walla özelliklerini bilmiyomda ben en çok machamp ı sewerim
yazdıklarınız için teşekkürler
Butterfree
Butterfree’nin uçma becerisi kazanması onu karma tip pokémonlar arasına sokuyor ve çok yönlü bir savaşçı yapıyor. Hız saldırısı, kelebek tozu gibi ilginç ve büyülü saldırıları olabiliyor. Butterfree’ler çiftleşme-aşk mevsimlerinde eşlerini seçerek antrenörlerinden ayrılabiliyorlar.
Tipi: Böcek / Hava Boyu: 0.6 m Kilosu: 25 kg
Eevee
Eevee’nin diğer pokémonlar gibi bir gelişim süreci yok. Antrenörler farklı taşları kullanarak Eevee’lerini üç farklı tipdeki pokémona dönüştürebiliyorlar. Su Taşı Eevee’yi su tipi bir pokémona, Yıldırım Taşı elektrik tipi bir pokémona ve Ateş Taşı da ateş tipi bir pokémona çaviriyor. Sırası ile: Vaporeon=su; Jolteon=elektrik; Flareon=ateş tipi.
Tipi: Normal Boyu: 0.3 m Kilosu: 6.5 kg
Flareon
Ateş Taşı ile Eevee’yi bir Flareon’a dönüştürebilirsiniz. Bu pokémonun ateş gücü hesaplanamayacak kuvvetli olabiliyor.
Tipi: Ateş Boyu: 0.3 m Kilosu: 6.5 kg
quote:
Orjinalden alıntı: YANLIZ-KURT
Eevee
Eevee’nin diğer pokémonlar gibi bir gelişim süreci yok. Antrenörler farklı taşları kullanarak Eevee’lerini üç farklı tipdeki pokémona dönüştürebiliyorlar. Su Taşı Eevee’yi su tipi bir pokémona, Yıldırım Taşı elektrik tipi bir pokémona ve Ateş Taşı da ateş tipi bir pokémona çaviriyor. Sırası ile: Vaporeon=su; Jolteon=elektrik; Flareon=ateş tipi.
/>
güzel poke bende veerecektim ama mesaj atma süresine aldılar beni... bende vazgeçtim. bayılırım eevee'ye...
yalnız kurt ben ilk 150 pokemon hakkında istediklerinizi bulurum ben 5 yaşındayken(yane pokemon ilk türkiye'ye geldiğinde)kitabını almıştım ve ilk 150 pokemon yazıyordu o yüzden ilk 150'yi yazmayın topic başınada de bunu
Jolteon
Yıldırım Taşı ile Eevee dik tüylü Jolteon’a dönüşüyor. Diğer elektrik tipi pokémonlar kadar kullanışlı ve güçlü.
Tipi: Elektrik Boyu: 0.3 m Kilosu: 6.5 kg
Vaporeon
Su Taşı Eevee’yi Vaporeon’a dönüştürüyor. Yaprak Taşı ve Ay Taşı etkilemiyor; fakat.
Tipi: Su Boyu: 0.3 m Kilosu: 6.5 kg
quote:
Orjinalden alıntı: mr_trainer
quote:
Orjinalden alıntı: YANLIZ-KURT
Eevee
/>
güzel poke bende veerecektim ama mesaj atma süresine aldılar beni... bende vazgeçtim. bayılırım eevee'ye...
bende severim
/>
Mew
Sessiz söylentiler devam etmesine rağmen çok önemli özellikleri olan bir pokémon ve bilinen pokémonlar arasında çok çok nadir bulunan bir pokémon. Mew sadece yakalanabildiği zamanlar görülebiliyor. Çok önemli yeteneği ise tüm tekil TM ve HM saldırılarını yapabiliyor. Sonuç olarak Mew, pokémon koleksiyoncularının sürekli araştırdığı ve istediği bir pokémon.
Tipi: Psişik Boyu: 1.4 m Kilosu: 9 kg
Mankey
Savaşcı bir Pokemon olan Mankey birçok Pokemonlardan daha ceviktir. Çok özel saldırana bile kolayca karşı koyabilir.
Tipi: Savaş Boyu: 1.25 m Kilosu: 80 kg
Primeape
Primeape inanılmaz derecede öfkeli bir pokémon. Bu özelliği onu iki kat daha tehlikeli yapıyor, özellikle bir savaşta. Karate Yakalama saldırısı gerçekten korkunç.
Tipi: Savaşçı Boyu: 1.6 m Kilosu: 100 kg
Pichu
Oyuncu, neşeli doğasına uygun olarak her zaman tehlikeden bir adım uzak durur.
Tipi: Elektrik Boyu: 0.30 m Kilosu: 2.0 kg
Pikachu
Pikachu, pokémonlar arasında en fazla araştırılan ve tutulan pokémonlardan birisidir. Antrenörler, zor zamanlarda kullanmak üzere Pikachu’ları her zaman ellerinde tutarlar. Bunun nedeni ise yüksek konsantrasyonları, her zaman tetikde olmaları ve elektrik saldırılarının çok güçlü olmasıdır. Pikachu’nun Raichu’ya evrimleşmesinin yolu Gök Taşı’nın kullanılmasından geçer.
Tipi: Elektrik Boyu: 0.4 m Kilosu: 6 kg
Raichu
Raichu, Pikachu’ya göre daha güçlüdür. Gerçekten de büyüleyici bir elektrik gücü vardır. Elektrik saldırısını yaparken, elektrikten kendisinin etkilenmemesi için kuyruğunun yere değmesi gerekir.
Tipi: Elektrik Boyu: 1.2 m Kilosu: 80 kg
Duskull
Duskull gecenin koyu karanlığında amaçsızca dolaşıp, kaybolur. Bu Pokemon’ un annelerinden azar işiten kötü çocukların ruhlarını aldığı terbiyesizlik eden çocuklara sık sık söylenerek uyarıda bulunulur.
Tip: Hayalet Boy: 0,82 m. Kilo: 14,9kg
Dusclops
Dusclops herşeyi hatta büyük bir cisim olsa dahi emerek içine çeker. Bu Pokemon korkutucu ellerini sallayarak ve tek gözüyle çekerek düşmanını hipnotize eder. Hipnotize olan düşman Dusclops emirlerine uyar.
Tip: Hayalet Boy: 1,61 m. Kilo: 30,3 kg
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
yalnız kurt ben ilk 150 pokemon hakkında istediklerinizi bulurum ben 5 yaşındayken(yane pokemon ilk türkiye'ye geldiğinde)kitabını almıştım ve ilk 150 pokemon yazıyordu o yüzden ilk 150'yi yazmayın topic başınada de bunu
ne dediğini pek anlıyamadım bidaha anlaşılır bi şekilde yazarmısın?