Şimdi Ara

En güçlü 10' / 12' subwoofer hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık arkadaşlar, 20-25 CM boyutlarında olup en güçlü RMS'e sahip olan subwooferlar hangileri?

Benim bildiğim şu an Kicker Solo X 10" var, 2500 RMS. 25 CM olmasına rağmen muazzam bir güç...

Ancak temin etmesi çok zor. Bulamadım Türkiye'de internet üzerinden satan. 18" çok var ama onu da gereksiz görüyorum. 5000 RMS nedir yahu?! Araca yazık...

Dediğim gibi 20-25 CM olup, 1000 RMS ve üzeri değerlere sahip olan subwooferlar hangileri?

• Up
  • Orion bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 17 Ocak 2016; 1:55:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiyebiri

Soru açık arkadaşlar, 20-25 CM boyutlarında olup en güçlü RMS'e sahip olan subwooferlar hangileri?

Benim bildiğim şu an Kicker Solo X 10" var, 2500 RMS. 25 CM olmasına rağmen muazzam bir güç...

Ancak temin etmesi çok zor. Bulamadım Türkiye'de internet üzerinden satan. 18" çok var ama onu da gereksiz görüyorum. 5000 RMS nedir yahu?! Araca yazık...

Dediğim gibi 20-25 CM olup, 1000 RMS ve üzeri değerlere sahip olan subwooferlar hangileri?

Re audıo sxx 10.. Dd 9510.. Bütce ile alakali.. Cok bass var dusuk cm ile yuksek rms olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    astra 19.2 en güçlü frekans
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.