Evet şimdiye kadar sizi en çok etkileyen 3 filmi yazarmısınız.
Pearl Harbor Titanic
Genelde bu tarz konularda requiem for a dream ın adı geçiyo, onu daha izlemedim ama izlicem. Milyon Dolarlık Bebek duygusal olarak izlediğim en vurucu film şuanda.
Ben en son izlediğim güzel filmden etkileniyorum.Ne zaman en etkilendiğim hangisi diye sorsam kendime aklıma hep en son izlediğim güzel film geliyor.
Into The Wild V For Vendetta Primal Fear Fight Club Usual Suspects American Hisory X ...
-A Dirty Carnival -The Shawshank Redemption -Zwartboek
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetopus
Genelde bu tarz konularda requiem for a dream ın adı geçiyo, onu daha izlemedim ama izlicem. Milyon Dolarlık Bebek duygusal olarak izlediğim en vurucu film şuanda.
Çünkü farklı olarak insanı etkiliyor. . İzlemediysen izlerken beklenti içinde izleme. Yaptığın yoruma göre filmin adını çok duymuşsun. ''Dur bakim lan neymiş bu herkes söylüyor'' diye izlersen hayal kırıklığı yaşama ihtimalin yüksek. Bu sadece bu filmde değil herşeyde geçerli.
Titanic Matrix lotr
Fight Club Into The Wild Amelie ()
The Dark Knight Fight Club V for Vendetta One Flew Over The Cuckoo's Nest Memento (Kafamı çok karıştırdı) Titanic
Seven Pounds İnto the wild Lotr
Şu an aklıma gelen bunlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme