Şimdi Ara

En Güzel Korku Filmlerini Paylaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu konu altında filmleri topluyalım korku filmi izlemek isteyen bu konudan seçsin yeni konu açmaktan bıkanlar için iyi olabiliceğini düşündüm.

Konusu belki klasiktir fakat bu konuda bu filmin üzerine film tanımam konusu

Konu : mağara inişi için bir araya gelen altı kız arkadaşın başından geçen korku dolu bir tatili konu almaktadır. Kızların iniş yaptıkları mağaranın derinliklerinde kendilerini aç ve vahşi yaratıklar beklemektedir. Düşen kayalarda mağaranın çıkışını kapatmıştır. Labirentimsi bu mağaradan çıkış yolu aramaya başlayan kızlar, eski sırların ortaya çıkmasıyla birbirlerine sırtlarını döneceklerdir.

Belki herkesin bildiği en klasik korku filmi fakat gizemi ve korkuyu harmanlamak filmi klasik korku filmlerinin bir adım önüne götürmüştür

Konu : Whannell ve Elwes, birbirini tanımayan iki adamdır. Bir gün kendilerini pis bir banyonun duvarına zincirlenmiş olarak bulurlar. İkisi de bu berbat yere nasıl geldiklerini ve kendilerini nasıl bir bela beklediğini bilmemektedir.
    Ancak yerde yatan ve kafasının bir kısmı kopmuş adam, onlara niçin burada oldukları hakkında bir ipucu olabilir. Sonunda manyak bir adamın son kurbanları olduklarını anlayacaklardır.

Bu film ise benim açımdanda puanı cuk olarak oturmuş olarak düşündüğüm filmdir zamanınız varsa izlenebilir

Konu : Campbell ailesi Connecticut’ın sakin bir köşesine taşındıktan kısa süre sonra, Viktorya tarzı şirin evlerinin rahatsız edici bir geçmişi olduğunu öğrenirler: Evleri akıl almaz olaylara tanık olmuş bir cenaze evinden dönüştürülmüştür; daha da önemlisi evin sahibinin medyum oğlu Jonah, ruhani varlıkların diğer tarafa geçebilmesine fırsat yaratan şeytani bir ulak görevi görmüştür.Şimdi, ölülerle iletişim kurabilen Jonah, masum ve her şeyden habersiz aileyi farklı türde bir dehşete boğmak üzere dönmüştür ve korkunç şeyler olmak üzeredir.

Film zamanının en iyi korku filmidir diyebiliriz zten her korku filmi sever izlemiştir çoğu korku filminin atasıdır.

Konu : Chris MacNeil , 12 yaşındaki kızı Regan ile Georgetown’daki evlerinde yaşamaktadır. Kocasından ayrılmış olan Chris , kızı Regan’ın doğumgünü için bir parti planlar. Chris , Regan’ın doğumgünü sırasında dengesiz davranışlar sergilemesi üzerine kızının bir hastalığa yakalanmış olabileceğini düşünür. Regan , bir çok doktora gösterilir ve bir çok kez tedavi edilmeye çalışılır. Ama zaten kesin bir teşhis koyamayan doktorlar Regan’ı tedavi edemezler. Bu zamanda küçük kızın şeytanca hareketleri günden güne artmaktadır. Regan’ı tedavi edemeyen doktorlar son çare olarak Chris’e şeytan çıkarma işlemini uygulayabilecek bir rahip bulmalarını tavsiye ederler.
    Chris , dindar olmamasına rağmen , arkadaşı Burke Dennings’in boynu kırılarak kızının odasının camından atılması üzerine korkuları artar ve peder Damien Karras’tan yardım ister.

Halka her korku filmi severin başyapıt sayabileceği bir filmdir ikinci filminde bu başarıyı yakalayamasada ilk filmi gayet başarılıdır

Konu : Karanlık imajlarla dolu bir video-kaset. Kasedi izleyenler 7 gün içinde gizemli bir şekilde ölüyorlar. Gazeteci Rachel Keller da 4 gencin ölmesi üzerine olayı araştırmaya karar veriyor ve kaseti bizzat izliyor. Bu deneyimin ardından kendisiyle birlikte oğlunun da hayatı tehlikeye giren ve arkadaşı Noah’ın yardımını isteyen Keller’a olayı çözmek için sadece 7 gün kalıyor.

Beni en çok korkutan filmlerin başında gelir bence en az 7 puanı hakediyor Rec tarzı ve görüntüsü el kamerası çekim tarzında fakat kalitelidir

Konu : Başrollerini Sean Rogerson ve Juan Riedinger'in oynadığı filmde, Lance Prestonve "Grave Encounters" adlı televizyon programının ekibi, programın yeni bölümünü çekerken beklenmedik ve açıklanamaz olaylarla karşılaşırlar.

Eğerki yaratıklı canavarlı filmleri seviyorsanız bu film tam size göre

Konu : Her şey klasik bir aile tatili ile başlar ve ailenin arabası çöl ortasında kaldıktan sonra gelişen olaylar ailenin bütün tatilini mahvedecektir.

İnsanı korkutmaktan çok düşündüren bir film fakat izledikçe kendinizi kaptıracağınız bir film

Konu : İkinci dünya savaşı sonrası New Jersey... kocasını savaşta kaybetmiş olan Grace, güneş ışığına hassasiyeti olan iki çocuğuyla birlikte, büyük bir konakta yaşamaktadır. Perdelerin hep sımsıkı kapalı tutulduğu eve, üç kişi uğrar: ihtiyar bir kadın ve adam, bir de dilsiz genç kız. Evi çekip çevirecek yardımcılar aramakta olan grace, bu kişilere iş verir; onları çocuklarının sağlık durumu konusunda uyarır. Öte yandan, grace'in kızı anne, victor adlı bir çocuğun kendileriyle birlikte evde yaşadığına inanmaktadır. Evin çevresini kaplayan yoğun sis yüzünden kasabayla irtibatları kesildiği sırada, grace, kızının anlattığı hikayelerin doğru olabileceği yolunda kanıtlarla karşılaşır. İşte bu noktada, eve yardımcı olarak aldığı insanlardan da şüphelenmeye başlar. Gücünü büyük ölçüde finalindeki sürprizden alan, gerilim dolu bir yapım.

Oyundan sonra film kaçınılmazdı oyun kadar korkutucu olmasada eğerki boş zamanınız varsa izlenebilir

Konu : Bir çocuğun gizemli hastalığı. Çaresiz bir anne. Terk edilmiş bir kasaba. Genç bir anne olan Rose (Radha Mitchell) kızı Sharon'ın gizemli hastalığına çare bulmak istemektedir. Psikiyatrik tedaviyi reddeden Rose kızıyla birlikte, kızının rüyasında sürekli olarak tekrarladığı kasabaya, SILENT HILL'e doğru yola çıkar. Kocası Christopher'ın (Sean Bean) karşı çıkmasına rağmen Rose, kızının gizemli hastalığının tedavisinin bu gizemli kasabada olduğuna inanmaktadır. Anne kız kasabaya yaklaşırlarken karşılarına bir gölge çıkar ve Rose arabanın kontrolünü kaybeder. Kendine geldiğinde Sharon arabada yoktur. Rose kızını çaresiz bir biçimde ararken karşısına bir polis (Laurie Holden) çıkar ve onunla birlikte kızını bulmak için Silent Hill'e gider. Rose Silent Hill'in çıkan büyük bir yangından sonra terkedilmiş olduğunu keşfeder. Kasabanın her yanı sisle kaplıdır ve birden Rose'un etrafını gölgeler sarmaya başlar. Rose bu gizemli kasabada kızını ararken kızının kaybolmasının aslında çok büyük şeytani bir planın parçası olduğunu keşfeder.

Alışılmışın aksine çok değişik bir konusu olan film eğerki değişik bir korku filmi arıyorsanız bu film tam size göre

Konu : Bir grup kolejli çocuk ormanda gizemli bir kabinde bir haftasonu geçirecektir.Ancak başlarına geleceklerden haberleri yoktur.

Testerenin yapımcılarından gayet başarılı bir film 6 puandan daha fazlasını hak ediyor.

Konu : Mary Shaw’ın faili meçhul bir cinayete kurban gitmesinin ardından Ravens Fair’in bu küçük kasabası korkunç, bilinmeyen bir takım ölümlerle sarsılmaya başlar. Derken Mary Shaw’ın korkunç efsanesinin ardındaki gerçekleri ve neden onu gördüğünde asla çığlık atmaman gerektiğini çözmek üzere vahşice katledilen bir kadının kocası kasabaya gelir.

Korkudan daha çok insanı geren bir film sonunda bir sürpriz sizi bekliyor

Konu : Okuldan arkadaş olan Alex Ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışmak amacıyla Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Eve geç saatte varırlar ve gider gitmez de yatmak için odalarına çekilirler. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve psikopat bir katil içeri dalıp evdekileri teker teker öldürmeye başlar.

Korkudan çok vahşet içeren bir film ve filmdeki hayvanlar gerçekten öldürülmüştür. kınadığım bir filmdir. vahşetten zevk alıyorsanız izleyebilirsiniz

Konu : en iyi efekt gerçek olanıdır sözünden yola çıkılarak yapılmış 18 ülkede yasaklanmış, blair witch tarzı filmlere esin kaynağı olmuş bir film. Bir grup bilim adamının belgesel çekmek için amazonlardaki yerli kabilesine yapılan seyahat, ve bu zamanda başlarından geçen olaylar anlatılıyor.İçerdiği fazla şiddet, tecavüz gibi sahnelerden dolayı bir çok ülkede sansürlenmiştir.

El kamerası ile çekilmiştir gerçekçi korku filmi olurmu demeyin izleyin

Konu : Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadının geçirdiği ev kazası ile ilgili gelen bu ihbar üzerine Angela ve Pablo itfaiyecilerin peşine takılır. Kadının evine varan ekip, evin içinden korkunç çığlıklar duyarlar. Bundan sonrası hafızalardan çıkmayacak bir kabustur.

Konusu klasik olan fakat oyunculuk ve kurguyla türünde iyi bir örnek olan film

Konu : Klasik hayalet hikâyesine dayalı olarak The Woman In Black, oğlunu terk etmek zorunda kalıp Eel Marsh Malikhânesi'nin yeni ölmüş sahibinin işlerine katılmak için uzak bir köye seyahat eden avukat Arthur Kipps'in (Daniel Radcliffe) yaşadığı olayları anlatıyor.Eski köşklerde yalnız başına çalışan Kipps, kasabanın trajik ve işkence dolu sırlarını ortaya çıkarmaya başlıyor. Yerel çocukların gizemli yollar ile öldürüldüğünü anlayan Kipps'in korkusu artmaya başlıyor. Siyahlar içerisinde intikamcı bir kadın tarafından tehdit edilen Kipps, terörün dönügüsünü kırmak için bir yol bulmalı.

İlk izlediğim zaman 7 yaşındaydım ve 2 hafta denize giremedim artık korkutmasada bir başyapıt diyebilirim

Konu : Devası büyük beyaz bir köpekbalığının küçük bir adada yaşamakta olan insanları tehdit edişi ve onunla mücadeleyi konu alıyor

Eğerki bugün gerilmek istiyorsanız size kesinlikle gerecek bir film

Konu : Kumar borcunu ödemek için, tesisatçı olarak çalıştığı evi soymaya karar veren Arkin, evde kimsenin olmadığını sandığı bir akşam eve girer. Fakat malikanede onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Arkin soymak için zorla girdiği evde, ev halkını esir almış psikopat bir katille karşı karşıya kalmıştır.

Eğer bu tür korku filmlerini seviyorsanız kaçırmamanız gerek başlangıç, gelişme ve final çok güüzel bağlanıyor kesinlikle sıkılmayacağınız bir film

Konu : Paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın nasıl dünyaca meşhur olduklarının korkutucu hikayesini anlatıyor; olaylar Ed ve Lorraine’in, karanlık bir varlık tarafından hayatları alt üst edilen bir ailenin çiftlik evine çağrılmalarıyla başlıyor.

Korku filmlerindeki en çok kullanılan unsurlandan biri olan aynalar bu filmde korku unsuru olarak çok iyi bir şekilde işlenmiş

Konu : Eski polis Ben Carson, bir süpermarkette gece bekçiliği yapmaya başlar. Bir zamanlar yangın geçirmiş mağazada devriye gezen Ben, duvarlardaki aynalarda bir gariplik sezer. Aynalar üzerinde korkunç görüntüler oluşmaktadır. Aniden ortalıktan kaybolan bir görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson, şeytani bir gücün ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullandığını fark eder.

İmdb puanının hakkını kesinlikle veren bir film, Gizem ve korku sizi bekliyor olucak.

Konu : Stephen King'in alameti farikası bilinmeyen bir kasaba, tutucu insanlar ve onlarla çelişen hür düşünceli gençler ve çatışmaları... İşte böyle bir diyarı kaplayan bir sisin arka planında filmde muhafazakar tutuculuk ile serbest düşüncenin mücadelesi de yeralmaktadır. Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır. Bu tedirgin bekleyiş esnasında süpermarketin içindeki insanlar ikiye ayrılır, bazıları intikamcı bir tanrının bu yaratıklara hükmederek insanları kurban etmeyi emrettiğine inanırken, bazıları buna inanmaz. Çağdaş korku romanı yazarı King’in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi...

Sıradan bir senaryosu olmayan ağır ilerleyen psikolojik bir korku filmi değişik bir tarz arıyorsanız bu filmi kesinlikle izleyin.

Konu : Sekiz yaşında bir çocuk olan Cole Sear karanlık güçlerin etkisi altındadır. Zaman zaman hayaletler tarafından ziyaret edilen bu çocuk, gölgelerin arasından ortaya çıkıveren hayaletlerle kendi iradesi dışında bağlantılar kurmakta ve bu durumdan çok korkmaktadır. Kendisinde normal ötesi bir takım güçlerin var olduğunun farkına varan küçük çocuk bunların sebebini anlayamadığı gibi çektiği acıları da çocuk psikoloğu Malcolm Crowe'un dışında hiç kimseye anlatamamaktadır. Ancak küçük hastasındaki doğaüstü yeteneklerin gerisindeki esrar perdesini aralamaya çalışan psikoloğun çalışmaları ilerledikçe her ikisinde de bir takım korkutucu ve açıklanamaz gelişmeler başlayacaktır.

Klostrofobisi olanlar için ürkütücü bir film ben izlerken daralmıştım eğer klostrofobiniz varsa ve korkmak istiyorsanız izleyebilirsiniz.

Konu : ABD'nin Irak'ı işgal ettiği günden bu yana Hollywood'un çektiği film sayısı Bağdat'a düşen bombaların sayısını geçmiş olmalıdır. İşte Toprak Altında filmi de bu minvalde değerlendirebileceğimiz yapımlardan biri. Paul Conroy Irak’ta görev yapan bir Amerikan askeridir. Bir grup Iraklı direnişçi Paul'u derdest eder. ABD'li asker Paul, gözünü açtığında ölümle burun buruna olduğunu görür. Uyandığında kendisini bir tabutun içinde gömülü halde bulmuştur. Oraya nasıl ve kim tarafından getirildiğini bilmemektedir. Ölmemek için zamana karşı yarışmak ve klostrofobinin doruklarındaki bu kabusu atlatmak zorundadır.

Konusu çokta farklı olmayan fakat komedi ve korku ile karıştığı zaman ortaya değişik bir film çıkmış boş zamanınız varsa izlenebilir.

Konu : Los Angeles'ta hırslı bir bankacı olan Christine Brown hem iş hem de özel yaşamında çok mutludur. Bir profesör olan erkek arkadaşı ile huzurlu bir hayat yaşayan Christine'ın rahatı gizemli bir banka müşterisi tarafından bozulur. Mrs. Ganush isimli bu tuhaf yaşlı kadın, evi için girdiği borcun tarihini uzatmak için Christine'in yardımına başvurur. Ancak Christine patronunun gözüne girebilmek için, zor durumda olan kadını reddeder. Hüsrana uğramış yaşlı kadının Christine için düşündüğü bir intikam planı vardır: Genç kadını en korkunç kara büyülerden biriyle lanetler. Christine'in hayatı peşine dolanmış kötü ruhla tam bir cehenneme dönecektir.

Sonunu kestiremeyeceğiniz ve alışılmış korku filmlerinden farklı konusu ile dikkat çeken güzel bir film, korku filmi severler izlemeli.

Konu : Mike Enslin buranın ve şimdinin dışında hiçbir gerçeklik olmadığını ispatlamaya çalışan bir adam. Başka bir hayat yok.... Tanrı yok... İkinci şanslar yok... Yoksa var mı? Korku ustası Stephen King’in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır. Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar. Otel müdürünün(Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla yüzleşmelidir.

Aklıma geldikçe ve yeni filmler izledikçe ekliyeceğim sizinde film önerilerinizi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulOfHeaven -- 2 Nisan 2015; 1:18:17 >

• the hıll have eyes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 5 Mart 2013; 10:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

the hıll have eyes
    Boyle kacinci konu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Boyle kacinci konu?

Bilmiyorum hocam başka konu varsada hiç araştırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisiklet Sever

quote:

Boyle kacinci konu?

Bu aralar herkes korku filmi konusu aciyor o yuzden dedim.
  • quote:

quote:

quote:

Boyle kacinci konu?

Alıntıları Göster
    Dabbe serisi

• quote:

quote:

quote:

Boyle kacinci konu?

Hocam öneri için açıyordumda yeni konu açmıyım arkadaşlar bu konuya mesaj olarak atsın filmleri burdan seçip izleyelim diye düşünmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

quote:

quote:

quote:

Boyle kacinci konu?

Hocam öneri için açıyordumda yeni konu açmıyım arkadaşlar bu konuya mesaj olarak atsın filmleri burdan seçip izleyelim diye düşünmüştüm

Alıntıları Göster
    gerçekten bütün sağlam tırstıran filmleri koymuşsun arkadaşım. ben de istifade etmeye çalışacağım kendi çapımda. the hill have eyes dikkatimi çekti mesela. onu izlemeyi düşünüyorum. paylaştığın için tekrar tekrar teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiryildiz86

gerçekten bütün sağlam tırstıran filmleri koymuşsun arkadaşım. ben de istifade etmeye çalışacağım kendi çapımda. the hill have eyes dikkatimi çekti mesela. onu izlemeyi düşünüyorum. paylaştığın için tekrar tekrar teşekkürler...

Önemli değil aklıma geldikçe ekleyeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiryildiz86

Önemli değil aklıma geldikçe ekleyeceğim

Alıntıları Göster
    Yeni film var mı ?

• quote:

Yeni film var mı ?

Alıntıları Göster
    Takip
  • quote:

Yeni film var mı ?

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceMavisi18 -- 26 Mayıs 2014; 21:46:30 >

• GeceMavisi18 kullanıcısına yanıt
    Conjuring iyidir ekliyorum fakat wrong turn kaliteli bir film değil beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Conjuring iyidir ekliyorum fakat wrong turn kaliteli bir film değil beğenmemiştim.

korku kapanıda fena film degildir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

korku kapanıda fena film degildir aslında

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Alıntıları Göster
    Eline sağlık hocam güzel konu
    eklemelisin

• Exorcist
    The Shining
    Exorcism of Emily Rose
    The Ring
    Sixth Sense
    Evil Dead
    Conjuring
    Insidious 1-2
    Dead Silence
    Rec
    Mirrors
    Woman in Black
    Mezar Buluşmaları

Favori korku filmlerim daha da vardır elbet ama aklıma gelmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alakurt79

Exorcist
    The Shining
    Exorcism of Emily Rose
    The Ring
    Sixth Sense
    Evil Dead
    Conjuring
    Insidious 1-2
    Dead Silence
    Rec
    Mirrors
    Woman in Black
    Mezar Buluşmaları

Favori korku filmlerim daha da vardır elbet ama aklıma gelmiyordur.
    Eline sağlık dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Eline sağlık dostum.

Alıntıları Göster
    mirrors u bayadır merak ediyorum, iniyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

mirrors u bayadır merak ediyorum, iniyor şu an

Alıntıları Göster
    Konu güzel olmuş takip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.