Şimdi Ara

En büyük kim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir yanda Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe... Diğer tarafta Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş... Kazanan, yeni sezona Süper Kupa moraliyle başlayacak.
    05.08.2007

    Bir yanda Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe... Diğer tarafta Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş... Bir yanda Roberto Carlos, Alex, Kezman... Diğer tarafta Tello, Delgado ve Bobo... Dev kapışma TSİ 21.00’de başlayacak. Ancak Süper Kupa logosunun turkuaz, sarı ve lacivert renkli olmasına itiraz eden Kartal, durum değişmezse sahaya çıkmayacak...

    Fenerbahçe
    Serdar
    Önder
    Can
    Edu
    R. Carlos
    Deivid
    Aurelio
    Deniz
    Alex
    Uğur Boral
    Kezman

    Beşiktaş
    Hakan
    A.Tandoğan
    İbrahim Kaş
    S.Kurtuluş
    Tello
    M.Yozgatlı
    Koray
    Delgado
    İbrahim Akın
    Can Erdem
    Bobo

    Stat: Rhein Energie
    Saat: 21.00
    Yayın: Show TV
    Hakem: Fırat Aydınus

    28 ülkede canlı yayın
    Süper Kupa Finali’ni tam 28 ülke canlı yayınlayacak. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, karşılaşma Brezilya, Arjantin, Uruguay, Venezüela ve Paraguay’ın da aralarında bulunduğu Güney Amerika ülkelerinin yanısıra, tüm Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden canlı izlenecek. Ayrıca 19 dilde 32 ülkeye yayın yapan Eurosport kanalının da maçı bant yayınla ekranlara taşıyacağı duyuruldu.

    Sağlam tribünde
    Jean Tigana’nın gönderilmesi sonrasında Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna oturan Ertuğrul Sağlam, TFF’nin organize ettiği ilk resmi maç olan bugünkü Fenerbahçe karşılaşmasında cezası nedeniyle tribünde oturacak. Kayserispor’un başındayken yaptığı açıklamalar nedeniyle 3 maç ceza alan genç çalıştırıcının yerine Mutlu Topçu sahada takımı yönetecek.

    Kazanana 700 bin dolar
    Süper Kupa finalinden iki takım da ciddi bir gelir elde edecek. Federasyonun yüzde 10’luk payı ve masraflar düşüldükten sonra kupayı kazanan takım gelirlerin yüzde 60’ını alırken, kaybeden yüzde 40’ın sahibi olacak. Toplam masrafın stat kirası dahil olmak üzere 600 bin YTL’yi bulması bekleniyor. Yayın hakları 1 milyon 150 bin dolara satıldı. Üç sponsordan 400 bin Euro civarında kaynak sağlandı. Müsabakanın son iki günü bilet satışının da 50 bine ulaşması bekleniyor. Böylelikle kupayı kazanan takımın kasasına 700 bin dolar civarında bir para girebilecek.

    Ezeli rekabette 316. randevu
    Köln Rhein Energy Stadı’ndaki derbiyle birlikte Fenerbahçe ile Beşiktaş 316. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan maçlarda Kara Kartallar’ın rakibine 116’ya 115’lik üstünlüğü bulunuyor. 84 maçta ise eşitlik bozulmadı. Gollerde ise Sarı Kanaryalar’ın üstünlüğü var. Fenerbahçe 416 kez gol sevinci yaşarken; Beşiktaş, 394 kez Sarı-Lacivertli fileleri havalandırmayı başardı.







  • quote:

    Orjinalden alıntı: T_KORSAN_R

    En Büyük Kim


    beşiktaş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nicksize


    quote:

    Orjinalden alıntı: T_KORSAN_R

    En Büyük Kim


    beşiktaş



    hayır fenerbahçe
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç


    quote:

    Orjinalden alıntı: nicksize


    quote:

    Orjinalden alıntı: T_KORSAN_R

    En Büyük Kim


    beşiktaş



    hayır fenerbahçe


    tartışma yapmayın gsaray





  • buda sorumu tabikide beşiktaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.