Şimdi Ara

En çok para kazandıran mobil uygulama kategorileri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • en çok para kazandıran mobil uygulama kategorileri
    Mobil uygulamaların kazançlarına bakıp uygulama geliştirme kararı aldıysanız, yeni bir araştırmayı kesinlikle dikkate almalısınız. Geniş çaplı analiz gerçekleştiren RevenueCat adlı şirket, en çok kazandıran uygulama kategorilerini paylaştı. Ayrıca abonelik modelli uygulamaların ne kadar kazandırdığına ilişkin bilgiler de paylaştı.



    En çok kazandıran kategoriler: Sağlık ve fitness 



    Yeni rapora göre, abonelik modeliyle yüksek gelir elde etmek isteyen bir uygulama geliştiricinin hedefleyeceği kategori sağlık ve fitness. Sağlık ve fitness uygulamaları bir yıl sonra daha fazla gelir getiriyor ve diğer tüm kategorilerin toplamından en az iki kat daha iyi performans gösteriyor. Seyahat ve üretkenlik kategorileri en az para kazandıran kategoriler. Bu kategorideki popüler uygulamaların %5’i bile aylık 1000 dolardan daha az kazanç sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.İnternetten para kazanma yolları: Evde online para kazandıran siteler



    Abonelik gerektiren uygulamalar ne kadar kazanıyor?



    Bir iPhone uygulaması geliştirerek geçiminizi sağlamayı düşünüyorsanız, bu çok zor. RevenueCat’in raporuna göre, App Store’daki bir uygulamanın bir yıl sonra elde ettiği gelir aylık ortalama 50 dolardan az. Aylık 1000 dolar kazanmaya başlamak önemli bir dönüm noktası. Ancak uygulamaların yalnızca %17.2’sinin aylık geliri 1000 dolara ulaşıyor. Uygulamaların yalnızca %3.5’inin aylık geliri 10 bin dolara ulaşıyor.



    RevenueCat’in raporu, 18.000’den fazla geliştirici, 30.000’den fazla abonelik gerektiren uygulamanın analizine dayanıyor.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2024/03/12/most-subscription-mobile-apps-dont-make-money-new-report-shows/







  • Gerçekten iyi sağlık ve fitness uygulamalarına verdiğim paraya acımıyorum. Hedef kitlesi de kendi parasını kazanan yetişkin kişiler olunca en çok kazanan olması doğal.

  • 3 saat fitnes yap 1 dilim ekmek üstü çikolata sürüp ye olay bitmiştir. :)))))
    fitnes için uygulama mı tut boğazınızı. :)))))

  • Boğazı tut o zaman çok şey kazanırsın.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.