Şimdi Ara

en cok bilgili insan donanimhaber forumda var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisizleri gordukce bu forumu da cok seviyorumm... buyurun rezilligi gorun
    konu silinmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 16 Ocak 2006 10:03:33 >

• harbıden ole ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 15 Ocak 2006 19:46:12 >
  • ben ekledim onlari..hepsini n90 topicinden ekledim..adam diyo k750 ile cekilmis fotoyu yutturuyon sen ,uckagitci diyo resmen..

bir girin sizde anlarsiniz..lutfen msjinizi esirgemeyin
  • bu konuda cok ama cok hakl1s1n bu forumu bulana kadar cok forum dolast1m ama sonunda dogru b1lg1n1n adres1n1 buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

harbıden ole ama

ney harbiden oyle?uckagitci miyim?
  • vatandaş kendini küçük duruma düşürmüş sadece...sinirini bile bozmaya değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

vatandaş kendini küçük duruma düşürmüş sadece...sinirini bile bozmaya değmez

haklisin kardes..adama al bak diyorum, programla ayarlamissin diyo..bide uc kagitci diyo, yazik Valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdaki en eski konu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam riza_fb'ye bunu demiş:
    riza_fb sen nekadar üçkagıtcı bir adamsın k750i nin çektiği resmi n90 resmi diye yutturmaya utanmıyormusun bu resmi donanımhaber forumlarından İçerik için Üye Olmalısınız ? bu linkden ''serkangsk'' arkadaşımın k750i sinden çektiği resimleri eklemekten utanmıyormusun. Böyle bir şahsiyet olduğun belliydi zaten k750i nin resim kalitesini kısyanıp k750i nin çektiği resmi n90 diye yutturmaya çalışan zihniyetten nebeklersinki.

geri kalanınıda okudum resimde ayar yapmışsın,zamanları farklı,kuralları çiğnemişsin gibi türlü laflarda yazmış..sadece gülüyom
    diyecek laf bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 15 Ocak 2006 19:59:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

harbıden ole ama

ney harbiden oyle?uckagitci miyim?

sacmalama be yanlıs anladın :)
  • boşver yaw onun dediklerini mi dikkate alıyon?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

vatandaş kendini küçük duruma düşürmüş sadece...sinirini bile bozmaya değmez

haklisin kardes..adama al bak diyorum, programla ayarlamissin diyo..bide uc kagitci diyo, yazik Valla
  • ne kadar sogukkanli biri olsam da boyle insanlari gordukce sinirlerim atiyor..

saolun arkadaslar destek oldugunuz icin

@dozdoz pardon yanlis anladim
  • rizafb ne işin var senin diger forumlarda yaaa bosver sen bzle takıl biz senin degerini biliorz
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

rizafb ne işin var senin diger forumlarda yaaa bosver sen bzle takıl biz senin degerini biliorz
    saol dostum..zaten bundan sonra baska foruma girmem hep dh tek dh
  • riza_fb onlar inanmasa da gerçekler ortadahatta kanıtlı bende print screen yaptım bakın(inanmayanlar için,bizim forumda yokturda diğer foruma yazmak isteyenler için..ben üye değilimde)

• riza_fb : resimlerde herhangibi bi oynama yapmadin dimi ? n90 harbiden güzel çekiyormuş. ama 750i den iyi çekiyormu orasını bilmem. gördüğüme göre eşit çekiyorlar.
  • @**hunter*91**

adam ayar yapmissin diyo
    anlamaz onlar boyle teknik islerden..

ayrica emegin icin saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 15 Ocak 2006 20:12:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

riza_fb : resimlerde herhangibi bi oynama yapmadin dimi ? n90 harbiden güzel çekiyormuş. ama 750i den iyi çekiyormu orasını bilmem. gördüğüme göre eşit çekiyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

riza_fb : resimlerde herhangibi bi oynama yapmadin dimi ? n90 harbiden güzel çekiyormuş. ama 750i den iyi çekiyormu orasını bilmem. gördüğüme göre eşit çekiyorlar.

hayir oynama yapmadim Valla sadece resmi kucultmek icin fsviewer kullandim
  • bişey değilayrıca ne emeği yaw,2 dklık iş,sende resmi çekmişsinonlar acaba bakmışlar mı ki söylüyorlar..bilmeden ayar yapmışsın diyolar sana
    quote:

@**hunter*91**

adam ayar yapmissin diyo
    anlamaz onlar boyle teknik islerden..

ayrica emegin icin saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 15 Ocak 2006 20:17:17 >

• rıza'mız tektir bizim herzaman arkandayız rızabizi bırakıp ta ne gedeyon sende oralara boşver takma kafanı.sen yeteri kadar soğuk kanlı olmuşsun zaten.tebrikler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.