Şimdi Ara

En Değerli Dostlarınız İçin Ankara Veteriner Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Değerli Dostlarınız İçin Ankara Veteriner Hizmetleri



    Kediler, köpekler, kuşlar veya farklı evcil hayvanlar çoğu zaman insanların en değerli dostları konumunda bulunmaktadır. Ev hayatınız içerisinde size yoldaşlık eden ve sizinle birlikte aynı yaşamı paylaşan evcil hayvanlar; kimi zaman farklı sağlık sıkıntıları nedeniyle ya da kontroller nedeni ile veteriner ihtiyacı duyabilirler. Bu noktada eğer Ankara ilinde ikamet ediyorsanız Dorukgiller firması sizin için Ankara veteriner noktasında nitelikli bir hizmet vermektedir. Klinik bünyesinde evcil hayvanlarınız için aşı, rutin kontroller, acil müdahaleler ve diğer hastalıklar ile ilgili tedaviler profesyonel şekilde uygulanmaktadır.

    Ankara Veteriner Kliniği İle Koruyucu Hekimlik

    Özellikle evlerinizde sizinle birlikte yaşam sürdüren kediler ve köpekler belirli dönemlerde aşı takvimine uygun olarak aşılanmalıdır. Bu aşılama takviminin doğru bir şekilde uygulanabilmesi için Ankara veteriner kliniği olarak Dorukgiller firması, öncelikle parazitlerle mücadele amacıyla ve daha sonrasında farklı hastalıklara karşı bağışıklık oluşturabilmek için aşı uygulamaları gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda koruyucu hekimlik uygulamaları ile birlikte; mide ve bağırsak gibi bölgelerdeki iç parazitler, deri üzerindeki pire ve kene gibi dış parazitler ile yıllık olarak ölümcül hastalıklara karşı koruyan aşı uygulamaları bulunmaktadır.

    Ankara Veteriner Kliniği İle Doğum Hizmetleri

    Evcil hayvanlarınız doğru bir dönemde çiftleşme gerçekleştirdiklerinde gebelik süreci ile birlikte size yeni yavrular sağlayabilir. Bu noktada Dorukgiller kliniği, Ankara veteriner hizmetleri kapsamında doğum ve jinekoloji alanında nitelikli hizmetler sunmaktadır. Doğum öncesi testleri, gebelik bakımı, yavru sağlık kontrolü, doğum gerçekleştirilmesi, sezaryen ve kısırlaştırma gibi operasyonlar klinik bünyesinde yapılabilmektedir. Evcil hayvan dostlarınız için nitelikli ve sağlıklı bir veterinerlik hizmeti almak istiyorsanız Ankara ilinde tercih edeceğiniz en doğru klinik dorukgiller.com adresi üzerinde ulaşabileceğiniz bir noktada bulunmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.