Şimdi Ara

en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
84.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en iyi sanalpazar.com bence su ana kadar sorun cıkarmadı.urunlerde saglam ve aynı ıstedıgımız beden renk numara olcu vs.neyse aynı sekılde teslım edıldı.n11.com denedık hepsıburada.com denedık urunler ya baska muadili gelıyo yada leke çizik ezık fılan gelıyo yada bana rastgelıyo sans :)
  • bakkaclira.com dan alışveriş yapan yaptıran yada kafasında soru işareti kalan var mı _ Yeni bir site güven sıkıntısı yaşar mıyız
  • Yç giyim üzerinewww.icgiyimhane.com 'u tek geçerim.

    Hem uygun fiyat hemde güvenilir site.
  • Ben üç siteyi kıyaslıyorum hangisi ucuz ise oradan alıyorum.

    http://www.hepsiburada.com
    http://www.bulabilirim.com
    http://www.kliksa.com




  • En iyi siteler; Hepsiburda ve sporcu besinleri için Protein7

    Siz siz olun elinde ürünü olmayan sitelerden alışveriş yapmayın. Yoksa çok beklersiniz, bekledikçe sinir olursunuz. Bu tip sitelerden biri de Lidyana. Tavsiyem Lidyana dan uzak durun.
  • www.yenimibu.com sitesini deneyin derim arkadaşlar yeni bi site ama hem fiyat yönünden hem de hizmet yönünden gayet başarılılar
  • white3535 W kullanıcısına yanıt
    8 YILDIR GİTTİGİDİYOR'A ÜYEYDİM FEEDBACK'İM DE %100 İKİNCİ VEYA SIFIR KİTAP VE ÇEŞTLİ 500 ADET ALIŞVERİŞİM OLDU,ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİM ETME NEDENİM GİTTİGİDİYOR ALIŞVERİŞ SİTESİ VE SATICI ÜYELERİ ÜRÜN ALAN ÜYELERİNE ÇOK SAYGISIZ.SATICI ÜYELERİNİN HAKSIZ TUTUMU VEYA ONLARIN ŞİKAYETLERİ SONUCU DİĞER ALICI ÜYELERİNİ SİZİ ASKIYA ALACAĞIZ VEYA ÜYELİĞİNİZİ İPTAL EDECEĞİZ DİYE TEHDİT EDİYORLAR.BENİ 2 DEFA SAYGISIZCA HAKLI OLDUĞUM HALDE TEHDİT ETTİLER İLKİNDE YA SABIR DEDİM VE 2'NCİSİN DE ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİM.HEPSİBURADA SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM ŞİMDİ HEPSİBURADA SİTESİNDE ÜRÜNÜN ELİME ULAŞIIMINDA BİR AKSAKLIK OLDU BENİ HEMEN TELEFONLA ARAYIP ÖZÜR DİLEDİLER VE TELAFİ ETTİLER.GİTTİGİDİYOR ÇOK SAYGISIZ BİR SİTE BUNU TWEETERDA DA YAZDIM.
  • Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi Pazarindirim.com'da, bilgisayar, cep telefonu, ayakkabı, elektronik, saat ve daha fazlasını en düşük fiyatlarıyla bulabilirsiniz!

    bilgisayar, cep telefonu, ayakkabı, elektronik, saat, telefon, tv, tv görüntüleme, sistemler, elektirikli ev aletleri, foto kamera, ev tekstil, anne, bebek, oyuncak, kozmetik, sağlık, giyim, iç giyim, takı, aksesuar, oto aksesuar, navigasyon, pratik ürünler, kırtasiye, ofis, yapı market, ofis, hobi, oyun konsolları ve binlerce ürün
    Kredi Kartlarına 9 taksit ( 3D ile Ödeme)
    Kargo Kapıda Ödeme
    Havale & Eft
    Hizmette Sınır yok Hacı

     en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?

     en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?




  • Arkadaşlar Bu sitenin domain i bana aittir bulmak için çok uğraştım diyebilirim özgün olsun diye böyle ilginç bir isim hakkı aldım)

    www.urunkasabasi.com

    https://www.facebook.com/urunkasabasi?ref=ts&fref=ts

    Sitemizde elektronikten beyaz eşya ya müzik aletlerinden powerbank a çoğu çeşit mevcut...Yaklaşık 170.000 ürün mevcut şu anda...



    (Kargo bedeli hariç)

    50 tl ve üzeri alışverişe 10 tl
    100 tl ve üzeri alışverişe 25 tl
    200 tl ve üzeri alışverişe 50 tl indirim çeki hakkımız vardır...

    Çekler bizzat bendedir ve alışveriş esnasında sizlere verilecektir..bununla ilgili konu altında istek yaparsanız ben de sizinle özel mesaj ile irtibata geçebilirim...

    Hepinize mutlu bol kazançlı alışverişler dilerim....

    Site yeni açılmıştır yaklaşık 1 ay oldu bilginiz olsun...

    www.urunkasabasi.com

    https://www.facebook.com/urunkasabasi?ref=ts&fref=ts

     en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?




  • ÇOK DEĞERLİ HAYIRSEVERLER;
    ÇEVREMİZDE İHTİYACI OLAN ANCAK GURURUNDAN DOLAYI NAKİT YARDIM KABUL ETMEYEN HATTA BÖYLE BİR YOLA BAŞVURMAYI AKLINA GETİRMEYEN 10 AİLENİN EN AZ 1 ÇOCUĞUNUN 3 YILLIK EĞİTİM MASRAFLARI İÇİN 6 GÖNÜLLÜ ARKADAŞ BİR ARAYA GELDİK VE BASİT BİR İNTERNET SİTESİ YAPTIK. GÖNÜLLÜ OLARAK DA BU SİTENİN TANITIM FAALİYETLERİNİ ÜSTLENDİK. HEDEFE ULAŞILIRSA BU AİLELERE YAPILACAK YARDIMI BURS GİBİ GÖSTERECEĞİZ.
    5 KURUŞ ÖDEMEDEN , SADECE SAYFAYA GİREREK, BİR KAÇ ADIMDA DESTEK OLABİLİRSİNİZ. YAKLAŞIK 15.000.000 (15 MİLYON) TIKLAMAYA ULAŞILMASI GEREKİYOR.
    PROJENİN BAŞARILI OLMASI HALİNDE BUNUNLA İLGİLİ BİR ORGANİZASYON BİLE KURMAYI HEDEFLİYORUZ.
    LÜTFEN SADECE AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK, SİTEYE TIKLAYARAK DESTEK OLALIM.
    1- http://www.clickthehotel.com sitesine giriyoruz,
    2- START yazan butona tıklıyoruz,
    3- Karşımıza çıkan arama ekranında “Nerede” yazan yere herhangi bir il ( şehir) yazıyoruz, giriş tarihini seçip “Ara” butonuna tıklıyoruz,
    4- Karşınıza yeni sekmede açılan bir sayfa çıkacak. Burada çıkan otellerin içeriğinde bir oda tipi seçip ( yanında booking.com, venere.com, agoda.com, hotels.com, …vb yazan yerlerden birini ) tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra yeni bir sekme açılıp 5 saniye içinde yönlendirme olacak.

    Mobilde de hemen hemen aynı adımlar, dikkat etmemiz gereken tek şey booking.com, venere.com, agoda.com, hotels.com, …vb asıl rezervasyon sitesine yönlenmesi.

    Bu yönlendirme tamamlandığında işlem bitmiş oluyor ve hedefe giden yolda cebinizden 1 kuruş bile harcamadan katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Gerçekten rezervasyon yaptıracak olanlarınız varsa rezervasyonunuzu bu site aracılığı ile yaptırmanızın daha büyük katkı sağlayacağını da hatırlatalım.

    *** Hiçbir bilginiz kaydedilmez. Kesinlikle virüs gibi riskler yoktur. Dünyanın önde gelen tanınmış rezervasyon siteleri sistemin içindedir.




  • hepsiburada.com için en iyi site diyenlere çok şaşırdım

    hiçbir zaman ucuz olamıyorlar
    müşteri hizmetleri en kötü site. bir sorunun var ise sadece kayıt açıyorlar ve hiçbir netice yok
    ürün hakkında en ufak bilgi alamıyorsun.
    olmayan ürünü satıyorlar, bekleki gelsin , sorsan bir netice yok

    teslim süresi en uzun site, daha ertsi gün kargoya verdikleri bir alışverişim olmadı, sürekli arayacaksın takip edeceksin, binbir nazla 1 hafta da teslim ediyorlar


    hızlıal.com, deceyükü ve n11 deki mağazalar çok daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realson

    hepsiburada.com için en iyi site diyenlere çok şaşırdım

    hiçbir zaman ucuz olamıyorlar
    müşteri hizmetleri en kötü site. bir sorunun var ise sadece kayıt açıyorlar ve hiçbir netice yok
    ürün hakkında en ufak bilgi alamıyorsun.
    olmayan ürünü satıyorlar, bekleki gelsin , sorsan bir netice yok

    teslim süresi en uzun site, daha ertsi gün kargoya verdikleri bir alışverişim olmadı, sürekli arayacaksın takip edeceksin, binbir nazla 1 hafta da teslim ediyorlar


    hızlıal.com, deceyükü ve n11 deki mağazalar çok daha iyi

    www.pazarindirim.com sitemizi denemenizi tavsiye ederim.




  • hepsiburada.com kendini kanıtlamış ve sürekli sık kullanılan listemde olan bir sayfa belirli kurumsal kullanıcı aleyhine kuralları olsada en azından dolandırılma şansınız sıfır.

    bizdehesapli.com bursa da bilgisayar toptancılığı yapan ve fiyat ve kargo hızlarıyla her zaman beni şaşırtmayı başaran bir site. Her zaman konuşacak birilerini buldum. Servis hizmetleri de iyi.

    uygunadim.com birkaç kez çocuk malzemesi aldım iyi fiyatla takibimde ürünler kısa sürede elime ulaştı mesajlara da cevap alabildim.

    bedavacim.com alışveriş yapmayacağım bir site elektronik toptancısı sanırım bunlar ama var dedikleri ürünlerin çoğu yok değiştirmeye çalışıyorlar falan bence gerek yok buradan birşeyler almaya.

    kliksa.com alışveriş yaptığım ve zaman zaman yaşanan tedarik sıkıntıları haricinde problem yok.

    morhipo, markafoni, limango, trendyol arasında bence morhipo ve trendyol. (ancak bu sayfaların gönderim süreleri hiç kısa değil bence.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borasen -- 1 Mayıs 2015; 15:30:50 >




  • Online giyim alışveriş konusunda kesinliklehttps://modasto.com/ önerebilirim. Site aslında çok yeni ama diğerlerinden çok önemli bir farklı var. Bir nevi giyim üzerine detaylı arama motoru gibi. Kadın, Erkek, Çocuk, Aksesuar, Ayakkabı gibi kategoriler açılmış sitede ve tabi alt kategorilerde, pantolon, elbise v.b başlıklarda markaları ve ürünlerini toplamışlar.
    Böylece atıyorum bir ürünü üreten bütün markaların modellerine bakmak istiyorsunuz. Örneğin, Kot pantolon diyelim, site hemen kot pantolon modellerini sıralıyor, ve filtreden karşılaştırmak istediğiniz markaları seçiyorsunuz ve bu sefer aynı sayfada diğer markalara ait ürünler sıralanıyor, fiyat ve renk seçenekleri de var. Böylece fiyat, renk , beden seçenekleriyle istediğiniz bütün markaların ürünlerini sıralıyor.

    Bence harika bir kullanıcı deneyimi sunmuş Modasto. Ürün fiyatı, modeli hakkında harika karşılaştırmalar yapıyorsunuz, yani bir ürünü yüzlerce siteden aramaya gerek kalmıyor.

    Site güven sorununu da ortadan kaldırmak için harika bir yöntem bulmuş. Mesela atıyorum kot pantolon karşılaştırması yaptınız sitede ve Defacto'nun bir ürünü hoşunuza gitti, alışveriş site üzerinden gerçekleşmiyor, sizi direkt defacto'nun sitesine ilgili ürüne yönlendiriyor ve alışveriş ilgili ürünün resmi sitesinde gerçekleşiyor.
    Şahsen Modasto'nun kullanıcılarına sunduğu online alışveriş deneyimi mükemmel. Site ya yeni, ya da ben yeni keşfettim, bence sistem mükemmel.




  • Apaydinshop.com Guvenilir bir site bence... :) hersey bulunur bide ucuz fiyatlara kampanya cok var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar biz neistersen.com.tr girişimi olarak satılık araba ve emlak projesiyiz. Siz değerli forum üyelerinin platformumuz ile ilgili olumlu olumsuz yorumlarını merak ettik ve öğrenmek istiyoruz.. Sizce Platformumuz yeterlimi? Değil ise neden? (umarım site linkinden dolayı yanlış anlaşılmayız.
    Saygılarımızla,

    2002 yıl itibari ile satılık araba, Türkiye’de online Alışveriş'in en güçlü isimlerinden biri. Emlak ile kurduğumuz hayaller ve ulaştığımız hedeflerle araba segmentinde bugünlere kadar geldik. Satılık Araç ile internetten güvenilir alışverişi geliştirdik, Hizmet anlayışımızla fark yarattık. Satılık araba sektöründe hem çok büyüdük hem çok sevildik! Ne istersen 1.250 kategoride 90.000 adet ürün çeşitiyle e-ticareti Türk insanına sevdirmekle kalmadı, vazgeçilmeze dönüştürdü.

    Web Sitemiz;http://www.neistersen.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satilikaraba -- 8 Ağustos 2016; 12:13:48 >




  • benim düşüncemi paylaşayım, bence isim yapmış alışveriş siteleri ne kadar kaliteli ürün satsalarda pahalı oluyor, ayrıca müşteri yoğunluğundan ilgide çok az,

    ürünün geç gelme ya da yanlış gelme ihtimalleri yüksek oluyor, ben şu alışveriş sitesinden alışveriş yapıyorum bayağı araştırdım gayyet güvenilir bir site bence,

    bir kaç ürün aldım ilgi çok iyi,kaliteli,marka ve ucuz ürünleri adresi, sizin için linki atayım



    http://www.indirimvekalite.com/
  • www.emortic.com.tr
  • Google da istediğim ürünü arıyorum N11,gittigidiyor,hepsiburada,bimeks,vatan,mediamrkt arasında en uygun fiyat hangisi ise alışverişimi sağlıyorum. Toptan fiyatına satış yapan modayı takip edenwww.iste1sey.com dan bir arkadaşımın tavsiyesi ile alışveriş yaptım çok memnun kaldım. 120 liralık alışveriş yaptım etiket fiyatı 59 TL olan eşarp hediye gönderdiler yemin ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son yaptığım alışverişte bu sitenin kuşkusuz dahidukkan olduğunu gördüm, ajandaaldım kendilerinden sıradan bir ajanda değil bir akıllı defter.

    Akıllı defter ile birlikte, araç içi tutucu ama kablosuz şarj eden türü dökülmeyen kase, patlak lastik tamir edici gibi ilginç ve insanın işini kolaylaştıran ürünler de mevcut, bir bakmanızı tavsiye ederim.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.