Şimdi Ara

En çok 600 TL ye çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek yaşıyorum ve ortalama 3-4 yılda bir başka yerlere tayinim çıkıyor. devamlı kullanacağım için en çok 600 tl ye olacak şekilde çamaşır makinesi almak istiyorum.

tavsiyeleriniz nelerdir?
    teşekkürler

• Gorenje WA60089, Gorenje WA72105 ve Profilo CM0801BTR tavsiyemdir.
  • Bu gorenjeyi iyiden iyiye merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Gorenje WA60089, Gorenje WA72105 ve Profilo CM0801BTR tavsiyemdir.

cm0801btr yerine cm1001ctr almaya çalışmanın bir artısı olur mu? CM0801btr nin motoru, şusu busu aynı cm1001ctr deki gibi kaliteli mi?
  • cm1001crt ile wa72105 arasında kaldım. wa72105 12 taksit ile 600 TL ye malolacak. cm1001crt ise 770/9 şeklinde maloluyor. hangisi daha mantıklı. birkaç gün içerisinde siparişi vereceğim
  • daha pahalı bir makine alacaktım ama son anda çıkan cep telefonu ihtiyacımdan dolayı az önce kliksa dan gorenje siparişimi geçtim. world puan kampanyası ile 585 gibi bir şeye geliyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

daha pahalı bir makine alacaktım ama son anda çıkan cep telefonu ihtiyacımdan dolayı az önce kliksa dan gorenje siparişimi geçtim. world puan kampanyası ile 585 gibi bir şeye geliyor sanırım.

bende gorenje 72105 siparişi verdim. world ile 593 tl ye geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umarım world puanları erken yüklerler, ayın 22 sine kadar yükleneceği yazıyor.

http://www.gorenje.com.tr/tr/camasir_serisi/kurutucular

ucuza bulursam, ben bir de gornje kurutucu almak niyetindeyim. böyle bir fırsat bulursak birbirimizle paslaşalım.
  • makinenin kullanım klavuzunda yazan bir bilgi kafamı kurcaladı;

Enerji tasarrufu yapmak ve makinenin performansını korumak için çok az miktarda çamaşır
    yıkanmamalıdır.

bu konuda yorum yapabilecek olan var mı?

ayrıca bir soru daha;
    annemin çeyizinden kalma kadife perdeleri/bunlar gayet ağır, perdeler) hangi program ayarında (derece/sıkma değeri..vb) yıkamalıyım. hata yapmak istemiyoru, benim için çok değerliler.
  • http://www.hizlial.com/u04.006.1896.0014/altus-alm-701-7kg-1000-devir-camasir-makinesi-a-enerjii dostum bu ürüne bakabilirsin ayrıca forumda hizlial.com için çekler dolanıyor onlardanda bulup indirimde yaptırabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizliposta

http://www.hizlial.com/u04.006.1896.0014/altus-alm-701-7kg-1000-devir-camasir-makinesi-a-enerjii dostum bu ürüne bakabilirsin ayrıca forumda hizlial.com için çekler dolanıyor onlardanda bulup indirimde yaptırabilirsin :)

Bu makine 300TL bile olsa çok bence :) Ki 600TL'ye WA72105 veya CM0801BTR varken değmez diye düşünüyorum.
  • dün verdiğim gorenje siparişi sıfır açılmamış ambalajında yarım saat kadar önce geldi. ürünün naylonunu yırtıp kapağını açtım, çıkan dökümantasyonda her dilde bir şeyler var ama türkiyedeki yetkili servisle ilgili hiç bir şey bulamadım :))

sadece gorenje.com.tr den de indirebildiğiniz türkçe kullanım kılavuzu çıktı. ben de jet servis internet sitesindeki bize ulaşın kısmından, "makinem geldi, gelip kurulum konusunda gereğini yapar mısınız" gibisinden bir mail attım. yarına kadar bir dönüş olmaz ise telefonla da arayacağım.

*kadife perde

*normal krinkıl denen ütü istemeyen tül perdeler

*english home dan aldığım pamuk, polyester karışımı çift kişilik battaniye

tek kişilik yün bir battaniye

bolca havlu ve bornoz

*spor ayakkabı

yıldızla işaretlediklerim konusunda program tavsiyesi yapacak arkadaş varsa çok sevinirim, makinenin ayar çarkında sadece ana yıkama programları (sentetik, yünlü, pamuklu..gibi) gözüküyor. bu durumda sıcaklık, devir hızı gibi detayları kendim belirleyerek makinenin başarımını kendim arttıracağm sanırım. bu değerleri her koşulda kendim belirleyebiliyor muyum onu da göreceğiz.

• @face1tr
    dostum hayırlı olsun. benimki de kargoya verilmiş. birkaç gün içinde gelir. ilk geldiğinde yapılacak işlemler nedir?

kurutucular çok pahalıymış yahu. asarım kurusun boşver :)) şu ütü işini çözmek lazım. bilmeyince nasıl zor geliyor insana anlatamam. arkadaşlar ütü nasıl yapılıyor? :D yok mu düğmeye basınca kendi kendine ütüleyen ütü. .)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 6 Eylül 2012; 23:47:22 >
  • Öncelikle çamaşır makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ben de tavsiye edilen Gorenje 72105 çamaşır makinesi almayı düşünüyorum.Hem özellikleri iyi hem de fiyat olarak çok uygun,

fakat aklıma takılan tek şey bu makinenin tek girişli olması benim şu an kullandığım makine çift girişli.

Tek girişli olmasının herhangi bir dezavantajı,artısı veya herhangi bir farkı var mı ? (sıcak soğuk su girişi dışında tek bildiğim bu )

Özet olarak çift girişli makinelere göre fazla elktrik tüketimi söz konusu mu ? Suyu ısıtacak olmasından dolayı ( kullandığım Makine Arçelik 4100)

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 11 Eylül 2012; 8:24:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Öncelikle çamaşır makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ben de tavsiye edilen Gorenje 72105 çamaşır makinesi almayı düşünüyorum.Hem özellikleri iyi hem de fiyat olarak çok uygun,

fakat aklıma takılan tek şey bu makinenin tek girişli olması benim şu an kullandığım makine çift girişli.

Tek girişli olmasının herhangi bir dezavantajı,artısı veya herhangi bir farkı var mı ? (sıcak soğuk su girişi dışında tek bildiğim bu )

Özet olarak çift girişli makinelere göre fazla elktrik tüketimi söz konusu mu ? Suyu ısıtacak olmasından dolayı ( kullandığım Makine Arçelik 4100)

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Soru günceldir cevaplayabilecek arkadaşlar var mı ?

• Artık jetservis bakmıyor, Gorenje nin servisi değişmİş, bilginize.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan.a -- 12 Eylül 2012; 16:26:26 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan.a -- 12 Eylül 2012; 16:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

Artık jetservis bakmıyor, Gorenje nin servisi değişmİş, bilginize.

Şimdi bu haber iyi mi kötü mü anlamadım açıkçası

Ben de Gorenje 72105 almayı düşünüyorum servis durumu nasıl olacak acaba ?
  • Konuyu bir diğer Gorenje sahibi candogan bey bir arastırsın, iyi mı kotu mu ben yorum yapamam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.