Şimdi Ara

En hafif masaüstülü,pc dostu linux(neredeyse komut sistemli isitiyorum ama bayar :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi sistem kaynaklarını en az kullanan linux arıyorum.Sistemim gayet kaldırmasına rağmen (i5 480m,4gb ram,HD5650) ben yine de hafif olanını istiyorum.Stabil de olması benim için önemli,hiç bir gereksiz program olmaması lazım.Sırf Fotoşok alternatiifi olan Gimp'i kullanmak istediğim için böyle bir tavsiye bekliyorum.

İyi forumlar...

• Lubuntu olabilir mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkemq

Başlıktaki gibi sistem kaynaklarını en az kullanan linux arıyorum.Sistemim gayet kaldırmasına rağmen (i5 480m,4gb ram,HD5650) ben yine de hafif olanını istiyorum.Stabil de olması benim için önemli,hiç bir gereksiz program olmaması lazım.Sırf Fotoşok alternatiifi olan Gimp'i kullanmak istediğim için böyle bir tavsiye bekliyorum.

İyi forumlar...

Bende Mate masaüstünü öneririm. Linuxmint mate Lubuntu kadar hafif olmasada araçlar konusunda daha zengin ve daha kullanılabilir halde.
  • ne yalan söyliyeyim aynı özellikte benim de bilgisayarım var ben linux değıtımlarından pardusu kullanıyorum hem kde masaüstü olsun hem de görsel arayüz olarak insanı ve sistemi yormayan bir işletim sistemi denemeni tavsiye ederim :) teşekkürler
  • arch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkemq

Başlıktaki gibi sistem kaynaklarını en az kullanan linux arıyorum.Sistemim gayet kaldırmasına rağmen (i5 480m,4gb ram,HD5650) ben yine de hafif olanını istiyorum.Stabil de olması benim için önemli,hiç bir gereksiz program olmaması lazım.Sırf Fotoşok alternatiifi olan Gimp'i kullanmak istediğim için böyle bir tavsiye bekliyorum.

İyi forumlar...

Puppy veya zor olan arch
    Hocam grafik için linux kullanmanızı önermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.