Şimdi Ara

En Eski DH Üyesi Kim Acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Bu Siteye 02 / 10 / 2003' te Üye Oldum. 2 seneyi geçti yani benden daha eskiler kimler acaba ?

birde 2 senedir şu forumda bi arkadaş edinemedim hiç tanıyanım yok ona yanarım

Not : Nick'i Olupta Kendisi Olmayanlardan Bahsetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 18 Aralık 2004, 19:13:39 >

• En eski DH üyesi forumumuzun baş programcısı olan Düzgün'dür. (Birde default Admin var saymıyorum onu)
  • Düzgün' e ben hiç rastlamadım şimdiye kadar, acaba hiç dolanmıyor mu buralarda?

ve baska bir husus, tam olarak onun girdigi tarih nedir, biliyor musun citizen?
  • üyeler bölümünde tarih sırasına sokunca bir bir kim ne zaman girmiş görürsün
  • Düzgün çok nadir yazar. En son yazdığı konu da Öğretmenler hakkındaydı.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=1237623
  • Eskiden Magicdeath vardı nicki tam böyleydi sanırım. Mod lardan biriydi 10000 falan mesajı vardı yanlış hatırlamıyorsam. nerelerde o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 18 Aralık 2004, 23:41:24 >
  • Forumdan ayrıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çüş 10000 mesaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Eskiden Magicdeath vardı nicki tam böyleydi sanırım. Mod lardan biriydi 10000 falan mesajı vardı yanlış hatırlamıyorsam. nerelerde o?

not: helal olsun o abimize....kralmış valla...
  • 10000 mesaj > yuh ee okadar mesaj atınca adam bunalıma girdi demekki forumdan ayrıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 18 Aralık 2004, 23:53:22 >
  • Yok be 5000 küsür mesajı vardı. 10000'e ulaşamadı.
  • nie ayrıldı forumdan....
  • 10000 mesajla adam maraşel olur 3 meydan muharebesi kazanmış gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: archuman

10000 mesajla adam maraşel olur 3 meydan muharebesi kazanmış gibi

• 10.000 mesajım olsaydı beni avrupa birliği müzakerelerine bile cagırırlardı...
  • ondan dııl aslında ayrılma sebebı.ozel konular .dımı mewluth hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.