CARREFOURDAN 175 YTLYE ALDIĞIM KABLOSUZ PHLILPS KULAKLIĞI PARAYA SIKIŞTIĞIMDAN SATIYORUM 6 AYLIK AMA FATURA GATANTİ YOK LİNK BULAMADIM ÜRÜNLE İLGİLİ ANCAK ÜRÜN TAM OLARAK (PHILIPS FM CORDLESS STEREO HEADPHONE SBC HC 8305 ) DİR BU ÜRÜN RADYO FREKANSLIDIR WİRLESS DEĞİLDİR BEN EVİN İÇİNDE RAHATÇA DOLAŞABİLİYORUM ODALAR ARASINDA HER HENGİ Bİ PARAZİT YAPMAZ ÇÜNKÜ FREKANS AYARI İLE NETLİK AYARI MEVCUTTUR.VERİCİDE 2 DALGA AYAR FONKSİYONU VARDIR. 2 ADET İNCE KALEM PİLLE ÇALIŞIR.ÜRÜNÜ KENDİME ALDIĞIM İÇİN SATIŞ AMACIM OLMADIĞINDAN YER İŞGAL ETMEMESİ İÇİN KUTUSUNU VE FATURASINI SAKLAMA GEREĞİ DUYMADIM ANCAK BİLEMEZDİM BU KADAR PARAYA SIKIŞACAĞIMI
LİNKTE ÜRÜN 75 YTL DİR ÜCRETSİZ VERECEĞİM http://forum.donanimhaber.com/m_3522612/mpage_1/key_//tm.htm#3522612 Özellikler •Toplam 9 tuş •yok •Microsoft SideWinder Freestyle Pro, oyuncunun, sola, sağa, yukarı ve aşağıya doğru oynatarak oyun içindeki hareketi kontrol edebilmesini sağlayan devrimsel bir PC oyun denetleyicisidir. •SideWinder Freestyle Pro, vücut hareketinize cevap veren sezgisel bir hareket algılama teknolojisini getirmektedir. Kolay sezgisel kontrol için yalnızca elinizi sağdan sola, yukarı ve aşşağı oynatın •Cihaz, denetleyicinin pek çok farklı oyun türünde etkili olmasını sağlayan hem analog hem de digital kontrol sağlamaktadır. Digital kontrol hız ve belirginlik sağlar, analog kontrol da kesinlik ve kontrol verir. Başka hiç bir araç ikisi •Oyun aksiyonlarını butonlara ve tetiklere hem shiftli hemde shiftsiz durumda programlayın •Hem x hem y aksisler ve hassasiyet/menzili ayarlayın •En sevdiğiniz oyunlar için profiller yaratın •Min. Pentium 90 işlemci, 16 Mb, Min. Windows 95, USB için Windows 98, Quad hızlı CD Rom, USB portu, Sound Blaster uyumlu oyun portu, içerilen Game Controller yazılımı (http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=510&IID=1331)
------------------------------------------------------------/---------------------------------------------------------------- PHILIPS MARKA WALKMAN İÇİN KULAKLIK ÜRÜN HİÇ KULLANILMAMIŞTIR 17 YTL YE SATILMAKTADIR RESMİ MEVCUTTUR. ----------------------------------------------------------------/------------------------------------------------------------ 2 ADET NOKİANIN ARKA KAPAĞI ( HANGİ MODELE AİT OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA PRJİNAL VE KULLANILMAMIŞTIR ---------------------------------------------------------------/-------------------------------------------------------------
---ÜCRET : ÜRÜNLERİN HEPSİ SADECE 99 YTL DİR ARKADAŞLAR ALT ALTA TOPLARSANIZ BAA UYGUN ÜCRETLİ OLDUĞU ANLAŞILACAKTIR --- ÜRÜNLER İSTENMESİ HALİNDE AYRI AYRIDA SATIŞI YAPILABİLİR --- BEN BURSADAYIM HER YERE KARGO İLE ÖNCE ÜCRET SONRA KARGO ŞEKLİNDE YOLLANACAKTIR. ---ÜRÜNLERİ GÖRMEK İSTEYEN SAYIN ALICI KARDEŞLERİM MSN NE EKLEME YAPIP KENDİ GÖZLERİ İLE ALMAK İSTEDDİĞİ ÜRÜNÜ GÖRÜP DAHA NE KARAR VEREBİLİR --- ÜRÜNLERİN BÜTÜN RESİMLERİNİ RAR OLARAKTA GÖRMENİZ MÜMKÜN http://rapidshare.de/files/10909481/PAR_ALARIN_TAMAMI.zip.html -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------