Şimdi Ara

En iyi android telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan androidli bir telefon almak istiyorum telefonu internete girmek arada oyun oynamak müzik dinlemek ve arada video izlemek için alacagım en iyi telefon hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

İlla en iyi mi olacak? O zaman S3 veya HTC One X bakacaksın.Bütçe sorun değilse her ikisini de al derim farkın olur

Katılıyorum doğru söylüyor.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • Suan en iyi telefon S3. Ama one x te allsan pisman olmazsin. Ben one x ve S3 arasnda cok dusundun kararimi S3te kildim cok iyi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7-3770 - Gigabyte G1 Gaming GTX970 - ASRock Z77-Extreme4M - OCZ Modxstream PRO 700W - Corsair Vengeance 2x8GB LP - Seagate Barracuda 1 Tb 7200 RPM - ASUS DRW-24B5ST - Corsair Carbide 300R Windowed

MadCatz R.A.T 3 - Corsair Vengeance K70 Performance

Corsair 300R Black & White Project

Samsung Galaxy S4 - HTC One X 32GB - Sony Ericsson Xperia Arc 16GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En İyi Android Launcher?
    6 yıl önce açıldı
    En iyi arayuze sahip telefon
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.