Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi Konusu Hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konudaki mesajlara bakan varmı ? Allah aşkına ben bu kadar saçma bir konu daha görmedim neymiş en güçlüsü şuymuş diyelim ki en güçlüsü senin dediğin ne geçicek eline ? Hele birkaç müdavini var durmadan yazanlar onlarada diyecek bişey yok 1 kere şikayet ettim kapatmadılar bence bu konunun sinema bölümünde olmaması gerekir.Biri çıkıp sanane diyebilir ama konuyu inceleyin ne kadar gereksiz ve post kasma için yazılan yorumlar olduğunu görüceksiniz.

• Ele bir şey geçmesi olarak düşünmek yanlış olur. Oradaki insanlar çizgi roman hayranı ve bildikleri şeyler çerçevesinde tartışıyorlar. Bir hobi konusu olduğu için sana saçma gelmiş olabilir. Atıyorum futbolla haşır neşir olanların "en iyi futbolcu kimdir" diye konu açıp tartışması da buna benziyor. Böyle bir konu açılsaydı kimse şikayet etmezdi sanırım. Çizgi roman konusu olunca iş değişiyor. Bu da ülkemizde çizgi roman kültürünün fazla gelişmemesinden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 1 Mayıs 2013; 1:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont Alucard

Konunun sinema bölümünde olması bana da garip geliyor lakin bence o konuda mantık aramak felan gereksiz olur. Belki belli bir amaç olmayabilir ama zevk meselesi sonuçta.

Yanlış hatırlamıyorsam eskiden Gereksiz Mesajlar ve ya Kültür/Bilim bölümündeydi. Şu an Çizgi Roman bölümünde olması daha mantıklı ama sinema bölümüne de uyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Ele bir şey geçmesi olarak düşünmek yanlış olur. Oradaki insanlar çizgi roman hayranı ve bildikleri şeyler çerçevesinde tartışıyorlar. Bir hobi konusu olduğu için sana saçma gelmiş olabilir. Atıyorum futbolla haşır neşir olanların "en iyi futbolcu kimdir" diye konu açıp tartışması da buna benziyor. Böyle bir konu açılsaydı kimse şikayet etmezdi sanırım. Çizgi roman konusu olunca iş değişiyor. Bu da ülkemizde çizgi roman kültürünün fazla gelişmemesinden kaynaklanıyor.

Tartışılması saçma fakat ben tartışılmasına birşey demiyorum 1 yazarsın 2 yazarsın konunun bütün sayfalarında aynı konunun son 10 sayfasını incele demek istediğimi anlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 1 Mayıs 2013; 1:51:37 >
  • dar görüşlü olmayın sonuçda hobisi olanlar var mantık falan yokdur ama sonuçda adamlar kafa yorup bilgilerini paylaşıyorlar zaten o konudada 2 3 tane sürekli mudavimi var napsinler adamlar farklı konulari sapıttırsınlarmi böyle olmasi daha iyi arada girer şu daha güçlü derim iyi olur
  • Bana saçma gelen olay bu kahramanları fizik,kimya,biyoloji vs gibi bilimler çevçevesinde tartışan elemanlar.Yok o ışık hızında hareket ediyor , diğeri kozmik maddeden giriyor , bir diğeri hulkun hücreleri kendini yenileyebiliyor kafası uçsada problem değil diyor ve sonrada diğer kişi vücuttaki antikorlar beyni tekrar yapamazi falan diyorlar ;Sanki ortada çok bilimsel bir kural varmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

dar görüşlü olmayın sonuçda hobisi olanlar var mantık falan yokdur ama sonuçda adamlar kafa yorup bilgilerini paylaşıyorlar zaten o konudada 2 3 tane sürekli mudavimi var napsinler adamlar farklı konulari sapıttırsınlarmi böyle olmasi daha iyi arada girer şu daha güçlü derim iyi olur

Hem dar görüşlü olmayın diyorsun,sonrada mantık falan yoktur ama sonuçta adamlar kafa yorup bilgi paylaşıyor diyorsun bu ne yaman çelişkidir böyle ? Bir insan mantık olmayan bi konu hakkında kafa yorarmı ? Senin o konuya girip şu daha güçlü deme zamanın gelmiş dediğin gibi farklı konuları sapıttırma böyle olması daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi intikam şekli nedir?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir sacmalik goremiyorum. Hepsi de ortak hobileri oldugu konu uzerinde tartisiyorlar, hayali karakterlerin ozelliklerini konusuyorlar. Insanin bir hobisi olmasi ve o hobi uzerinde bilgi sahibi olmasinin neresi sacma?

Edit: Imla hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 1 Mayıs 2013; 13:09:58 >
  • Ben de Çizgi Roman seven birisiyim ama, sanki süper kahramanların bilimsel bir gerçekliği varmış gibi en güçlüsü kim diye tartışmak çok saçma. En azından o konunun yeri burası değil, bence Sinema bölümünden taşınınmalı.
  • Zararsız bir meraktır.
  • Mesajların geneli saçma ama arada bazı arkadaşların gerçekten güzel mesajları vardı, sadece çizgi filmlerden alıntı değil birçok ingilizce kaynaktın alıntı yapıyorlardı.
  • konu sahibi aynı sene 2013 smackdown izleyen var mı ya ??? diyen biri.. biz türklerde malesef kültür namına birşey yok.
  • Amerikanın nerdeyse en büyük hobisi çizgi romanlar bizde saçmalık olarak görülüyor bende çizgi roman sever birisiyim girer tartışırımda takım tutanlarda o iyi bu iyi diyolar ee senin eline ne geçiyo şu takım şampiyon olunca buna benziyo biraz olay ama bizde çizgi roman tartışmalarının saçma bulunmasının nedeni kültürel farklılık zaten Çizgi Romanlar amerikan pazarının ciddi bir bölümünü oluşturuyor. Bu kadar geniş pazarı olan bir şeyr saçmalık demek doğru bir tabir değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Amerikanın nerdeyse en büyük hobisi çizgi romanlar bizde saçmalık olarak görülüyor bende çizgi roman sever birisiyim girer tartışırımda takım tutanlarda o iyi bu iyi diyolar ee senin eline ne geçiyo şu takım şampiyon olunca buna benziyo biraz olay ama bizde çizgi roman tartışmalarının saçma bulunmasının nedeni kültürel farklılık zaten Çizgi Romanlar amerikan pazarının ciddi bir bölümünü oluşturuyor. Bu kadar geniş pazarı olan bir şeyr saçmalık demek doğru bir tabir değil.

Burda kimse "çizgi romanlar saçmalık" diye birşey demedi konudaki mesajları okuyup öyle yazarsanız çok sevinicem.
  • Bana da garip gelmişti açıkcası hararetli tartışmaların olması ama biraz okuyunca adamların çizgi roman konusunda birikimlerinin fazla olduğunu ve konuşacak tartışacak çok şeyleri olduğunu gördüm saygı duyarak çıktım konudan Yalnız futbol olayıyla karşılaştırmak abes biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Amerikanın nerdeyse en büyük hobisi çizgi romanlar bizde saçmalık olarak görülüyor bende çizgi roman sever birisiyim girer tartışırımda takım tutanlarda o iyi bu iyi diyolar ee senin eline ne geçiyo şu takım şampiyon olunca buna benziyo biraz olay ama bizde çizgi roman tartışmalarının saçma bulunmasının nedeni kültürel farklılık zaten Çizgi Romanlar amerikan pazarının ciddi bir bölümünü oluşturuyor. Bu kadar geniş pazarı olan bir şeyr saçmalık demek doğru bir tabir değil.

Burda kimse "çizgi romanlar saçmalık" diye birşey demedi konudaki mesajları okuyup öyle yazarsanız çok sevinicem.

Çizgi romanlar saçmalık değilse onlar hakkında tartışmakta saçmalık olmamalı bakış açınız doğru değil. İnsanların o yönde hobisi varsa tartışırlar zevkler renkler meselesi saygı duyulması gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.