göre. hepsi dünyanın parası ve işçilik malzeme 1. sınıf. fakat benim gelmiş gelmiş en rahat ettiğim bot nike in 4-5sene önce ürettiği bi bot modeliydi. yeşil ve siyah renkleri vardı. öyle bi bot görmedim ben.

http://forum.donanimhaber.com/m_70068685/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70081386 şunun yeşili mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SafakGTR -- 8 Ocak 2013; 13:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

THE NORTH FACE niye yok

Asıl bot markaları yok, kıytırık ayakkabı markaları var bot üretiyorum diye pranga üretenler...

CAT in nesi var kardeş? Solomon mudur nedir ilk kez duyuyorum ya da diğerlerini. Sırasıyla CAT,Timberland,Harley Davidson bence.

Bu tarz ürünlerde bence sence yoktur gibi me geliyor. Kalite sonuçta

Arkadaşlara katılıyorum neden North Face, Colombia yok.

Salomon da ilk defa duyman ayrıca şaşırtıcı.

Şunu da ekleyeyim.

Bunların hiçbiri yoğun kar ve yağmurda hiçbirşey yapamamaz.

Kendimden biliyorum.

Cat, Harley Davidson, Timberland, OXS botlarını kullandım. Hala dururlar evde.

Gerçekten hepsi beş para etmez botlar. Sadece arabadan inip alışveriş merkezine gidene kadar koruyor.

Sürekli dışarda çalıştığım için biliyorum. Bu markaları kullanan arkadaşlar eminim ki 12- 13 saat sağnak yağmurun altında kullanmamışlardır. Yada bele kadar gelen karda tüm gün karın içinde gezmemişlerdir.

Öyle hafif şehir botu bunlar.

Bir kaç saat dışarda kal ayakların buz tutuar, kar suyunu yağmur suyunu belli bir noktadan sonra geçirir.

Çünkü hiçbirinde kışlık teknoloji yok.

En basiti hiçbiri GORE-TEX değil.

Kışlık bot denilince ya THE NORTH FACE yada SALOMON olacak. Adamlar bu iş için varlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 8 Ocak 2013; 16:43:46 >

• ben CAT diyorum sağlam ve kaliteliler.. ama yerli üretim baya kötüymüş gerçekten.. misal olarak ben CAT botlarımı 2007 de almıştım 7 senedir hala taş gibiler, kardşeimede bu sene aldık CAT bot ama elimle dokunuyorum bakıyorum benim eskielr gibi öyle ele alındığında kalite hissi vermiyorlar ayrıca bendekilerde slip resistant, durable ve botun altı goodyear marka özellik taşıyor (sarı olan kısımlar) yeni cat üretimi (tr) botta hiç biri yok bunların. tabi diğer özellikler var oil, water resistant falan.

baya ilginç hani yeni botun 7 sene öncek ibota göre böyle olması.. ve ayrıca tr üretimi olması kötü yeni botların..

7 sene önceki bot benimkisi:
    http://imageupper.com/i/?S0200010090011O13929945161652205

2014 TR üretim kardeşiminki:
    http://imageupper.com/i/?S0200010090021O13929945161652205

• Beyler nike air max en rahat ayakkabidir. Su model de bence efsane olmus air max bot olarak. Henuz Turkiyeye gelmedi ama yakinda gelir. Zaten cikali 2-3 gun oluyo galiba dunyada da.

• Sayılan markaların hiç biri iyi değil. Ayağında 2 kilo botla gezilir mi. Soğu çıkınca üşümezsin ama sıcak bir yere girince ayağın pişer. Columbia bakın. Yada benzeri Merrel, The Northface, Solomon gibi outdoor ayakkabılar tercih ederim. Hafif, soğukta ısıtır sıcakta terletmez, su almaz.
  • The North Face ve Columbia iyidir.
  • Olum bot mu ayakkabı mı karar verin. Geçen kış şu botu almıştım 330'a çok ağır ama tabanı çok rahat kaliteli ilk defa su geçirmeyen bir süet bot gördüm.
    Bu kış ne alacağım bilmiyorum cat düşünüyodum herkes giyiyor. Önerileri beklerim ama botta harley ayrı bir dünya gençler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

The North Face ve Columbia iyidir.

Panpa bu dediğin markalar antartikada filan iyi iş görür şehir botlarından bahsedelim bence, zira bur da doğu kısmı hariç 60 70cm kar olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cat iyidir ama süet olması sıkıntı harley alin tanesi 3kg zaten

• Caterpillar iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalRage -- 21 Temmuz 2016; 18:03:17 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.