Şimdi Ara

En az 3m. Menzilli En Ucuz Kablosuz Mouse...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Walla arkadaşlar 3m menzile ulaşabilecekler arasında en ucuzu olması önemli benim için.

Aslında satış sitelerinden bakacaktım ama çoğu modelde menzil yazmamışlar. Ben de buradaki arkadaşların yorumuna başvurayım dedim.

İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 16 Ekim 2007; 12:52:18 >

• Bir de arkadaşlar;

-Bu kablosuz mouse ların alıcı gözü direkt görmeleri gerekiyor mu?
    -bazı cihazlarda 2.4 GHZ, 125 MHz gibi frekasn değerleri veriyor. Yüksek değerlerde mesafe artışı ve alıcı gözü görmeden çalışma şansı fazla mıdır?
    -Benim bildiğim IR (Direkt gözü görmesi gerektiği için eledim) ve RF var. Bu RF de de alıcı gözü direkt görmesi gerkiyor mu? IR,RF dışında başka hangi kablosuz teknolojiler kullanılmakta. Hangileri alıcı gözü direkt görmediğinde daha iyi performans vermekte.
  • MX 3200 ÖNERİRİM.2.4 ghz en iyi bağlantıdır.fakat bu hz deki setlerin fiyatları çok pahallı oluyor.(işe yarar olanları)...mx3200 set 5-6 mt mesafede çalışıyor.sana hayli hayli yeter bi mesafe...sakın ır alma.bu cihazlarda set alıcıyı görmek zorunda ama rf lerde böyle bi şey yok...gücün yetmezse bu sete logitech den şaşma..microsoft un kablosuz setlerinden uzak durmanı tavsiye ederim.
  • evet bende microsoft set var.sırf comfort dizaynı yüzünden tercih etmiştim ama şuan klavye arada saçmalıyo üstelik alıcının dibinde.örneğin:backspace bastığımda cx yazıyor ekranda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.