Arkadaşlar başka bi forumda görmüştüm bende burda açayım dedim Benimkiler Call of duty black ops Mason:Reznov adamların bunun intihar olduğunu bilmeli Reznov:Zafer fedakarlık yapmadan kazanılamaz Mason
Dr.Stiner:Beni öldürüsen novayı durduramassın Mason(yada reznov):Nova umrumda değil BENİM ADIM VİKTOR REZNOV ve buda intikamım Cod 8 Makorov:Seni tanıyorum yuri ne olduğunu da biliyorum arkadaşım müttefikim hayinim bu gün dünya değişicek sonsuza dek hiç bir şey buna engel olamaz özelllikle de sen(bu makarov da maşallah antş ajan mubarek) cod 6 Gen.Shephard:Tarih zaferleri yazmaz Crysis Nomad:prophet a olanları duydunmu Pycho:evet ya o dallamayı çok özliycem Abd askeri:Demek hep sözü edilen meşhur nano giysiler bunlar bi tanede bende olsa kendimi daha iyi hissedicem Pycho:yok ya Sam amcanın hiç işi yok senin g.. tü korumak için bir milyon dolar masrafa girecek Abd askeri:o kostümü alınca böyle dırdır edemiyecksin kçn da karete yapacam senin Pycho:heh işte onu görmek isterdim
Böyle bir konu vardı öncelerden ben de cevaplamıştım orada.Hatta Price ile Makarov konuşuyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: AY1907
Böyle bir konu vardı öncelerden ben de cevaplamıştım orada.Hatta Price ile Makarov konuşuyordu.
burdamı varsa kapatayım konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: wichtking
quote:
Orijinalden alıntı: AY1907