Şimdi Ara

En fazla 2500 liraya monitor dahil toplama pc mi, MONSTER ABRA A5 V1.1.2 15.6' mi, PS4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Son 10 aydır oyunları sıkıca takip ediyorum, günümün 2-3 saati oyun haberlerini inceleyerek, 7-8 saati de oyun oynayarak geçiyor. 2 yıldır mobil oyunlar oynuyorum, bir de külüstür pc'me 12-13 tane oyun aldım haziran ayından beri, o kadar.
    Her ne ise, öğrenciyim, playstation 4 almak istiyorum, dualshock'la oyun oynamak keyifli olur, ama bir PC'ye bakıyorum. This war of mine, ETS2, Arma 3, farming simulator 15 ve daha bir milyon çeşit oyun. Ps4 için kaç adet simulasyon oyunu var söyler misiniz? Yıllık 150 lira PSN ücreti de var
    Steam hem ücretsiz, hem de oyunları ucuz. Ama bir Uncharted, bir the last of us, bir infamous second son yok ki her neyse.
    Öte yandan bakarsanız Monster'ın en ucuz laptop'u 2500 lira! 2500 LİRADAN BAHSEDİYORUZ BURADA! Her neyse... Toplama PC ise bambaşka bir konu, parçaları birleştiremem, zarar vermekten korkuyorum ayrıca her neyse... Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Arma 3 örneğini tekrarlamak istiyoruö, %50 indirimle 62 lira ve enpara indirimiyle 37 liraya geliyor! Her neyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Taşıma amaçlı kullanmıyorsan evde müsaitse tabiki toplama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

Taşıma amaçlı kullanmıyorsan evde müsaitse tabiki toplama

Peki o zaman bir sistem önerir misiniz? Monitor dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyi i5 4590,44xx bu ayarlarda birşey alın ekran kartını 280,280x hatta biraz daha bekleyip 960 alabilirsiniz diğer bileşenler size kalmış

• İntel Core i5 4590 işlemci 550 tl
    Msi Z97 G43 anakart 260 tl
    Kingston hyperx Savage 8 gb ram 240 tl
    Seagate 1 tb HDD 150 tl
    Sapphire R9 280x Tri x oc ekran kartı 700 tl
    Corsair carbide 200R kasa 550W PSU 320 tl sadece bu vatandan olacak diğerleri eksen bilgisayar fiyatları toplam 2220 tl

Eksenden 280 tl ye bi full hd monitör alırsınız tam 2500 tl ye en iyi sistemi toplamış olursunuz. Bu arada eksen ve vatan montaj yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey

İntel Core i5 4590 işlemci 550 tl
    Msi Z97 G43 anakart 260 tl
    Kingston hyperx Savage 8 gb ram 240 tl
    Seagate 1 tb HDD 150 tl
    Sapphire R9 280x Tri x oc ekran kartı 700 tl
    Corsair carbide 200R kasa 550W PSU 320 tl sadece bu vatandan olacak diğerleri eksen bilgisayar fiyatları toplam 2220 tl

Eksenden 280 tl ye bi full hd monitör alırsınız tam 2500 tl ye en iyi sistemi toplamış olursunuz. Bu arada eksen ve vatan montaj yapıyor.

bu sistem güzel olmıuş.fakat ramleri dual kit olarak almakta fayda var,yani 2x4gb şeklinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.