Şimdi Ara

En fazla 2500TL'lik notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz için notebook almayı düşünüyorum. Büyük olasılıkla bilgisayar mühendisliğine başlayacağım bu sene.. En fazla 2500 TL'ye yüksek işlem gücüne sahip bir notebook istiyorum.
    Her çıkan oyunu yüksek çözünürlüklü,performanslı çalıştırması önemli değil. Tek isteğim ihtiyacım olacak bütün programları aynı anda çalıştırabilmeli, yüksek işlemci gücü gerektirecek bütün işlerin altından kalkabilmeli. Bu yüzden işlemcisi olabileceğinin en iyisi olsun istiyorum ancak oyunların normal grafik düzeyinde stabil olarak çalıştırabilmeli.. Bu konuda öneriniz nedir?

Ben şunu beğendim :http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4400d-16gb-notebook-urun9588.html
    Kıyaslarken asustan farklı olarak ne avantajı olduğunu yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

Bu yaz için notebook almayı düşünüyorum. Büyük olasılıkla bilgisayar mühendisliğine başlayacağım bu sene.. En fazla 2500 TL'ye yüksek işlem gücüne sahip bir notebook istiyorum.
    Her çıkan oyunu yüksek çözünürlüklü,performanslı çalıştırması önemli değil. Tek isteğim ihtiyacım olacak bütün programları aynı anda çalıştırabilmeli, yüksek işlemci gücü gerektirecek bütün işlerin altından kalkabilmeli. Bu yüzden işlemcisi olabileceğinin en iyisi olsun istiyorum ancak oyunların normal grafik düzeyinde stabil olarak çalıştırabilmeli.. Bu konuda öneriniz nedir?

Ben şunu beğendim :http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4400d-16gb-notebook-urun9588.html
    Kıyaslarken asustan farklı olarak ne avantajı olduğunu yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

kardeş n56vzler gayet güzel ben aldım sogutması iyi tek kusuru 5400 rpm olması ama vatandaki 8gb ramli olan versiyon 7200 rpm onada bakabilirsin (Vatandakinin kodu n56vz-s4250h)

• Oyun performansı için bu modele bakabilirsin , gtx660m ekran kartı var

Msı GE60 0ND-412TR
    http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-0ND-412TR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-2GB-GTX660-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu238618.html

ama kasa kalitesi Asus da daha iyi , tasarımıda şık , 4283h modeli var onada bakabilirsin..

1 ay içerisinde 4.nesil işlemciler de gelecek, yazın alacam derken vaktin varsa bekleyebilirsin de..
  • hocam ASUS zaten tam sana göre bence i7 3630 işlem gücü en yüksek işlemcilerden 16 gb ramde aynı anda birçok programı çalıştırman için çok iyi oyun konusunda da GT 650M sana yeterli olucaktır. Isınma problemi olurmu bilmiyorum ama kullanan arkdaşlar olmaz diyor.

Orijinalden alıntı: kara041

quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

Bu yaz için notebook almayı düşünüyorum. Büyük olasılıkla bilgisayar mühendisliğine başlayacağım bu sene.. En fazla 2500 TL'ye yüksek işlem gücüne sahip bir notebook istiyorum.

kardeş n56vzler gayet güzel ben aldım sogutması iyi tek kusuru 5400 rpm olması ama vatandaki 8gb ramli olan versiyon 7200 rpm onada bakabilirsin (Vatandakinin kodu n56vz-s4250h)

evet hiç sorma bu bilgisayara sdd lazım aslında :/ bütçemde yok ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.