Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
28
Favori
815.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü

(En Son Oy Tarihi: 6.11.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: 4x4_tutkunu

quote:

Orijinalden alıntı: albano

Özellikle yeni akü aracınıza alırken oto elektikcinize şarz sistemini kontrol ettirmenizi öneririm. Konjoktör (Regülatör) arızalı ise yeni akünüz de arızalanır.

Her müşteriye bunu özellikle söylüyoruz ama genelde 13 iki ağızlı alıp akülerini kendileri değiştiriyorlar. Yada elektrikçiler regülatör ölçümü yapmaktan kaçınıyor.

3-4 defa aku degistirdim. Hicbir olcum yapan elektrikci gormedim. Bir kere yetkili servis dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4_tutkunu 4 kullanıcısına yanıt
    Promosyon bilgisi ayrıyetten yazılmış bir paylaşımdı. @4x4_tutkunu
  • arabada varta akü var 3 yıl önce almıştım ilkdefa dün gıy gıy ladı ama yeni kıştan çıktık bütün kış problem çıkarmayan akü ne hikmetse yaza girişte mefta oluyor en kısa sürede yenilemem lazım yorumları okuduğum kadarı ile tam bir karmaşa var bir bosch diyor diğeri iyi değil varta öbürü yerlilerden birini al diyor anlamadım gitti ne almalıyım? yardım bekliyorum
  • auzun99 kullanıcısına yanıt
    Mutludan şaşma arkadaşım.
    3 yıl kısa bir süre elektrik tesisatının bakımınıda yaptır.
  • akü yolda bırakınca çelik akü aldım denize düşen yılana sarılır misali. en yakın o vardı. araba da alarm ve sıralı lpg var bakayım akü göstergesi yeşilden siyaha dönerse dedeğiniz gibi tüm kabloları kontrol ettirmek gerekiyor.
  • lutfuerb L kullanıcısına yanıt
    Abicim şarj voltajının ölçülmesi gerekir. Eğer aracınızda aşırı şarj varsa yeni akü zarar görür. Genellikle oto elektrik bilgisi ve tecrübesi olan her usta bu kontrolü yapar. Bunun yanı sıra bir çok kişi akü satıyor. Her akü satan teknik bilgiye sahip olmayabilir. Eğer aracınızda şarj sistemi arızası nedeniyle akü zarar görürse garantiye de girmez.
    Mutlu aküyü bende tavsiye ederim. Yabancı marka akülere fazla para vermeye gerek yok. Akünün ömrü aracın şarj sistemine, marş yapma miktarına bağlıdır. Ayrıca belirli aralıklarla sabit akımla şarj eden cihazlarla kışa girerken akünün şarj edilmesi de fayda sağlar.
  • aküyü değiştirmeden bir gün önce ölçtürmüştüm ve şarzda problem yok dedi oto elektrikçi elindeki akü modellerini sormaya gittim mutlu -çelik ve povver aynı bant ürünü olduğunu burada görmüştüm amacım şu taksi modeli olan aküden almaktı arabanın bugün aküsü su koyu verdi ve evin önünden yiterek çalıştırdım. oto elektrikçsine sordum ellerinde taksi olan model yoktu bende diğer aküçüleri gezmeye karar verdim ama arabada kendi kararını vermiş olmalıki orada da çalışmadı. :)) bende mecbur kaldım anlıyacağınız.
  • 3 yil önce akum bitikti kelepir diye serdar marka akü almistim 60 amper 60 lira para vermiştim maksat isim gorulsun hala tık demedi,izmirde olmam ve aracin sarji düzgün olmasi avantaj tabi,birazda sans isi bu işler,aracin sarji düzgün kacakta yoksa her akü parasinin hakkini verir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albano kullanıcısına yanıt
    Yabancı markaya para vermeye gerek yok diyorsak mutluda almayalım. Malum daha yeni %100 sermayesi hollandalılara satıldı
  • 2005'te ikinci el opel astra aldım, bir ay sonra akü bitti meğerse üstündeki orjinal aküsüymüş,gittim bir tane inci akü aldım taktık, 7 sene sorunsuz kullandım ve o şekildede sattım.
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Siz kendi arabanızda 7 sene kullandınız iyi bir marka oldu. Askeriyedeki otomobillere 6 ay dayanmıyor çiftlikteki araçlarda en fazla 1.5 sene dayanıyor onları ne yapıcaz?...
    İyi yada kötü bir marka demedim yazıyı iyi oku işkembeden salllama lütfen. İnci akü aldım 7.sene sorunsuz kullandım dedim. Gidin onu alıın şunu alın diye hedef göstermedim,ben kullandığım yaşadığım bir olayı paylaştım. Alırsın almassın o senin bileceğin bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfuerb

Yabancı markaya para vermeye gerek yok diyorsak mutluda almayalım. Malum daha yeni %100 sermayesi hollandalılara satıldı

Maalesef satılmadık bir markamız kalmadı, artık yerli ürün bilinciyle yetişen bizlere çok acı geliyor. Bizim de buradaki amacımız yerli sanayamizin gelişmesidir. Fiyat performans oranıdır.
  • japonyadan gemiyle akü gelecekte perakendeciye ulaşacakta bir numara olacak teyyy teyy teyy
  • Arkadaşlar seat toledo 1.6 signo araca kaç amper ve hangi akü önerirsiniz???
  • 2011 mayısta aldığım aracın aküsü 2013 başında bitti.servis yenisi ile değiştirdi 1 ay sonra oda bitti şarj ettiler.akü son olarak bugün yine bitti. ford un kendi aküsü beş para etmez ben burdan bunu anladım.şimdi en uzun ömürlüsünden bitane alacam.sizlerden öneri istiyorum 12 volt 50 amperlik akünün yerine hangi aküyü alayım
  • sir_viper18 S kullanıcısına yanıt
    akünün tam ölçülerini bilmiyorum ama 60 amper sığıyorsa Mutlu nun 60 amperini öneririm
    Diğer bir konu Akülerin garantisi iki yıldır garantiden akü talebinde bulunabilirsiniz.
    Tesisattada arıza olabilir merkezi kilitte bir arıza varsa akünün tek gözünü yer bir daha o aküden hayır geşmez yeni akü düşünmek yerine tesisat kontrol edilmeli.
  • tesisat kontrol edildi bir?ey bulamadylar. araç lpg li oldu?u için servis i?ine gelmedi?inde garanti dy?y kaldy?yny söylüyor.zaten ford otosan bu yyl iyice abartmy? yapylacak ?eyleri bile yapmyyorlarki aküyü zaten de?i?tirmiyorlar.ben bugün bir mutlu akü bayisi ile görü?tüm.ford un akülerinin bir kysmyny inci yapyyor dedi ama sirkülasyon az oldu?u için araca takylan akü syfyr olabilir ama belkide 1-2 yyldyr rafta bekliyordur dedi.yurt dy?yndan bazy markalarda çok iyi ama onlarynda yurt dy?yndan gelmesi aylar sürdü?ü için tavsiye etmem sirkülasyonun fazla oldu?u bir yerden almanyzy tavsiye ederim dedi.bana da samimi geldi. benim araç için 66 amperlik akünün olabilece?ini söyledi lpg de oldu?u için daha iyi olur dedi.bende ara?tyrdym bizim akülerin yüksekli?i biraz daha kysa ve akünün yanynda ford tipi diye yazyyor.acaba ben alsam taksam nasyl olur diye dü?ünüyorum.benim araçta cam ayary ve teyp codu var ikisinide ben halledebiliyorum.20 tl için de?ermi bilemedim.ama sanki ilerde bir sorun ya?arsam yüz yüze muhatap olabilece?im birinin olmasy daha mantykly gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.