Şimdi Ara

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
0
Favori
65.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uA_SerkaN tr filmi nadiren bulabilirsiniz.

net limiterden 3kb'yi deneyin.
  • illahmi kardeşim benim..senin vrdiğin linkten cfs 2.02 yi indirdim.bende mevcut bulunan cfs 2.12 i prg ekle kaldır dan kaldırdım..sonra 2.02 yi, kurdum sonuç her şey naffoldu...resimde görüldüğü gibi kafayı yicem şu arkadaşın evinden giriyorum çünkü evde nete bile gireniyorum herşey allak bullak oldu ilhami kardeş indirme oranım 5 kbs lerde belki, dedi düzelir bir reset attım ama fayda etmedi resimde görüldüğü gibi indirme hızım adeta yok oldu 5kbs ile indiriyrum.o kadar bekledim düzelir diye ama yok maffoldu herşey acaba diyorum bu 2.12 pc den daha kalkmadımı prg ekle kaldırdan kaldırdım..galiba bir uyumsuzluk oldu acil yardım talep ediyorum emule yi geçtim nete bne oldu nette felç oldu....naptıysam indirme kb yi 5 den yukarı çıkaramadım..emule kafayı yediiiii

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri!

emulede indirme sınırım 4 ün altına düştü verdiğin linkteki programla bu sorunum düzelecekmi ..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 30 Aralık 2005 23:09:30 >

• uA_SerkaN şu an bence ağda bir sorun var. Çünkü benimde indirme değerlerim çok kötü. Hemde farklı modlar deniyorum!

Zafer abi şu an yeni temiz sistemimdeyim. Bakalım inşallah bu kez cpu%99 görmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

uA_SerkaN şu an bence ağda bir sorun var. Çünkü benimde indirme değerlerim çok kötü. Hemde farklı modlar deniyorum!

Zafer abi şu an yeni temiz sistemimdeyim. Bakalım inşallah bu kez cpu%99 görmem.

Aynen benim de öyle. Dün açar açmaz 30'dan başlıyordu bugün 2 saattir 7-8 de sürünüyor...
  • Şimdi bir sorum olacak arkadaşlar.Şu webcache konusunda biraz cahilim kusura bakmayın.Ben usb modem kullanıyorum.Sabit bir IP'İm yok.Bahsettiğiniz bu webcache olayı bana uyar mı?Sorum kısaca bu..Alakasız bir soru sorduysam kusura bakmayın.Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperrrrrr -- 31 Aralık 2005 2:11:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: casperrrrrr

Şimdi bir sorum olacak arkadaşlar.Şu webcache konusunda biraz cahilim kusura bakmayın.Ben usb modem kullanıyorum.Sabit bir IP'İm yok.Bahsettiğiniz bu webcache olayı bana uyar mı?Sorum kısaca bu..Alakasız bir soru sorduysam kusura bakmayın.Cevaplarsanız sevinirim.

Yok rahatça soru sorun biz yardımcı oluruz inşallah

Sabit IP'ye gerek yok. Elbetteki uyar.
    Zaten usb modem olduğu için port açma derdinizde yok. Sadece kullandığınız güvenlik programında emuleye izin vermeniz yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

quote:

Orjinalden alıntı: casperrrrrr

Şimdi bir sorum olacak arkadaşlar.Şu webcache konusunda biraz cahilim kusura bakmayın.Ben usb modem kullanıyorum.Sabit bir IP'İm yok.Bahsettiğiniz bu webcache olayı bana uyar mı?Sorum kısaca bu..Alakasız bir soru sorduysam kusura bakmayın.Cevaplarsanız sevinirim.

Yok rahatça soru sorun biz yardımcı oluruz inşallah

Sabit IP'ye gerek yok. Elbetteki uyar.
    Zaten usb modem olduğu için port açma derdinizde yok. Sadece kullandığınız güvenlik programında emuleye izin vermeniz yeterli

Ok.Demekki ben de webcache olayından verim alabileceğim.Teşekkürler.

• Şimdi bu WebCache için hangi ISP adresini ayarlıyalım. proxy.ttnet.net.tr mi yoksa 195.175.37.6 yı mı gireceğiz. Birde bu 8080 port numarasını modemden de modemden yönlendirecek miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: phatoshwest

Şimdi bu WebCache için hangi ISP adresini ayarlıyalım. proxy.ttnet.net.tr mi yoksa 195.175.37.6 yı mı gireceğiz. Birde bu 8080 port numarasını modemden de modemden yönlendirecek miyiz?

biz her ikisinide denemiştik ve 195 li adresin çok daha iyi olduğunu görmüştük. Ancak şunuda belirteyimki eğer ionix kullanıyorsanız bu webcache'yi lütfen ayarlamayın. Çünkü testlerde sırası gelene ionix'in veri göndermediğini gördük. Zaten paylaşılan dosyaya sağ tıklayınca wc-release seçeneği çıkmayan tek mod ionix.

Neyse eğer bir mod arayışınız varsa ve özelliği bol olsun vede yeni olsun diyorsanız şu moda bir göz atın derim:
    http://www.hemenpaylas.com/download/46533/eMule-0.46c-ReSuRReCTioN-1.3-bin.rar.html
    Bunun ayarları yapılmış ama isterseniz bağlantı durumunuza göre oynayabilirsiniz.
    Rar'dan çıkardıktan sonra gelen hata mesajları önemsiz. Temp ve gelenler klasörlerinizin yerlerini gösterip baştan başlatmanız yeterli.
    Webcache si ayarlıdır.

Pek özellik meraklısı değilseniz WebCache 2.0 işinizi görür

8080 ile modemin bir ilgisi yok. Sadece webcache kısmına yazılıyor o kadar(ayardan sonra emule yi kapatıp açınız)

• Ben bu rar dosyasının içindeki config klasöründen bazı dosyaları (kafama göre değil tabi. webcache ile alakalı olanları) eski emule klasörünün içine kopyaladım. emule.exe yide kopyaladım. Şimdi o şekilde kullanmaya başlayacağım. Eski kredilerim uçsun istemedim. Ve webcache ayarlarını da yaptım.

Asıl sorun şu an da wc-release seçeneği çıkmıyor. Hem benim ayarladığım şekilde, hemde rar dosyasından çıktığı haliyle.

Edit: Benim indirdiğim ilk sayfada linki bulunan eMule-0.46c-WebCache-2.0a-Beta1.rar dosyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 31 Aralık 2005 2:52:57 >
  • phatoshwest önceden hangi modu kullanıyordunuz? Eğer önceki modunuz banlı idiyse boşverin ondan gelecek kredi dosyaları size zarar verir.

wc-release özelliği çoğu modda var, ancak sadece tam dosyalarınız varken aktif oluyor. Bazı banlı(fincan gibi) modlarda hep aktif. Turk Sipa henüz banlı değil onda da aktif kalıyor. Wc-release özelliği seçili olmasa da aldığınız veriyi webcache'den gönderebiliyorsunuz. Yani yapmanız gereken en önemli ve tek şey adresi girmek. Gerisini mod hallediyor.
    Eğer aceleniz varsa ve bir dosyayı yaymak istiyorsanızda temp'i temiz gösterdikten sonra wc-release'i seçmelisiniz.
    Şu an denediğim resurreciton'da da super release diye bir seçenek var! Bunun ne olduğunu henüz bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 31 Aralık 2005 3:06:23 >
  • Mod falan kullamıyorum. Direk Emule 0.46C kullanıyordum. Herşey temizdi yani.

Birde Resurrection'a bakayım.
  • Kredi aktarımı için daha evvel kullandığınız emule'nin config klasöründen yenisine şu dosyaları kopyalamalısınız:

clients.met (diğer kullanıcıların sizde bulunan kredileri)
    preferences.dat (kimlik numaranız)
    cryptkey.dat (kimlik anahtarı)
    emfriends.met (arkadaşlar)
    known2.met (indirilen ve silinmiş dosyalar)
  • Eyvallah arkadaşım. Sağolasın gecenin bu vaktinde yardım ettin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 31 Aralık 2005 3:23:52 >
  • bir şey değil sözümü olur
  • günaydın arkadaslar.bisey merak ettim emule konusunda en dogru haber hangisi herkes birbiri için o yanlıs biliyor dogrusu bu diyor.içinizde en bilgili kim.bide fincan ne ben de böle bisey yok bu eklenti nerden nasıl olur bilen varsa yardım edermisiniz.cok fazla bilgim yoktur bu konularda.bazı terimleri algılmak baya zor oluyor.yardımcı olursanız sevinirim.direkt msnden yardım edecek işi olmayan yada bos arkadaslar varsa extra sevinirim.yardım etmezsenizde yine de canınız sağolsun.herkese iyi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ukaladerya

günaydın arkadaslar.bisey merak ettim emule konusunda en dogru haber hangisi herkes birbiri için o yanlıs biliyor dogrusu bu diyor.içinizde en bilgili kim.bide fincan ne ben de böle bisey yok bu eklenti nerden nasıl olur bilen varsa yardım edermisiniz.cok fazla bilgim yoktur bu konularda.bazı terimleri algılmak baya zor oluyor.yardımcı olursanız sevinirim.direkt msnden yardım edecek işi olmayan yada bos arkadaslar varsa extra sevinirim.yardım etmezsenizde yine de canınız sağolsun.herkese iyi günler...

Gaz mı veriyorsun arkadaşım anlamadım. Sana yardım etmeye uğraşanlara da aynı nickindeki gibi davranıyorsun. Burada herkes bilgisini birbiriyle paylaşıyor. Yok o fazla biliyor yok o yanlış biliyor muhabbetleri bu forumda olmaz. Hadi başka kapıya.

• nie gaz veriyim ki gördüğüm kadarıyla burdakiler cahil insanlar degil net konusunda da programlar konusunda da fazla bilgililer neden gaza ihtiyac duysunlar ki.gaz cahil yada yetersiz insanlar içindir.akıllı ve mantıklı insanlar gaz almazlar.baska kapıya derken sözlerin yanlıs olmus.seni birileri gaza mı getirdi de böyle dedin.garip.ben sordum sadece.zaten kendine güveniyorsan sorun olmaz.zafer _72 ok.bidaha bisey söylemezsin herlade artık.

zaten prog yükledim ama sunucu adları cıkmıyor.bu saatden sonra sen yardım da etmezsin.ama umarım yardım edecek bi sağduyulu ark bulurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ukaladerya

ilhami kota doluyor diye hiç indirme yapmayım mı.bundan sonra dikkat ederek indiririm bende.fikir sordum ukalalık yapmanı istemedim....yinede tsk ederm

Sana yardım etmeye çalışan arkadaşlara böylemi cevap veriyorsun.

Arkadaş anlattıklarında nerede ukalalık yapmış anlıyamadım. Sen de sana ukalalık olarak gelen yeri alıntı olarak eklermisin.
  • @İlhami
    verdiğiniz link için teşekkürler, bu mod iyi gibi ama daha deniyorum...
    http://www.hemenpaylas.com/download/46533/eMule-0.46c-ReSuRReCTioN-1.3-bin.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.