Şimdi Ara

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
0
Favori
65.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ionix mod kullanmaya başladım emule plus tan sonra. Plus ın hızından memnundum ionixte aynı fakat en büyük artısı lanet freeangel ve onun tarzı abudik gubidik modları banlaması ve onlara upload yapmaması sırf bu özelliği ile çok sevdim ben ionixi :)

Webcache özelliğinide aktif hale getirdim ama oradaki birkaç ince ayarın ne anlama geldiğini bilemiyorum, ionix mod kullanan ve webcache açan başka biri varsa söylesin lütfen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

@spoky abi yukarıdaki ekledigim resime bakarsan bulunan toıplam kaynak 3500 yazıyor ya benim bahsettigim toplam kaynak o.

bu toplam kaynak ionix modda otomatik ayarlanabiliyor ama fincan modda bunu 2500-300 gibi bir degerrde tutmak için her indirdigim dosyada tek tek kaynak sınırlaması yapıyorum. boylece sorun halloluyor.Fincan mod5.2 de İndirdigin dosyanın uzerine tıkla kaynak saptama dan kaynak sınırlamaya gel ve oradaki sıfır degerini 100 200 gibi bir degere dusurerek toplam kaynak degerini 2500-3000 arasında tuttur. En iyi verim bu sekilde alınıyor.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim @ng@r@lı, dediklerini aynen yaptım, haydi hayırlısı...

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Bende ionix mod kullanmaya başladım emule plus tan sonra. Plus ın hızından memnundum ionixte aynı fakat en büyük artısı lanet freeangel ve onun tarzı abudik gubidik modları banlaması ve onlara upload yapmaması sırf bu özelliği ile çok sevdim ben ionixi :)

Webcache özelliğinide aktif hale getirdim ama oradaki birkaç ince ayarın ne anlama geldiğini bilemiyorum, ionix mod kullanan ve webcache açan başka biri varsa söylesin lütfen :)

Aynı şeyler gerçi fincan'da da vardı, bu arada bende leecher modları banlamayı çok seviyorum

• zafer72
    verdiğin full dosyayı indirdim sabah açtım emuleyi geldim okuldan 2 kb ul 25 kb dl gösteriyordu istatistiklerde herhangi bir düşme yoktu gayet sabit güzelce indiriyordu sağol upload ettiğin için yalnız şöyle bir sorun var webcache den dosya indrdiğimi nasıl anlarım yada göreniniz oldumu nickimden tanıyıp ul dl yaptığımı webcacheden
  • Banlanmak istemeyen banlanmaz arkadaşlar. Yani kuşları banlıyorsunuz. Fazla övünmeyin derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

zafer72
    verdiğin full dosyayı indirdim sabah açtım emuleyi geldim okuldan 2 kb ul 25 kb dl gösteriyordu istatistiklerde herhangi bir düşme yoktu gayet sabit güzelce indiriyordu sağol upload ettiğin için yalnız şöyle bir sorun var webcache den dosya indrdiğimi nasıl anlarım yada göreniniz oldumu nickimden tanıyıp ul dl yaptığımı webcacheden

Eyvallah sağol.

Aşağıdaki resimde gördüğün gibi istatistik bölümünden bakabilirsin.

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri!

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Banlanmak istemeyen banlanmaz arkadaşlar. Yani kuşları banlıyorsunuz. Fazla övünmeyin derim ben.

Çok bilmişleride banlamak için ne yapmak lazım?
  • quote:

quote:

Banlanmak istemeyen banlanmaz arkadaşlar. Yani kuşları banlıyorsunuz. Fazla övünmeyin derim ben.

Walla benim için dediysen beni ancak nickimden farkedip banlarsan banlarsın. [TR] Zafer [TurkSipa] [Donanimhaber] banlamak isteyen de banlıyabilir. Nasıl olsa webcacheden gelen yetiyor.
    Yoksa zor yani leecher mod kullandığımda görünmez olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 16 Aralık 2005, 16:45:11 >

• quote:

quote:

quote:

Walla benim için dediysen beni ancak nickimden farkedip banlarsan banlarsın. [TR] Zafer [TurkSipa] [Donanimhaber] banlamak isteyen de banlıyabilir. Nasıl olsa webcacheden gelen yetiyor.

Hatta bende ekleyeyim, bu görünmezlik moduna da Spooky mod diyorlar Ya zafer aslında bir başlık açsak ya da burada söylesek de forumda olan herkes emuledeki ismini belirtse, bir arkadaş listesi oluştursak

Benim emuledeki ismim; Spooky [TR] [Donanimhaber]

• quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

quote:

quote:

Hatta bende ekleyeyim, bu görünmezlik moduna da Spooky mod diyorlar Ya zafer aslında bir başlık açsak ya da burada söylesek de forumda olan herkes emuledeki ismini belirtse, bir arkadaş listesi oluştursak

Benim emuledeki ismim; Spooky [TR] [Donanimhaber]

Walla benimki yukarda dediğim gibi. Sen de şu TR yi başa al daha şık oluyor. Ben gördüklerimi ekliyorun.Mesela goblin,@ng@r@li,Ilhami listemde. emule üzerinde chatte yapıyoruz.

Tek problem Ilhami çok sık nick değiştiriyuor ve kredilerini hiç yedeklemediği için şu gillo.avi yi her zaman listemde tutup tekrar tekrar arkadaşlara ekliyorum.Nerdeyse 5 tane ayrı ayrı ilhamiyi eklemişim.

• zafer seni banlamak istediğimden değil, bildiklerini söylemen açısından sordum ne yapmak gerekir diye :)
    Benimkiside şu: Hunter[DivxPlanet.net][DivxForever.com]
  • quote:

Walla benimki yukarda dediğim gibi. Sen de şu TR yi başa al daha şık oluyor. Ben gördüklerimi ekliyorun.Mesela goblin,@ng@r@li,Ilhami listemde. emule üzerinde chatte yapıyoruz.

Tek problem Ilhami çok sık nick değiştiriyuor ve kredilerini hiç yedeklemediği için şu gillo.avi yi her zaman listemde tutup tekrar tekrar arkadaşlara ekliyorum.Nerdeyse 5 tane ayrı ayrı ilhamiyi eklemişim.

Bi ben sizi görmüyorum, demek ki dosya çekerken farklı telden çalıyoruz Maaşallah konseyi kurmuşsunuz, forum yetmedi emule chate başlamışsınız

ilhami'nin klonları türemiş olmasın

• [webcache] GobliN [TR] nickim emuleyi açıyım yine baya güzel performansı
  • quote:

zafer seni banlamak istediğimden değil, bildiklerini söylemen açısından sordum ne yapmak gerekir diye :)
    Benimkiside şu: Hunter[DivxPlanet.net][DivxForever.com]

Kullandığın moda göre değişiyor. Plusta ionix gibi bu leecher modları banlıyor. En iyi koruma IoNiX,Plus ve MorphXT te.

Benim bulduğum yegane çözüm Türkçe dosyalara yayım. Diğer yabancı dosyaların ise önceliğini çok düşürüyorum.Zaten fincan ve turksipa kullanıyorsan sırada ilk olarak kredisi ne olursa olsun önce kendisi ile aynı olan modlara upload yapıyor.Freeangel gibi zararlı olanları da direk banlıyor. Yani süper leecher modlardan önce bunlara upload yapmak çok daha mantıklı gibi.

Bir ara arkadaşlarla Darkdragonu çok değişik amaç için denemiştik ve başarılı da olmuştuk. Birbirimiz arasında dosya paylaşmak için şu şekilde kullandık. Upload maximum 1.35 kb olarak ayarlıyorduk ve bir kullanıcıya en fazla 1.35 kb upload yapıyordu. Sadece Darkdragon kullananlara hem yüksek hızda hemde sonuna kadar upload yapıyordu.

Bu webcache olayını da çok önceden bilip ayarlamama rağmen download ederken ne kadar ettiğine falan hiç dikkat etmiyordum. Ilhaminin yoğun çabaları sonucu üzerine düştüm ve gerçekten işe yarıyor.

Bir önceki sayfada webcache modun tüm ayarları ile birlikte vermiştim. Icinde gerekli olan tüm materyaller mevcut. Güvenle kullanabilirsiniz.

Denemelerim sonucu webcacheden en iyi verim alınan modlar fincan , Turksipa ve en son bir önceki sayfada verdiğim webcache mod.

Leecherdi şuydu buydu olaylarına bakmak yerine tüm emule kullanıcılarını aynı webcache ayarlarını yapmaya yönlendirmek çok daha mantıklı.O zaman kimsenin leecher mod kullanmaya ihtiyacı da kalmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

Bi ben sizi görmüyorum, demek ki dosya çekerken farklı telden çalıyoruz Maaşallah konseyi kurmuşsunuz, forum yetmedi emule chate başlamışsınız

ilhami'nin klonları türemiş olmasın

Aynı dosyalara sahip olması lazım.
    Mesela @ng@r@li yedirmek istese yedirebilirdi.

• bu arada hangi tcp ve udp portlarını kullanıyorsunuz farklı port kullanmamız farkedermi ?

1000 / 1100 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 16 Aralık 2005, 17:28:45 >
  • ya bu emuleyi kullanmak için illaki statik ip mi almamız gerekiyor.statik ip almak güvenlik açısından sakıncalı değilmi.bunun ip sabitlemeden yüksek id almanın yolu falan yokmi.noip deki programla falan bi şeyler yapılamazmı?
  • Zafer abi neyi yedirebilirim anlamadım ben mevzuyu

Leecher modları diyorsan, belli olmayan leecher modlar var dedigin gibi. bunlar saptanamadıgı için banlanamıyor hala bildigim kadarıyla. Hatta bunlarda bile webcache kullanılabiliyormuş artık ama benim leecher modlarla işim olmaz artık.

Paylaşım ortamını seviyorum ben.

Emule costu webcache ile, bakalım daha neler gorecez
  • bu arada ben fincan modda TEC uyesi oldugum için layırlı arkadaslarım surekli otomatik guncelleniyor. Sonradan arkadas olarak eklediklerim de bu esnada cıkartılıyor malesef.
    Yoksa forumdakiarkadasları emule de arkadaslara ekleyip slot acıyorum ama bu birdahaki guncellemede bozuluyor malesef(fincan modta)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Zafer abi neyi yedirebilirim anlamadım ben mevzuyu

Leecher modları diyorsan, belli olmayan leecher modlar var dedigin gibi. bunlar saptanamadıgı için banlanamıyor hala bildigim kadarıyla. Hatta bunlarda bile webcache kullanılabiliyormuş artık ama benim leecher modlarla işim olmaz artık.

Paylaşım ortamını seviyorum ben.

Emule costu webcache ile, bakalım daha neler gorecez

Ilhaminin klonlarından bahsediyorduk. Onun için öyle dedim. Sende de gillo.avi olduğundan bir başka mod kurup ilhami kullanıcı adı ile girsen ilhami ile konuşuyormuş gibi seninle konuşurdum diye. Gerçi sen kredini yedeklediğinden seni farkederdim.

• anladım abi.

Zafer abi sen MagicPower Mod v1.1'u denedinmi hiç. Denediysen nasıl memnun kaldınmı?Nasıl bir moddur ki acaba?
    Sipacık modun yeni surumuymuş diye yazıyor sitesinde.İlhami kardes dosya olarak eklemiş ama incelemesini ve ayarlarının nasıl yapılacagını deneyip birara foruma yazabilirsen super olur.

Bu arada yukarıda 256ADLSiçin toplam kaynak 2500 civarı en iyi verimi alıyorum ben. 3000-3500civarı toplam kaynakta da server baglantım kopuyor genelde. Sende durum nasıl genelde.Sende toplam kaynak sayısını ayarlıyormusun hiç?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.