Bildirim
EN AVANTAJLI ÖĞRENCİ KREDİ KARTI HANGİSİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Allah'a yakın kredi kartına uzak ol o derece !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınırlarımı bilen bi insanım 2 yıldır ödeyemeyeceğimden çok hiç aylık ödemem olmadı. Açıkcası benim hayatımı kolaaylaştırıyor velevki bir ürün 200 lira peşin fiyatına 3 e böldürüyorum sıkıntı çekmeden alıyorum ama dedeğim gibi sınırlarımı bilerek elde olmayanı harcamıyorum. -
Bonus genç tavsiye ederim. 2 senede 440 lira bonus vermiş şimdi ekstreden baktım. -
Gençlere yönelik ne gibi kampanyaları var? 440 lira bonus normal düz alışverişlerinizden mi geldi?quote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt
Bonus genç tavsiye ederim. 2 senede 440 lira bonus vermiş şimdi ekstreden baktım.
Başka önerileri olanlar UP -
Takip. İşte üniversiteli bende kullanıyorum ve bir avantajı yok cidden -
Yaz ayları hariç okul dönemi boyunca 30 lira üstü yemek alışverişine %10 bonus veriyor her ay ayda max 20 liraya kadar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. (Yemeksepeti dahil) Bonusların büyük kısmı buradan gelmişti.quote:
Orijinalden alıntı: Çekirge Bey
Gençlere yönelik ne gibi kampanyaları var? 440 lira bonus normal düz alışverişlerinizden mi geldi?
Başka önerileri olanlar UP
Alıntıları Göster
Öğrenci değil ama enpara bence
Ögrenciye kredi kartı veriyor mu veriyosa direk alırım gelir beyanı ister diye dusunuyorum sonucta ogrenci kartı diye gecmiyor
Son kez up -
Veriyor. Gelir beyanı vs de istemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X