bursa ES ES KARDEŞTİR GERİSİNİ BİLİYORSUNUZ HERALDE
keşke altaylı taraftarlarda cıkıp bangır bangır bagırsalar bizim düştügümüz sene son oynanan macllara iyi bak anlarasın
İÇİMİZDE ES ES AŞKI BAMBAŞKA DİYE BOŞUNA DEMİYORUZ
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
biliyoruz gerisini mrk etme herkes kimin ne oldugunu biliyor
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
quote:
YANLIŞ ANLAŞILMASIN SÖZÜN GERİSİ BİR TAKIMLA İLGİLİ yoksa hepimiz kardeşiz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
quote:
YANLIŞ ANLAŞILMASIN SÖZÜN GERİSİ BİR TAKIMLA İLGİLİ yoksa hepimiz kardeşiz
ANLADIM KSK KALLEŞTİR ŞİMDİ OLDU
Bursaspor ve Kayserispor(iyi olan hang kayseri şaşırıyorum hep) 1.ligte görmek istediğim takımlar Eskişehir, Kocaeli, Göztepe, Karşıyaka bu takımlar 1.lige yakışıyor.
Es-Es
Eskişehirspor kurulduğu yıl katıldığı 2.Türkiye liginde şampiyon oldu ve 1.lige yükseldi... UEFA kupasında İspanyanın dev takımı Sevillayı Fethinin son dakikada attığı üç golle deviren kırmızı şimşekler bir ilki daha gerçekleştirdiler.Türk Futbol Tarihine bir İspanyol takımı eleyen ilk Türk takımı oldu.......
olduda noldu?????
ama es es 1. lige yakısıyor
ANKARAGÜCÜ 1910
1.kayserispor 2.v.manisa
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
yok artık crunch.. Trabzon herzaman trabzondur.. sorunları tüm klüpler yaşar.. en yakın zamandada gerçek kimliklerine kavuşacaklar bu yakıştırma hoş olmamış
quote:
Orjinalden alıntı: crunch_xxx Doğru Haklısın Geçmişte 5 Şampiyonluk la Beraber Güzel İşler Yaptınız Ama Geçtiğimiz Son 4 Sene Ve İlerideki Senelerde Bir Ankaraspor dan Bir Gençelerbirliği Kayseri Manisa Konya dan Hiç Bir Farkınız Kalmadı
Tech Kardeşim Bunlar Benim Düşüncelerim Bana Göre Hiç Bİr Farkları Yok Son SEzonların Hiç bİrisinde 3 Büyüklerin Aralarına Girmedi
En iyileri Gençlerbirligi oftaş , Ankaraspor, İstanbul buyuksehir belediye bunlar Süper ligde her zaman olması gereken takımlar..Liglere renk katttıklarından ve katacaklarından şüphe yok !!!