Şimdi Ara

EN EN ENNNN STABİL ROM NEDİR ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 kernelde bravia engine olan bir rom varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

32 kernelde bravia engine olan bir rom varmı

Elite 9.7 ve elite x1.32de bravia engine var. Birşey soracağım ulaşılamama problemi .32 kernelde hangi rom olursa olsun yaşanmıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

Orijinalden alıntı: dr_arslan

.32 kernel elite x1

aynen .32 karnel x1 yada 9.7 galnet gerisi yalan kardeşim
    miui4 bizim tele ağır gelior

ağır gelmiyor aslında ben 4-5 ay aurora ile miui4 kullandım normal kullanım için ideal ama bi elite X1 veya 9.7 değil işte :)
    sıkıntı yaşamiyim diyorsan 2.2 candır
  • .35 kernelde en güzeli stabili hatta performanslısı orjinal rom. Çok araştırdım yüklemediğim incelemediğim rom kalmadı ama maalesef hepsinin bir kusuru var. Hatta bu konu ile ilgili bir döküman bile oluşturdum. Yaklaşık iki ay boyunca ne yüklediysem ayrı ayrı incelemesini yazdım. Bu dökümanı kimseyle paylaşmadım daha ama en iyi rom 35 kernelde orjinal rom. Ama 32 kernelde cm7 nin 06.06.12 versiyonu çok güzel kesinlikle tavsiye edebileceğim bu ikisi. bunların dışında kullanım açısından memnun kalmadım maalesef hatta şuan orjinal .35 yüklü sebebi ise kamera, ekran, bildirim çubuğu, stabilite.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICS tavsiye ederim tek nedeni,nereye dokunursan o bölgeye odaklanıyor .32 kernel romlarda ve .35 kernel orjinal romlarda böyle bir seçenek yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

ICS tavsiye ederim tek nedeni,nereye dokunursan o bölgeye odaklanıyor .32 kernel romlarda ve .35 kernel orjinal romlarda böyle bir seçenek yok malesef.

35 kerneldeki bütün MIUI lerde dokunduğun yere odaklanma mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

ICS tavsiye ederim tek nedeni,nereye dokunursan o bölgeye odaklanıyor .32 kernel romlarda ve .35 kernel orjinal romlarda böyle bir seçenek yok malesef.

+1, bugün lewaos sayfasında paylaştığım miui camera uygulamasında da var bu özellik ama sadece cm7 tabanlı romlarda çalışıyor, sonuç olarak bu özellik bütün custom romlarda olmuş oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Bilmiyordum ama ilk defa icsde olmuştu bu olay.Birde icsnin çekimi ve video performansı diğer romlardan daha iyi.

Birde google playde sayfaları sağa sola kaydırırken b528 stock romda ve diğer ics hariç bütün romlarda az biraz frame atlaması olurken.ICS'de bu olay nerdeyse sıfır sanki galaxy nexus kullanıyormuş hissi veriyor bana.Çok hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

en hızlı yazılım en son cıkan JB dir

Evet JB için teiefonun en stabil çalıştıran sürüm olduğu söyleniyor.

• jb nedir kardes ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alattin_nuri

jb nedir kardes ?

Android in 4.1 sürümü olan jelly bean

• up
  • http://theunlockr.com/category/roms-2/android-roms-2/huawei-ideos-x5-u8800-roms/

x5 için bütün romları bir arada görebileceğiniz site
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.