Şimdi Ara

en fazla kaç kill aldınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Menthix

40

Hacı bu konu tam olarak 363 gün önce açılmış amacın nedir yahu neden konuları hortlatıyorsun
  • 37 kill master yi ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

ben en fazla 22kill 3ölüm 3assist yaptm ss çekmeye çalıştm ama olmadı bende anlamadm katarinayla yaptım bu skorları :D

Güzel ks atmıs olabilirsin kardeşşşş
  • 58 tw
  • ahahaha yiyosa bu skorları rankedde yapın.Rankedde bilmeyenler herkes 30 leveel pro kişiler.En son Brand ile 29-14-8yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmasha

ahahaha yiyosa bu skorları rankedde yapın.Rankedde bilmeyenler herkes 30 leveel pro kişiler.En son Brand ile 29-14-8yaptım.

rankedda herkes 29 lvl sanıyordum hatırlattığın için sağol kanks + rep
  • Donanımhaberli olan herkes 2000 elo üstü bütün champion ve skinleri açık 2 ie ile her maç penta atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

quote:

Orijinalden alıntı: karmasha

ahahaha yiyosa bu skorları rankedde yapın.Rankedde bilmeyenler herkes 30 leveel pro kişiler.En son Brand ile 29-14-8yaptım.

rankedda herkes 29 lvl sanıyordum hatırlattığın için sağol kanks + rep

hacı bilmeyen olur diye yazıyım dedim burda yok 40 kill yok 55 kill aldım diyenler anca noobs lara karşı alır.Bide gelsin bizim team karşı +30 kill alsın

• Akali ile Normal Game'de 45/5 oynamıştım . Hatta ss alıp foruma koymuştum 25 kill aldığı için Xin'i oyunun en iyi karakteri ilan edip yiyorsa geçin diyen bir arkadaşa karşı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

quote:

Orijinalden alıntı: Babazula008

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babazula008

quote:

Master yi ile 56 yapan adamla ayni takimdaydik. 4 phantom dizdi ama yapti.

düşük levellerde dediğinin aynısı oldu eastte misin? 4 phantom aldıgımı cok iyi hatırlıyorum

Evet hocam east. Adam "maci bitirmeyelim eglence icin oynayalim" diyip durmustu sonra da belli bi killde rekor falan demisti sonra oyunu bitirmistik

ben miydim ki o acaba o dediklerini dediğimi de hatırlıyorum :D

Ben surekli "hadi bitirelim" demistim. Skinsiz master yi. Ben de galba varus almistim emin degilim. Nick neydi?

benim dediğim olay olalı 1 sene oldu

• 27/2/6 oynadim graves ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

61-3 vayne ile yappmıştım ss de var ama hiç koyasım yok şimdi

yeaaaaaahhhhh comon baby

bu ne lan karşı takım 10 kişimiydi yada 5 vs 1 mi oynadın takımdaki diğerlari jungle demi kayboldu noldu orda arkadaş 61 nedir ya bide vayne ile bu skoru yakaladığın maç ne kadar sürdü hayır yani bnm jarvan 38 kill aldığım maç 87 dk sürdü ondan sora bi daha öle uzun maç oynamadım burdan yola çıksak sen en az 3-4 saat oynadın heral ???
  • 46-0 yapmıştım hatta foruma ss koymuştum oyuna yeni başladığım zamanlar bulabilirsem ss yi koyarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Donanımhaberli olan herkes 2000 elo üstü bütün champion ve skinleri açık 2 ie ile her maç penta atar.

aynen dostum burda hiç normal oyuncu yok ulti si fail olan oyuncu yok hiç kaybeden yok burda herkes op attığını vuran vuramadığını ultisiyle harcayan zevk için kill alan istese bütün karşı takımı tek başına temizlicek istediği anda penta kill alacak adamlar dolu biri si 4 tane penta almış okudum arkadaş 1.5-2 yıldır oynuyorum ozmanlar daa summoner rift karlı ulen 8-10 hero var okadar zamandır bir oyunda içinde 2 tane penta görmedim be toplasan 3-4 tane hatırlıom zaten oda malum karthus yapıo bu işi en iyi...
  • 38 kill rumble ile tabi o zamanlar kimse kullanmıyodu bizde genciz şekiliz ya hani illa farklı ve az kullanılan champler kullanırdık swain falan neyse sonra streamerlarda kullanmaya başladı tabi özentiler ondan sonra aşırı nerflendi sonra bidaha hiç görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlamıyorum
  • 23 az ama oz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

32 5 9 jax

rework öncesi jax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 7 Eylül 2012; 1:25:06 >
  • henüz ranked oynamadın lvlim 21 ama 39/3/4 Fiddleyle oynadım 3 quadra yaptım..
  • 52-3 NO W.H KOPTUM ORDA Bİ ŞEYLER OLDU POMPALIYLA
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.