Şimdi Ara

En Doğru Batarya Kalibrasyonu Nasıl Yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
5
Favori
77.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Root şart.

Ayrıca XWLSD İtalya Firmware ' tavsiye ederim.
    LSJ ve özellikle LS8 e göre
    Kararlılık çok daha iyi ve 60 sn kare akıcılık lag sız.
    Menü ayarlar da olan gecikme ortadan kalkmış.

Disaster Rom'un XWLSD custom romunu bekliyorum.
    Root yaparasanız Doriman X yüklemeyin hem ram den yiyor hem de 60 sn project butter da lag mevcut.

WWLSD Nordic kullaniyorum hocam ancak gercekten sarjda gozle gorulur hizli bir dusus var.Uyku modunda dahi.Acaba yukledigim programlar mi yiyor sarji yoksa bataryam ki sorunlu?

Bir de kurulum esnasinsa telefon hafizasina format atmadim ama wipe lari yaptim.Tekrar temiz kurulum mu yapsak formatlayip.Italya surumunu mu denesem fark ettirir mi?

Şarj konusunda fark ettirir desem sallamış olurum,
    yalnız arkaplan daki samsung uygulamaları ve iş parçacıkları
    sistemi gereksiz meşgul eder.

Android den hep multi tasking istedik şimdi de zamanında sonlandırmıyor ssitem.
    Disaster Rom V9 çıktığında bir video çekiğ foruma yüklemek istiyorum.

Bataryan 1 yılı devirdi ise bu da etken olabilir.

• bence batarya kalibrasyonu hikaye 5-6 tane rom yükledim çoğunda kalibrasyon yaptım hiç bir işe yaramadı en son rom yükledim kalibrasyon flan yapmadım şarjı kalibrasyon yaptıklarıma göre daha uzun gidiyor bence tamamen romla alakalı bu şarj meselesi

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

arkadaşlar ben alttaki yöntemle 2.3 gb deyken yapiyordum duzgun calisiyordu.sonra aurora elora falan tukledim ne zaman yapsam ise yaramiyor.%50 den %30 a dusuyor hemen mesala sonra 1 saat oyle gidiyor tekrar hizli bi sekilde dusuyor.baska nasil kalibrasyon yapabilirim?

batarya kalibrasyomu yapın, ardından bir hafta boyunca tam dolum tam bosaltım(telefon kapanana kadar) sorun duzelir

katılıyorum tek çaresi bu

1.önce tam dolum şarjdan çıkarmadan battery calibrasyon programını çalıştır
    şarjdan çıkar.
    tam bitir açılmasın
    şarja tak tam şarj et
    3 kere tekrar et tam şarjı.
    tamamdır.

htc explorer denenmişit.

Kim, insanların dînî işlerinde Allah'ın faydalı kıldığı bir ilmi gizlerse, Allah, Kıyâmet günü onu ateşten bir gem ile gemler.Hz.MUHAMMED(s.a.v)

• Wipe Battery Stats ile pil istatistiklerini silmenin pil performansı ile uzaktan yakından alakası olmadığı yazıyor birçok sitede. Bunlardan biri aşağıda.

http://wiredhut.blogspot.com/2012/06/wiping-battery-stats-in-android-does.html?m=1

Bu site kaynak olarak Google (Android) mühendislerinden Dianne Hackborn'un Google Plus'ta paylaştığı şu yazıyı göstermiş.

https://plus.google.com/105051985738280261832/posts/FV3LVtdVxPT

Özetle diyor ki; telefonu tam şarj edip şarj kablosunu çıkardığınızda zaten o dosya sıfırlanıyor, boşuna kasmayın. Kaldı ki o dosyada zaten pil performansı ile ilgili herhangi bir bilgi de tutulmuyor, sadece ayarlardan pil kullanım durumu ekranında size gösterilen istatistik bilgileri tutuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanilyas

Wipe Battery Stats ile pil istatistiklerini silmenin pil performansı ile uzaktan yakından alakası olmadığı yazıyor birçok sitede. Bunlardan biri aşağıda.

http://wiredhut.blogspot.com/2012/06/wiping-battery-stats-in-android-does.html?m=1

Bu site kaynak olarak Google (Android) mühendislerinden Dianne Hackborn'un Google Plus'ta paylaştığı şu yazıyı göstermiş.

Özetle diyor ki; telefonu tam şarj edip şarj kablosunu çıkardığınızda zaten o dosya sıfırlanıyor, boşuna kasmayın. Kaldı ki o dosyada zaten pil performansı ile ilgili herhangi bir bilgi de tutulmuyor, sadece ayarlardan pil kullanım durumu ekranında size gösterilen istatistik bilgileri tutuluyor.

telefonumu tam şarj edip BatteryCalibration uygulamasını açtığımda "current charge: 100&, 4mV" yazıyor . Sadece 4 mv . Batarya bitip yeniden şarja taktığımda 5 dk da doluyor 20 dk boşalıyor sürekli aynı . Sebebini bir türlü bulamadım . 2 ayrı bataryam var ve 2 side aynı bataryalarda sıkıntı yok başka bir telefona takınca rahat 1 2 gün gidiyor . Sizce sebebi ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: c9nrad

quote:

Wipe Battery Stats ile pil istatistiklerini silmenin pil performansı ile uzaktan yakından alakası olmadığı yazıyor birçok sitede. Bunlardan biri aşağıda.

telefonumu tam şarj edip BatteryCalibration uygulamasını açtığımda "current charge: 100&, 4mV" yazıyor . Sadece 4 mv . Batarya bitip yeniden şarja taktığımda 5 dk da doluyor 20 dk boşalıyor sürekli aynı . Sebebini bir türlü bulamadım . 2 ayrı bataryam var ve 2 side aynı bataryalarda sıkıntı yok başka bir telefona takınca rahat 1 2 gün gidiyor . Sizce sebebi ne olabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Bilemiyorum. Ama içiniz rahat etsin diye isterseniz wipe battery stats yapabilirsiniz. Hatta sonucu buraya da yazarsanız iyi olur.

Bu arada, yukarıda yazdığım linkleri silmiş forum yönetimi maalesef.

• quote:

quote:

Bilemiyorum. Ama içiniz rahat etsin diye isterseniz wipe battery stats yapabilirsiniz. Hatta sonucu buraya da yazarsanız iyi olur.

Bu arada, yukarıda yazdığım linkleri silmiş forum yönetimi maalesef.

yaptım ama herhangi bir sonuç alamadım maalesef

• yeni pili taktık ,yeni romda krduk..ne yapmamiz lazim simdi beyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fakat farkettiğim birşey var

şarj %50nin üzerindeyken şarj edip fullersem: iyi değil
    şarj %10 civarındayken şarj edip fullersem: daha uzun gidiyor kesin.kesin emin oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rraistlinn -- 21 Mayıs 2013; 2:43:43 >

[[CORSAIR Force 3.0 SSD // AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache // GIGABYTE 880GA-UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866MHz (O/C) DVI&HDMI Anakart // KINGSTON 8GB (2x4GB) KIT DDR3 //SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB GDDR5]] c==(:::::raistlin::::::>
    +1100100100011001010001001010101111100001001001010001010101000000101010101010101010101000+

• Cyanogen 10.1 e yeni batarya taktım kalibrasyon yapmam gerekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

★★General Mobile 4G Kullanıcıları Kulubü Android One★★
    5"/1280 x 720 Px IPS HD/13 MP Arka Kamera/5 MP Ön Kamera/Android 5.1.1 Lollipop(TR'de İlk)/

Steam - Battlelog - Origin ID : Sempoz34
  • Benim S4 e hiç rot falan yapmadım.. orijinal pil kalibrasyonu, için " wipe battery stats'ı " nasıl yapabilirim..?
  • arkadaşlar telefonum Xperia Z (Olmaz olsun ömrümü yedi.) Cyanogenmod 11 yükledim daha dün, telefonumda ki kapanma ve kasılma problemlerine çare olur ümidiyle ancak değişen bi şey yok aslında daha da kötü oldu daha çok kapanmaya başladı.

Recovery den girip batterystats.bin dosyasını silerek batarya kalibrasyonunu önerenler var fakat bende cwm yüklü olmasına rağmen advanced altında batterystats seçeneği yok !
    cwm recovery v6.0.5.1 yüklü ve batterystats ne advanced in altında nede başka yerde yüklü değil.

Yardımcı olursanız sevinirim
    Nissan Almera Tekna sedan (gümüş) 2006
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.