Şimdi Ara

en büyük 15 türk hosting firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
22.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk hosting firmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere

http://www.bildirgec.org/yazi/en-buyuk-15-turk-hosting

• eywlh güzel paylaşım
  • Teşekkürler
  • yorumlardan bir alıntı :
    quote:

muhteşem bi yazı olmuş gerçekten.
    ben de yakında evde kullandığım en iyi tuvalet kağıtlarını yazıcam buraya.

yarıldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsi

yorumlardan bir alıntı :
    quote:

muhteşem bi yazı olmuş gerçekten.
    ben de yakında evde kullandığım en iyi tuvalet kağıtlarını yazıcam buraya.

yarıldım :D

bazı insanların hayal gücü sıradışı oluyor.
  • yine bildirgeçte gizli reklam var
  • reklam kokan hareketler bunlar he niden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG FİRMALARI LİSTESİ

Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterileri memnuniyet ile para iade garantisi de dahil olmak üzere, sunumları dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları, web barındırma sunucu hizmeti sunan dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile biraraya getirilmiştir KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasın da Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaların listesini bulacaksınız.

WEB HOSTİNG NEDİR?
    Web hosting nedir, web hosting ne demek? Web hosting barındırma hizmeti olmadan internet sitesi kurulur ve yayınlanabilir mi? Web hosting cümlesinin anlamı nedir? Web hosting şirketlerin var olma nedenleri nelerdir, Öğren. Domain nedir, Domain site kurma ile ne ilgisi var? KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.

HER KATEGORİDE SİTE AÇMA ÜCRETSİZ EĞİTİM REHBERİ

İnternet Sitesi Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı, Artık Herkes Web Sitesi Yapabilecek

Başarılı ve profesyonel bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz ve site kurma konusunda sıfır bilgiye sahip iseniz… Google birinci sayfasına, yani ilk 10 site arasına yükselen bir web siteniz olmasını istiyorsunuz. Fakat bu nasıl olacak diyorsanız, bu web sitesi kurma ücretsiz eğitim rehberi ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Bu internet sitesi yapma ücretsiz eğitim kılavuzu ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. Arzu ettiğiniz her kategoride internet sitesi açmak çok basite indirgendi. Bu site açma eğitim rehberi, sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes başarılı ve profesyonel site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için 300 dakikalık uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.
    KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" sayfasıdır. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.

• Liste de 1 numara çok yanlış yerde türk ticaret ne ya :D

Türkiye'nin en iyi hosting firması Natro web Hosting ;

Çünkü verdikleri hizmet ve müşteriye kattıkları değer ile farklarını ortaya koyuyorlar türk ticarete çok güldüm gerçekten. Webhosting.info değerlerine göre en çok hosting barındıran firma natro , Türk ticaret ilk 10'da bile yok :D

Bu liste bence sadece firmaları tanıtım amaçlı olmuş. 2011'de yayımlanmış ama bu güne hiç uymuyor.
  • Gerçekten anlamıyorum türk ticaretin bu güne hangi hizmeti kaldığını ? Bir çok müşteriyi yarı yolda bıraktılar. Domain alan bin pişman transfer kodlarını bile yollamıyorlarmış alan adlarının düşmesini bekliyor bir çok arkadaşım. Lanet okuyorlar bu firmaya. Hosting hizmetine değinmek bile istemiyorum. Tek sayfa hostingi 35-40 liraya satıyorlar gerçekten çok gereksiz pahalı hem o kadar para ödicem hem de memnun etmicekler beni listenin hangi şekilde 1. sırada olduğu tartışılır. Ama ben kesinlikle önermiyorum TÜRKTİCARETİ !

Listede bulunan diğer firmalara bakıcak olursam natro bence işini doğru yapan listede birinci olması gereken bir firma ben 4-5 senedir hizmet alıyorum. Ne destek konusunda ne de başka konular da sıkıntı çıkarttı aldığım hizmetlerden memnunum üstüne süresi biten bir hostingim vardı. O an zor durumdaydım ödeyememiştim. 15 gün boyunca sitemi kapatmadılar neyse ki parayı denkleştirdim. ve hizmetime devam ettim şimdi işlerim çok iyi ve sunucu vs. hizmetini de kullanıyorum şuan natro'nun

• arkadaşlar hostgator dan şaşmayın bakın gerçekten bana çok teşekkür ederseniz :) süper kalite, acayip memnunum. bu ay %30 indirim yapıyolar bir de, zaten ucuz, iyice ucuza alabilirsiniz
    indirim kodu ypamışlar turkeysale diye, siparişe inidirm kodu girince direk düşürüyorlar fiyatı.
    şurda daha detaylı yazıyor ilgilenen için : onsepeti haberine tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencsihirbaz -- 12 Haziran 2014; 15:33:26 >
  • Türkiye'nin en iyi firması kesinlikle natro hosting web adam ihs isimtescil archve vs. bir çok firma gezdim ama bana ne destek sundular ne hizmet. Tamam hizmet sunan oldu elbette ama maksimum 2 ay kalmışımdır her birinde. talep açıyorum 2 günde dönüş yapıyorlar 2 gün sitem yatıyor e benimde şevkim kalmıyor. Hevesim gidiyor bir de e--ticaret ile uğraştığınızı düşünün 2 gün satışlarınız kalıcak firmanın keyfini bekliceksiniz.

Bu yüzden bence en iyi hosting firması Natro adamlar 7/24 destek sağlıyor ve natro'ya geçtiğimden beri çok büyük sorunlar yaşamadım talep açtığımda 20 dakika da çözüldüğünü gördüm. Hosting paketim var içerisinde 10 site barındıran şimdi sunucu almayı düşünüyorum tüm sitelerimi sunucuya atıcam. Stabil verim almaya başladım sitelerimden bu yüzden benim önerim bu yönde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramis78 -- 4 Eylül 2014; 11:44:49 >

• natroyu öneren çok, ama birde şikayetvar.com a bakın, birçok ciddi şikayetler var, hepside güncel firma cevap verme zahmetinde bile bulunmamış, bu konuda çok kafam karıştı, hosting alan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.
  • Valla ben türk sitelerinden o kadar aradım ama hepside ateş pahası.
    3 yıldır bir ingiliz şirketinden alıyorum. İstersen aylık ödeyebiliyorsun. İlk etapta aylık ödedim. Sonra bayağı bir zaman sonra yıllık aldım.
    Adamlar çok güzel destek verdikleri gibi sistemleride çok güzel. Üstelik sen satın aldıktan sonra kodunu eş-dost akrabaya dağıtıyorsun, birkaç kişi de ordan domain-hosting aldıkça sana da kazandırıyor.
    Bence 1 aylık bile olsa alın bi deneyin derim.
    İşte bu da benim kodum.
    https://ifastnet.com/portal/aff.php?aff=20698
  • En iyisi baskentmedya.net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyeye yeni gelmişler güçlü köklü bir amerikan şirketi buradada bir holding bünyesinde hizmet vermeye başlamışlar bird joe bir inceleyin maskotları harika ama :))

en büyük 15 türk hosting firması

aynen kopyaladım ve yapıştırdım :)
    http://birdjoe.com/hosting-saglayici.html
    STANDART PLAN

Türk Lirası Fiyatlandırma - 49.00 TL/YIL
    MULTI-PLATFORM CLOUD HOSTING - LINUX
    Web Sitesi Barındırma - 5 ADET
    Disk Alanı - 50GB
    Trafik - 500GB
    FTP Hesabı - 5 ADET
    E-Posta Hesabı - 10 ADET
    MySQL Veritabanı - 5 ADET
    MsSQL Veritabanı (50 Mb) - YOK
    Sub Domain - SINIRSIZ
    Otomatik Uygulama Kurulumu - VAR
    Servis Seviyesi Garantisi (SLA) - VAR

PRO PLAN
    Türk Lirası Fiyatlandırma - 99.00 TL/YIL
    MULTI-PLATFORM CLOUD HOSTING - LINUX
    Web Sitesi Barındırma - SINIRSIZ
    Disk Alanı - SINIRSIZ
    Trafik - SINIRSIZ
    FTP Hesabı - SINIRSIZ
    E-Posta Hesabı - SINIRSIZ
    MySQL Veritabanı - SINIRSIZ
    MsSQL Veritabanı (50 Mb) - VAR
    Sub Domain - SINIRSIZ
    Otomatik Uygulama Kurulumu - VAR
    Servis Seviyesi Garantisi (SLA) - VAR

• Konu olmuş 4 yaşında hala daha güncel :) Ne konu açmışsınız :)
  • aslında bu konuyu canlandırmak gerekiyor ne çekiyorsak hosting firmalarından çekiyoruz bazıları artık gına getiriyorlar tavsiye edeceğiniz en iyi hosting firması hangisi?
  • Ben BatiHost Kullanıyorum Fiyatları Geçekten Ucuz Ve Kaliteli Şuana Kadar Her Hangi Bir Sıkıntı Yaşamadım Ve Minecraft Oyununda Hemen Hemen Her Büyük Sunucu Bu Şirketi Kullanıyor, Bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjel -- 6 Nisan 2015; 19:36:38 >
  • 250 Tl ye 28 Gb Ram 1Gbit İnternet Hızı Sınırsız Trafik 4 Adet "İntel Xeon CPU E3-1245 V2 @ 3.39v - 3.40 GHz (8 çekirdek) İşlemci Veriyor Ve Dedicated her hangi bir ek fiyatta yok net 250 tl ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.