Şimdi Ara

en çabuk kasılan private server hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum konu başlıgını okuduktan sonra bi sürü kişi sövecek bana ama :D wow statusdeki serverların biçoguna giremiyorum bana çabuk kasılcak bi private server söylermisiniz kaç kişinin online oldugu önemli degil ben bi an evel 60 yapıp skilleri görmek istiyorumyeni başladım butun karakterler hakkında oynayıp izlenim edinmek amacım çabuk kasayım birilerini keseyim degil gelcek ay orjinal servera geçicem zaten ama oraya geçince de bi karakter kasmak istiyorum işte o karakteri belirlemek için böyle bişi düşündüm bana lagsız dc li olabilir :D çabuk kasılan bi server önerin lütfen tbc 2.0.12 su anki versiyonum

• Bir servera girmishti ark tek adam oldurup level 70 olmush ve bayaada para lootlamıshtı tek adamdan şu an ismini hatırlamıyorum geceye doğru arkımı bulup oranın ismini verebilirim ama sürümünü düşürmen gerekebilir ve bence private serverda flnda oynamayın coğu şey buglı oluyor ve insanda olmuyor oyun tür olarak mmorpg massively multiplayer yane çok adam olsun diyo
  • ya biliyorum işte karakterler hakkında izlenim edinmek için istiyorum bunu orda yazdım zaten birini öldürüm kesim zevk almam sadece karakterlerin ilerlemiş lvllarında kullanımı hangisi bana göre hangisi degil şimdilik gnome mage güzel geldi ama 13 lvl la 60 arasında baya bi fark var bildiginiz gibi degilmi:D
  • Keşke konu açmadan arama fln yapsaydın

http://forum.donanimhaber.com/m_13784954/mpage_1/key_mmorpg//tm.htm#13800895

Bu linki bi karıshtır istiyosan
  • http://hswow.servegame.com/website lvl 1 mob kes direk 70 sin bütün itemler bedava serverın ismi hades pvp
  • lag çokmu ?
  • ya ozur dilerim biraz yeniyim de arama falan görmemişim yukarda varmıs

bu arada server için teşekkürler denicem hemen

realmi nedir bu serverın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 3 Mayıs 2007; 23:25:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoca orada mysql hatası diyip duruyor hep registration failed deyip duruyor hem harf hem sayılı şifreler kullandım yinede bi halt olmadı.Yardım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertmr -- 4 Mayıs 2007; 0:15:46 >
  • sifreyi sayı yazınca oluyo adını soyadını falan yaz sifreye o zamna kabul edio
    da realmi ne?
  • serverı tavsiye etmiyorum :D lagdan öldüm hep :D pvpler iğrenç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.