Şimdi Ara

En güvenli ücretsiz E-posta tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ücretsiz servis veren e-posta adresleri arasında en güvenilir olanı hangisi? Şunun için soruyorum: Kredi kartı ekstrelerimiz,otomatik ödeme talimatlarımız bu adrese gelecek. Hotmail bana çok yavaş geliyor.Yahoo ya alışamadım. Gmail kullanım açısından uygun geldi. Bir de Superposta var. Superonline google işbrliği ile hazırlanmış. O da Gmail ile aynı formatta.
    Biliyorsunuz ki ücretsiz servisler de ''Bu sitede kişisel bilgilerinizi topluyoruz.'' ibareleri oluyor. Sizler bir sorunla karşılaştınız mı? Özellikle bankadan gönderilen talimatlar için bir sorun çıkar mı? Yanıtlarınızı bekliyorum.Selamlar..

• Ben gmail kullanıyorum. Tüm bağlantım https üzerinden ayarladım bu sayede data bana gelene kadar tüm yol boyunca şifreli oluyor. Ve gerektiğinde Client desteği de var onlarda şifreli. Eğer ekstren pdf olarak gelirse direkt gmailden açabiliyorsun.

Ben genel olarak memnunum
  • Benim ilk mail adresim yahoo'dan 2004'den beri kullanıyorum,herhangi bir sorunla karşılaşmadım açıkcası şu sıralar deneme amaçlı gmail'e hesabı açtım youtube vb. siteler için.. gmail'de iyi gibi duruyor. :)
  • yahoo
    gmail
    hotmail

3 üde güvenilir.
  • Arkadaşlar, cevaplarınız için çok teşekkürler. Gmail de karar kıldım.
    Kullanım açısından bana daha kolay geliyor.. Sağlıklı günler dilerim...
  • www.mail.com'da iyidir.

alternatifleriniz arasında bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.