Şimdi Ara

En eski Ucretsiz Lineage2 Sunucusu HSC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • l2.hsclan.com tam olarak 1 seneden fazladır ayakta olan bir sunucu. Bir aralar 1000kisiden fazla online oyunucusu vardı ve Türk oyuncuların yoğunlukta olduğu bir sunucuydu. Ayrıca l2extreme sunucusunun sahibide bir zamanlar burada oynuyor ve bizden l2 sunucuları hakkında ve bir çok konuda yardım istiyordu. Herneyse yeni başlıyacak arkaşlar için iyi bir sunucu ayrıca elimizden geldiği kadarda yardımcı olabiliriz. Bunun dışında takıldığınız herhangi bir ingame olayıda bu topic altında sorabilirsiniz. L2.hsclan.com

• ewet baya eski bir sunucu benim de oyuna başladığım ilk serverdı(7x). fakat server ı mart yada nisan 2005 dekapatılar ve uzun süre kapalı kaldı. yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önce tekrar açtılar sererı ve charlarda silinmemişti.(benim spell howler bile yerindeydi:P)
    Seninde dediğingibi extremenin eski ve sağlam oyuncularının çoğu hsc serverdandır. hsc kapanınca hepsi extremeye geçmişti. aklımda kalan isimler şunlar. bebeto,kisatria,ustabow,deadeye,oguzhanx,spaw98,,merlinD,kamilov,albatros,sosyetenet,lerzan,xenator,bozkurt daha aklıma gelmeyen bir cok kişi var.

ah ulen ne günlerdi be
  • kesinlikle o saydıgın kişileri tekrar hscye istiyoruz ayrıca sosyetenetin acc activelerştirme konusunda bi sorunu vardı onun çözümü sanırım ac şifresinin tamamen harflerden yada sayılardan olması bu sorun yaratıyo bunu harf ve sayı olarak deiştirirse sorun çözülecek Axel bi geldin bi daha yoksun belsaya geldim ama tanışamadık gelin server acaip canlandı :D Emo...
  • bende hepberaber yeniden bir araya gelmemizi isterim ama çoğu kişi l2 yi bıraktı. hatta bende bıraktım diyebilirim.
    he bide hsc deki son durumlardan biraz bahsedersen sevinirim. neler ver neler yok bilmiyorum kurallar felan nedir, neleri değiştirmişler rates vs neoldu aynımı gene? gecen ay girdiğimde gk dan buff alabiliyodum açıkcası biraz sacma geldi .buffer lar nası para kazancak
  • ooo iyi ya izmitli çok galiba bi izmitliye daha ihtiyaç varsa bende gelebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: H4CK3R

bende hepberaber yeniden bir araya gelmemizi isterim ama çoğu kişi l2 yi bıraktı. hatta bende bıraktım diyebilirim.
    he bide hsc deki son durumlardan biraz bahsedersen sevinirim. neler ver neler yok bilmiyorum kurallar felan nedir, neleri değiştirmişler rates vs neoldu aynımı gene? gecen ay girdiğimde gk dan buff alabiliyodum açıkcası biraz sacma geldi .buffer lar nası para kazancak

hsc de son durum gayet heyecanlı açıkcası şu an bahsedebilecedim silah ve setleri +10 a kadar yukseltebiliyosun patlama riski yok buda pvp nin ve skill kasmanın daha kolay olmasını sağlıyo, hsc nin skill artişi eskisi gibi
    şu ara server çok heyecanlı dediğim gib clanlar birbirine girdi deli savaşlar pvp ler var. ayrıca gk buff olayınıda söle açıklıyım bu gk buff sanırım c3 le gelen bişy sadece istge bağlı olarak koyulabiliyo yani servera göre deişiyo isteyen server sahibi koyabiliyo ama sadece giranda var bu gk buff olayı bufferlar para kazanır merak etme Al , Fg gibi bi yere gitmek 100k oldugu için ilk buffdan sonra ya 50k lık biş buff alıcak yada 100 k vericek girandan buff alip tekrar geri gelicek sormak istedigin başka bişy?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafes -- 29 Eylül 2005, 10:20:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.