Şimdi Ara

en az yakan araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peugeot 308 hdi bence 1.6lar içinde en az yakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 28 Şubat 2009; 22:46:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

kangooo

sen 1.9 kangoo nun ne yaktığını biliyonmu?
  • bu arada top gear.da bmw m3.normal kullanımda toyotanın hibrit modeli vardı prilus muydu tam hatırlamıoyorum ondan km.de daha az yakıormuş..jeremy klarksonn abimiz söylemişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

kangooo

Fiorino ve kuzenleri (dizel) + Albea dizel... Kangoolardan daha az yakıyor, aynı litre ilde daha fazla yol alıyor. Bunlar fabrika verileriyle elde edilen sonuç. Birkaç püf noktayada dikkat edilirse bence bu saydığım araçlar dahada farkı açar.

Dizel motorda ilk tercihim Peugeot. Yerli üretim diye de Fiat Mjet.
  • ARKADAŞTA MEGAN 2 1.5 DİZEL VAR Bİ DEPOYLA 1000 GİDİYO İDEAL DİMİ ŞEHİR İÇİ TABİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: recander

arkadaşlar türkiye şartlarında en az yakan araba hangisi acaba bir depo ile

Bir depo ile en uzun menzil hangi araçta diye sorarsan sorunun cevabı en büyük depoya sahip araç hangisiyse odur.

En az yakan araç hangisiyse diye soracak olursan sorunun cevabı değişir.

Sorun hangisi??
  • 1,4 benzinliler arasında en az yakan araba hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tween25

benim bildiğim citroen saxo eski kasalar dizelleri.bir depo ile 2000 km gidiliyor..arkadaşımdan öle duymuştum.türkiyedeki en az yakan araba bildiğim kadarı ile o...

Neyyy
    servisle benzin istasyonu neredeyse ayni paralelde ugranilan yerler o zaman o arac sahipleri icin..
  • Arkadaşlar niye sorunun ne olduğunu bildiğiniz halde işi yokuşa sürüyorsunuz?
    Soru basit yahu, 100 kilometrede en az litreyi yakan araç soruluyor.

Cevabı bilmiyorum ama kesinlikle benim kullandığım araba değil
  • CITROEN - C1 1.4 HDi SX 5K
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.4, şehir içi yakıt tüketimi 5.3 litre.

CITROEN - C2 1.4 X Pack HDi
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.7, şehir içi yakıt tüketimi 5.3 litre.

CITROEN - C3 1.4 HDi X Furio 5K
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.8, şehir içi yakıt tüketimi 5.3 litre.

FIAT - 500 1.3 Multijet Pop
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.6, şehir içi yakıt tüketimi 5.3 litre.

FIAT - Palio Sole 1.3 Multijet Active
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.9, şehir içi yakıt tüketimi 6.0 litre.

FIAT - Grande Punto 1.3 Mjet Fun AC 3K
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.5, şehir içi yakıt tüketimi 6.2 litre.

FIAT - Linea 1.3 Multijet Active
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 4.0, şehir içi yakıt tüketimi 6.5 litre.

FORD - Yeni Fiesta 1.4 TDCi Trend 5K
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.8, şehir içi yakıt tüketimi 5.8 litre.

FORD - Focus 1.6i TDCi Trend 90 HP 5K
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.8, şehir içi yakıt tüketimi 5.6 litre.

HYUNDAI - Accent ERA 1.5 CRDi
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 4.0, şehir içi yakıt tüketimi 5.6 litre.

OPEL - Corsa 1.3 CDTi 5K Enjoy
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.9, şehir içi yakıt tüketimi 5.8 litre.

PEUGEOT - 107 1.4 Trendy HDi 5K
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.4, şehir içi yakıt tüketimi 5.3 litre.

PEUGEOT - 206 Fever 5K Otm
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.6, şehir içi yakıt tüketimi 5.5 litre.

PEUGEOT - 207 1.4 HDi Trendy 5K
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.8, şehir içi yakıt tüketimi 5.8 litre.

SMART - Fortwo coupe CDI pure
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.2, şehir içi yakıt tüketimi 3.4 litre.

TOYOTA - Yaris 1.4 D-4D Terra
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 4.0, şehir içi yakıt tüketimi 5.4 litre.

VOLKWAGEN - Polo 1.4 TDI Trendline 4K ABS
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3.9, şehir içi yakıt tüketimi 5.7 litre.

RENAULT - Megane II Sdn 1.5 dCi Authentique
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 4.0, şehir içi yakıt tüketimi 5.5 litre.

RENAULT - Yeni Renault Symbol
    Şehir dışı yakıt tüketimi 100 km'de 3,6, şehir içi yakıt tüketimi 5.7 litre.

• bir depoyla en uzun gidilebilcek araba c sınıfında 308 dir. Arabaya benzini koyuyorsunuz sonra benzin göstergesinin yerini unutuyorsunuz
  • forumda jazz ile 100 kmde 2.5lt yakan bir kullanici vardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

forumda jazz ile 100 kmde 2.5lt yakan bir kullanici vardi

Rölantide mi?
  • DİĞER ARAÇLARI BİLEMEM AMA, EKONOMİK KULLANIMDA DİZELLER OLDUKÇA FAZLA YOL YAPIYORLAR. KENDİ KULLANDIĞIM ARAÇ İÇİN DEĞERLER ŞÖYLE...
    KURBAN BAYRAMINDA (4 BÜYÜK+1 ÇOCUK+BAGAJ) İST-TRABZONA GİDERKEN 4,7 ORTALAMA YAKALADIM. OTOBANDA 120-130, DİĞER YOLLARDA 100 Ü GEÇMEDEN. DEPO 52 LT...
    YAZIN (2 BÜYÜK+1 ÇOCUK) İSE 4,39 LT DEĞERİNİ YAKALAMIŞTIM. DOLAYISIYLA, EKONOMİK KULLANMAK ŞARTIYLA UZUN YOLDA FOCUS TDCİ İLE 1000 KM Yİ RAHATLIKLA AŞMAK MÜMKÜN...
    MEGAN II DİZELLERİN DE CC 90 KM SABİT HIZDA 4 LT/100 KM DEĞERİNİ YAKALADIĞINI SÖYLEYENLER VAR... 60 LT LİK DEPO İLE MENZİL 1400 KM YE ULAŞIR... EĞER DOĞRUYSA...
  • Seat İbiza ve Cordoba'nın dizellerinin yakıt tüketimi çok iyi.
    Citroen C3 1.4 92hp HDI - Hem performanslı hem düşük yakıt tüketimi
  • Kullandığım 307 1.4 HDI şehirlerarası yolda biraz dikkat edildiği taktirde 3.5-4 lt arası tüketiyor 100kmde... İyice kasıp 3.5 lt'nin de altına düşürülebiliyor ama insan araba kullandığına lanet ediyor o zaman o kadarına da gerek yok.
    Edit: Depo 60 LT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 3 Aralık 2009; 10:32:28 >
  • benim arabanında tüketimi bayağı iyi :))
    corsa 1.0 lpg li :)))
    lpg yi ucuz satan yerlerden alınca son derece komik tüketim rakamlarına ulaşabiliyorum.
    (2 ay önce şehir içi 0,10 kuruş gibi bir rakama imza attım lpg 1,40)
    (ramazan bayramı otobandan 120 ortalama hız ve birazda şehir içi ile 0,09 kuruş lpg 1,40)
    bu bayram şehir içi, şehir dışı, otoban (120 ortalam ile) karması 1350 km ortalaması 0,11 kuruş (lpg ortalaması 1,57 falan)
  • kia picanto 1.1 crdi 75 ps olabilir.
  • benimde bildiğim smart 0.8 CDI

ortalama 2.6 lt diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superxp -- 3 Aralık 2009; 10:33:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.