Şimdi Ara

En iyi Ap/ Reoter tavsiyesi yardım lütfennn!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Biz 4 Arkadaşız mahalede evlerimzin arasi ortalama 200m ile 300m çapında 4 tane cihaz alırsak interneti paylaşabşilirmiyiz. Paylaşırsak ne tür bir cihaz almamız gerekiyor özelikleri kapalı alanda iyi yayın yapan cihaz tavsiye ederseniz sevinirim . cihazın tanesi maliyeti 100tl yi geçmeyecek bir çihaz tavsiye edersenzi sevinirim inzi ustaları bekliyorum teşekürlerrrr

• Arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
  • yok mu ustalar bilgi lütfen yardımcı olunuz
  • olayı tam açsan yardımcı olabilecez ama tam anlayamadım. Şimdi evlerin konumu nasıl kablolumu bağlanacaksınız kablosuz mu 200-300 metre dediğine göre kablosuz bağlanmak istiyorsundur

öncelikle evlerin arasında bina varsa yaptığınız iş imkansız olabilir.

ama ben sana kısa olarak şöyle özetleyeyim

bir adet kablosuz modem üç adet usb wiireless adaptör yada wireless pci kart fark etmiyor kablosuz modem senin evinde kalır istersen sen ethernet kablosuyla bağlanırsın diğer arkadaşlarında senden wireless ile interneti alır ama modem ve usb wireless adaptörler bir şekilde birbirini görmeli göremez dersen farklı yollar var ama interneti nasıl bir mevkide ve hangi konumlardaki bilgisayarlara dağıtacaksın tam bir bil çizim olmadığı için bişey diyemeyecem

aslında resim olarak mevkinizin çizimini yapıp yollasaydın emin ol bir çok kişi yardımcı olacaktı
  • hocam 4 kiş i4 tane point alcaz bazi evler birbirini görmüyor fakat görenlerde var herkes kendi evine point koycak bitane dsl belirlicez en güzel en uygun noktaya o şekilde daha verimli olcak 200m çapind aevler fazla uzak değil ama arad abazilarında bina var ama mesafe çok uzak değil 3 masa üsü var onlar usp yada pci kart alcak o şekilde daha verimli olcağını düşünüyoruz aynlız repeder ve ap uyumlu router almayı düşünuyoruz işte anten ideğişe bilir olan olursa bakacaz artık herkez aşa yukarı 70 tl gözden çıakrdı bu iş için sanırsam o şekilde olur. bilgisi olan varsa sevinirim teşekürler
  • sizin iş karışık ozaman tahminime göre access pointleri bridge modunda yani köprü modunda kullanacaksınız bu modu hiç kullanmadım açıkçasıda kurulumunu pek bilmiyorum bilen biri varsa yardımcı olacaktır mutlaka.
  • İlgin için saol arkadaşım ama baksana kimse yardımci olmuyor.Vala bilen deneyimi olan arkadaş varsa yardım ve düşüncelerinzii bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasta32 -- 6 Aralık 2010; 1:28:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.