Şimdi Ara

En basit haliyle bir program istiyorum (Ücret verilebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese hayırlı günler.

    Yaptığım işi kısaca özetlemek istiyorum. Adliyede çalışıyorum. Matbu olan bir işimiz var. Matbu derken. Yani sadece belirli yerleri değiştiriyoruz. Geri kalan kısımlar sabit kalıyor.
    Bu işleri yaptığımız yazı programı da UYAP Döküman Editörü. Formatı .udf formatında. Gizli saklı bir program değil. uyap.gov.tr den indirilebiliyor. Kullanıma açık bir program yani. Ve ücretsiz.
    Şimdi diyeceksiniz ki, Ctrl+D ile değiştirmek istediğin yeri aç değiştir filan. Durum sadece bundan ibaret değil. Başka işlemlerde yapılıyor ama bu olay bayağı zaman kaybettiriyor. Çünkü bu öyle 3 tane 4 tane değil. Bir haftada 200+ gelen bir iş.

    İstediğim programa gelince,
    Bu matbu yerleri değişitirip belgeyi tekrar .udf formatında kaydetmek..
    Örnek verecek olursam:

    XXX C.Başsavcılığının TTT tarihli YYY sayılı yazısı........... diye devam ediyor. İşte bu XXX, TTT, YYY yerlerine benim istediğim şeyleri yazacak ve kayıt edebilecek.

    Bunu en basit java ile mi yapabilirim. Yoksa başka programla mı. .udf formatını nasıl kaydedebilirim filan bana birisi izah ederse belirli bir ücrette verebilirim. Konuşup anlaşırız yani.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • Yani hepsine aynı şeyi mi yazacak yoksa daha basit bi şekle mo sokamak zistiyosunuz? Buradan veya 05388746693 den iletisime gecerseniz gorusbiliriz durumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle mi yani size uyaptan udf dosyası geliyor siz bunu açıyorsunuz sonra düzeltme yapıp yazdırıyor musunuz sizin aradığınız toplu bir şekilde bunları değişmek mi
  • YusfRdem kullanıcısına yanıt
    Az Önce İstediğiniz Şeyi Yaptım.
    Konu İle İlgili PM Attım.

    Hoşçakalın
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam bunu .udf uzantılı karar evrağı düşünün. UYAP'dan gelmiyor. Biz sıfırdan oluşturuyoruz. Üstüne yazdığım XXX lerin YYY lerin yerine benim dediğim şeyleri yazacak sadece. Kaydet diyince de .udf formatında kayıt yapabilecem. O kadar. Onun haricinde ise diğer normal yazılar aynen kalacak. Sadece XX ler YY ler değişiyor evrakta yani. Geri kalan şeyler matbu(sabit şablon).

    Kabaca örnek verecek olursam aşağıda fotograflarla anlatmaya çalıştım.


     En basit haliyle bir program istiyorum (Ücret verilebilir)

     En basit haliyle bir program istiyorum (Ücret verilebilir)

     En basit haliyle bir program istiyorum (Ücret verilebilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusfRdem -- 2 Ekim 2014; 21:13:40 >




  • programı indirdim kurdum :
    1-http://uyap.gov.tr adresi dönmüyor söyleyinde alias bölümüne www olmayanıda eklesinler.
    2- Uygulamanız dosyayı sizin kimlik bilgilerinizle şifreliyor(belki içerik olarak değilde ilave bilgi diyelim).
    3-Dosyanızın referans bütünlüğünü bozmamak için varolan uygulamanıza bir api yazarak invisible modda işlemlerinizi yapabilirsiniz.

    kolay gelsin....
    *** Java ile yazılmış ığğğğ bide zart diye açılmıyor. Şimdi anladım derdinizi :) Programı hemen kaldırayım...
  • agent ransack Adli bir uygulama var, isini gorebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fonksiyon Şuan Uygun Değil!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Udf dokümanlarını "Udf Görüntüleyici" ile artık mobil olarak da görüntüleyebilir, pdf olarak da saklayabiliriniz.

    Uyap (Ulusal Yargı Ağı Projesi) döküman formatındaki (.UDF) dökümanları mobil cihazda internet bağlantısı gerektirmeksizin, lokal olarak herhangi stil, görüntü bozulması olmaksızın görüntüleyebilme.

    Elektronik imzalı dökümanların fark edilip işaretleme, imza detayları (Kim ?, Ne zaman imzalamış?) gösterme.

    Dökümanları klasör klasör ayırıp tüm dökümanlar arasında kelime, cümle ile arama.

    Son okunan dökümanlar için otomatik özel klasör oluşturma.

    Son yapılan arama sonuçları için otomatik klasör oluşturma.

    Mobil cihazın dosya sistemini otomatik olarak tarama ve UDF belgesi bulunan klasörler için otomatik klasör oluşturma.

    Döküman içinde o anki görüntülenen sayfaya kısa not (açıklama) ekleme, eklenen kısayola hızlı ulaşma.

    Tek yapılması gereken Udf dökümanlarını mobil cihaza yükleyip, geri kalanı "Udf Görüntüleyici" ye bırakmak.

    * Çevirim başarı oranı %100
    * Elektronik imzalı dökümanları fark etme ve imza detaylarını gösterme(Kim ?, Ne zaman imzalamış?)
    * Tüm dökümanlar arasında kelime, cümle ile arama
    * Klasör özelleştirme, döküman dosya işlemleri (kopyalama,taşıma,silme,yeniden adlandırma)

    *Her bir döküman için yada genel görüntüleme seçenekleri:
    ** Gece okuma modu
    ** Sayfalara not (açıklama) ekleme
    ** Sayfa geçiş animasyonları
    ** Hızlı kısayol tanımlamaları
    ** Parlaklık, kontrast, yakınlaştırma ayarları
    ** Döküman içi yada genel arama

    Uygulamayı Google Play` den indirebilirsiniz:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=the.udfviewer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Udf Görüntüleyici U kullanıcısına yanıt
    Fena değilmiş. Lazım olabilir belki. Ama ne derece tartışılır. Pek yaygın bir yazı formatı olmadığı için sadece adliye yada adlî işlemler ile işi olanlar kullanır. Yine de paylaştığınız için teşekkürler. Daha önce google play üzerinden udf ile ilgili bir şey bakmamistim. Haberi olmayan kişi çoktur yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyap sisteminde kullanılan Udf dosyalarıyla ilgilenenler için yararlı bir uygulama.
    Denemek isteyenler için demo versiyonu da Google Play'de mevcut.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=the.udfviewerdemo

    Rica ederim...
    İyi günler...
  • Cüzi bir ücret karşılığı kısa sürede teslim edebilirim 0532 559 66 76
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.