Şimdi Ara

En Avantajlı Türk Telekom Faturalı Tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Avantajlı Türk Telekom Faturalı Tarifeler


    Türk Telekom, birbirinden zengin içerikli tarifeleri ve paketleri ile kullanıcılarını sevindiriyor. Operatörün askerlere özel, çiftçilere özel, emeklilere özel, engellilere özel, esnaflara özel, gençlere özel, kamululara özel, taraftar paketleri, herkese açık gibi segmentlerde yüzlerce tarifesi var. Bu tarifelerin bir kısmı faturalı olarak tercihe sunuluyor. Kullanıcılar açısından kendilerine en uygun tarifeyi seçmek son derece zahmetli oluyor. Fakat Tarifebilir sitesi tarife seçmeyi çok kolay hale getiriyor. Türk Telekom faturalı tarifeler arasında bir tercih yapmak istiyorsanız site sizin için en ideal tarifeyi anında buluyor.

    Türk Telekom Faturalı Tarifeler Arasında Tercih Yapmak

    Tarifebilir üzerinden Türk Telekom faturalı tarifeler arayışınızı filtreleyerek yağabilirsiniz. Ödemek istediğiniz maksimum fiyatı seçebilir, en az kaç konuşma dakikası olmasını belirleyebilir, ne kadar SMS ihtiyacınız olduğunu işaretleyebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç duyduğunuz faturalı tarifede en az kaç GB internet olmasını istediğiniz de belirtebilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom’un faturalı tarifeleri birbirinden uygun ekstra avantajlar sunuyor. Alışveriş indirimleri, Digiturk Play eğlence paketi, mobil TV, yurtdışı avantajı, hediye sinema bileti, havaalanı transfer avantajları gibi pek çok avantajı da filtrelemeye dahil edebilirsiniz.

    İhtiyacınıza En Uygun Türk Telekom Faturalı Tarifeler

    Tarifebilir sitesi üzerinden bütün GSM ve ADSL internet tarifelerine erişebilirsiniz. İhtiyacınız olan tarifeyi yüzlerce tarife üzerinden karşılaştırarak saniyeler içinde seçebilirsiniz. Dilerseniz kullanmakta operatörün Türk Telekom faturalı tarifeler arasında inceleme yapabilir, dilerseniz numara taşıma özel faturalı tarife kampanyalarını seçebilirsiniz. Seçtiğiniz tarifeye dair bilgi alabilir, operatörün satış kanalı aracılığıyla kapınıza kadar gelen ekiplerce numaranızı taşıyabilirsiniz. tarifebilir.com internet sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz sitede Türk Telekom’un gençlere özel, öğrencilere özel, kamuya özel, engellilere özel ve daha birçok farklı seçeneğe ait faturalı tarifelerine ulaşabilir, teklifleri değerlendirebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.