Şimdi Ara

EN BÜYÜK ŞOK!!SATILIK N79.BUGÜN 350 YE ALDIM,325 E SATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE SATIŞ OLDU MU ACABA??

NOKİA N79.. DAHA BİR YIL GARANTİSİ VAR.. ORJİNAL NOKİA..

msakraker1912 adlı arkadaştan 350 tl ye aldım... BUGÜN ÖĞLEN TESLİM ALDIM PTT KARGODAN..

bugün elime geçti yani.. aldığım fiyata değil;l 325 tl ye hemen satıyorum..

arkadaştan, ilgisinden, ürününden yana hiç bir sıkıntım yok...
    AMA TÖVBELER OLSUN, BİR DAHA BÖYLE BİR TELEFON ALIRSAM NE OLAYIM!!!
    symbian, mimbian ben alışamadım.. kullanamıyorum böyle işletim sistemli telefonları
    BUNLAR GENÇ İŞİ TELEFONLAR, 41 YAŞINDAKİ ABİNİZİN HİÇ UĞRAŞACAĞI ŞEYLER DEĞİL:))

3g görüntülü konuşma olsun demiştim, iyi foto çeksin demiştim.. ama beni aştı

değerli kardeşlerim, arkadaşlarım.. üçü beşi aramıyorum..
    aldığım gün 25 tl zararla satıyorum.. arkadaşa pm atarak da sorabilirsiniz..
    ALLAH SİZİ İNANDIRSIN.. YA BEŞ DAKİKA YA DA 10 DAKİKA KURCALADIM:))
    KURTARIN BENİ BU CEPTEN.. HARİKA BİR ALET AMA , PİLOTLUK YETENEĞİ OLANLAR İÇİN:)

İSTEYEN ARKADAŞLARA SANAL PAZAR.COM ÜZERİNDEN SADECE YÜZDE 5 KESİNTİLİ İLAN AÇABİLİRİM
    KREDİ KARTINIZLA ALIRSINIZ..

İLANIN FOTOLARI VE TELEFON ÖZELLİKLERİ İÇİN, ARKADAŞIN İLANINI VERİYORUM.ORDAKİ MAKİNADIR

SAYGILARIMLA..

http://forum.donanimhaber.com/m_43439280/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43439280
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Saygıyla gülüyorum.ortada çokta şok olan birşey yok çünkü
  • Kusura bakmada sen pahalıya almışsın, bundan ayllar evvel 310 liraya, sıfır gibisini zor sattım ben. Şok falan dediğin için yazdım bunları.
  • Hocam şok edici bi fiyat. 2 ay kadar önce 260 a anlaşmıştım forumdan biriyle. Hemde beyaz kasaydı
  • şimdiden firmware yüklemeyi öğrenin abi
    ben 24 yaşındayım elimde galaxy spica var ve hiç haz almıyorum şu güncelleme işinden ama sizin ruhunuz genç yaparsınız
  • Aldığınız gün zararına bir telefonu satmak yalnızca sizde ŞOK! etkisi yaratabilir. Başka şok yaratacak bir drum diğer arkadaşlar gibi ben de göremiyorum.
  • Telefon tarafımdan satılmıştır ve bu forumdan alınmıştır arkadaşlar 260 310 vs bahsediyor forudma su an olan n79 ilanlarına bakılsın garantisi kutusu aparatları mevcut bu fiyata gayet uygundur telefonculardan 400-500 tl ye alın o zaman ne diyelim iyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.