Şimdi Ara

En İyi 20 Radyo Listesi (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
5.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radio Maydonose sabah akşam dinliyorum.
  • http://inndir.com/EXARadyo-43111p.html

Bu program sayesinde pek çok radyo istasyonu dinlenebiliyor.
  • güzel konu
  • özellikle joy fm'in netten yayında ses kalitesi çok kötü, alternatif bir server yada tarzı yakın olan başka radyo önerileniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -111111-
    http://inndir.com/EXARadyo-43111p.html
    Bu program sayesinde pek çok radyo istasyonu dinlenebiliyor.

Yazdığın programı hemen indirip denedim saol show radyo, slow türk, radyo tatlıses, powerturk, radyo viva, power FM, gibi önemli radyolar çalışsaymış gerçekten harika olurmuş.
    programlardan bu yüzden sıkıldım biraz zaman sonra radyolar çalışmaz oluyor. yinede ses kalitesi biraz daha iyi olsaymış tercih edebilirdim

En temiz radyoyu kendi linkinden dinlemek:))

quote:

Orijinalden alıntı: marvin
    özellikle joy fm'in netten yayında ses kalitesi çok kötü, alternatif bir server yada tarzı yakın olan başka radyo önerileniz var mı?

Evet sadece joyfm ve joy türk'ün ses kalitesi iyi değill diğer bütün radyolar aac+ kalitesinde yayın yapıyor yinede kedi sitesinden ekleti indirerek aac klitsin dindeğebiliorun.

• raedon tv indirin tüm dunya kanalları ve radyoları mevcut =) sen hala siteylemi uğraşıyorsun hemde bu çağda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 9 Aralık 2009; 2:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

raedon tv indirin tüm dunya kanalları ve radyoları mevcut =) sen hala siteylemi uğraşıyorsun hemde bu çağda

Yüksek IQ kendini böyle belli ediyor işte ulan bu memlekette böyle adamlar harcanıyorya ona üzülüyorum.
  • FG 93.7
    Metro FM 97.2
    PAL station 106.0

Eklerseniz daha hoş olur. power, n1 falan var zaten.
  • arkadaslar en iyi radyo romantiktürk ege bölgesine yayın yapıo fakat netten dinleyeblirsiniz 103.4 romantiktürk
  • Liste fazla kalabalık olmasın diye eklemedim zaten istediğin radyoyu eklayip silebiliyorsun Sadece kısayoldan ibaret :).
    PAL Station'u bir kaç kişi daha tavsiye etmişti yeni öğrendim ama benimde hoşuma gitti. Artık benimde listemde :))

romantiktürk Eminim çok güzeldir. Bide yerel radyolarda djler ulusal kanallardaki kadar iyi olsa :))
  • quote:

raedon tv indirin tüm dunya kanalları ve radyoları mevcut =) sen hala siteylemi uğraşıyorsun hemde bu çağda

Bak çağ atlamış; fakat okuma alışkınlığı olarak çağın gerisinde kalmış arkadaşım yukarıda yazılanları zahmet edip okusaydın
    bin bir türlü radyo programı denendiğini ve radyo programlarındaki linklerin zamanla ölmesi yüzünden favori
    radyoların zamanla dinlenemez olduğunu
    anlar. (Tabi nerde o)
    Böyle değerli bir yorum yapmak için o nadide parmaklarını yormazdın:))
  • Megasite nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

quote:

Bak çağ atlamış; fakat okuma alışkınlığı olarak çağın gerisinde kalmış arkadaşım yukarıda yazılanları zahmet edip okusaydın
    bin bir türlü radyo programı denendiğini ve radyo programlarındaki linklerin zamanla ölmesi yüzünden favori
    radyoların zamanla dinlenemez olduğunu
    anlar. (Tabi nerde o)
    Böyle değerli bir yorum yapmak için o nadide parmaklarını yormazdın:))

sende o zekamdan faydalanıp raedon tv kullansaydın programı her açtığında güncelleme yaptığını görürdün.

güncelleme : bkz. güncel duruma getirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 10 Aralık 2009; 1:00:13 >

• quote:

sende o zekamdan faydalanıp raedon tv kullansaydın programı her açtığında güncelleme yaptığını görürdün.

güncelleme : bkz. güncel duruma getirmek

rambursman müstesna zekandan faydalanıp senin ısrarla "raedon tv" diye yazdığın; fakat aslı "Readon TV" olan daha önceden 5.5 sürümünü denediğim programın son sürümü olan 5.9 versiyonunu resmi sitesinden indirip kurdum. en son güncellemeleri yaptıktan sonra bi hevesle radyoları açmaya çalıştım; fakat bu programın 5.9 sürümünde de diğer radyo programlarından bir farkının olmadığını birkez daha görmüş oldum.

updateden sonra bile radyo 5 çalışmıyor, number one fm çalışmıyor, lig radyo çalışlmıyor, tatlıses çalışmıyor radyo viva çalışmıyor. joy türk yok, pwer türk yok...
    Yani güncellemenin pek de işe yaramadığı ve diğer favori kanallarının da zamanla dinlenemez olabileceği anlamına geliyor.
    Kendi kullandığın programlardan bile bi habersin üstüne nasıl alaka kurduğunu hala anlayamadığım çağdışılıkla eleştiriyorsun.

Ortaya bir şey sallamadan önce azıcık araştırma yapmak bu çağda zor olmasa gerek. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kolay olanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 10 Aralık 2009; 12:22:09 >

• arkadaşım kıtmısın sen? yukarıda en iyi 20 listesinde saydıkların varmı yokmu?
  • ya kardeşim inan olurda bukadar mı olur pes diyorum yani üstteki yazıyıda mı okumadın? Zaten yazmışım olmadığını. Tekrar niye soruyosun? Anlama özürlüsün heralde.

Aynısını yazıyom belki 50. defa okursan anlarsın Joytürk yok, power turk yok radyo 5 çalışmıyor, number one fm çalışmıyor, lig radyo çalışlmıyor, tatlıses çalışmıyor radyo viva çaılşmıyor

Şimdi lütfen söylermisin bu yazdıklarımdan en iyi 20 listesinin olmadığı çıkmıyor mu? Çalışmayanları da var olarak kabul etmiyosun heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 10 Aralık 2009; 17:00:24 >
  •  En İyi 20 Radyo Listesi (SS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

Aynısını yazıyom belki 50. defa okursan anlarsın Joytürk yok, power turk yok radyo 5 çalışmıyor, number one fm çalışmıyor, lig radyo çalışlmıyor, tatlıses çalışmıyor radyo viva çaılşmıyor

Şimdi lütfen söylermisin bu yazdıklarımdan en iyi 20 listesinin olmadığı çıkmıyor mu? Çalışmayanları da var olarak kabul etmiyosun heralde...

az önce tek tek denedim en iyi 20 listeni sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı.

1.Alem FM, çalışıyor
    2. Radyo D çalışıyor
    3.Show Radyo, çalışıyor
    4. Süper FM, çalışıyor
    6. Power Türk FM, yok
    7. Radyo Viva, çalışıyor
    8. Best FM, çalışıyor
    9. Joy Türk, yok
    10. Burç FM, çalışıyor
    11. Maydonose Türk, çalışıyor
    12. Number One Fm, çalışmıyor
    13. Radyo 5, çalışmıyor
    14. Power FM, çalışıyor
    15. Radio Maydonose, çalışıyor
    16. Metro Fm, çalışıyor
    17. Joy FM, çalışıyor
    18. Radyo Fenomen, yok
    19. Kral FM, çalışıyor
    20. Lig Radyo, çalışmıyor
    21. Radyo Spor. yok

sadece 7 Tanesi yok

• Tatlısesi unutmuşsun bu konu da zaten "En İyi 12 Radyo Listesi"
  • TRT FM neredeeee!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.