Şimdi Ara

EMULE PLUS KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar emule plusı kullananhttp://www.goldesel.6x.to adresli siteden nasıl download yapılacak cevab yazanlara teşekkürler

• hic kullanma daha iyi emulede hız hiç yaşayamadım kazaadan başkası yalan
  • indirmek istediğin dosyaya tıkla dosya hakkında bilgi veren yeni bir sayfa açılıyor orada en altta #1 #2 vs ... yazan yerlere tıklayınca download etmek için oto olarak emule plus yada varsa overnet açılıyor ... başka bir yöntemde bu #1 #2 ... şeklinde yazan yerlere sağ tıklayıp ed2k://.... şeklindeki linki copy yapmak sonra emule plus yada overnet'tin transfer ekranına gelip sağ tıklayıp "copy edonkey link from clipboard" seçeneğine tıklamak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 23/6/2004 2:41:52 >
  • quote:

Orjinal: kemalhirca

hic kullanma daha iyi emulede hız hiç yaşayamadım kazaadan başkası yalan

Kazaa da her aradığını bulabiliyormusun ki? Ben edonkey ntworkunde her aradığımı buluyorum evet kazaadan ağır ama hiç bişi çekememektense ağır olup dl yapmak daha iyi sanırım.
  • arkadaşım copy ed2 komutunu kullanıyorum hiç bi hareket yok
    sen transfer bölümünde demişsin orda yok servers bölümünde bu komutu kullanabiliyon.
  • dosyayı emuleye aktardım fakat
    sdownload başlamıyor.
    acaba sitede mi problem var bildiğiniz başka siteler varsa verirseniz sevinirim.
  • goldesel.6x.to en geniş site sanırım ama zaten search bölümünde yazınca çıkıyo ve daha kolay ulaşabileceğiniz şeyler çıkıyo goldeselde çıkıpta networkte bulunmayanlar olabiliyo herhalde ondan başlamamıştır çünkü paylaşan olmayınca download ta başlamayabilir haliyle bide overnette falan bişeyi kesin indirebilmeniz için en azından 25-30 kişide olmalı aksi halde bide dosya büyükse günler sürebilir indirmek ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğiniz başka siteler varsa demişsin, birde bunları dene istersen:
    www.osloskop.net
    http://sharereactor.revconnect.com/
  • kazaa hızlı ama her istediğini bulamıyosun.emule dial up çılar için değil bence.kablonetten 1 hafta açık kalıyor anca bitiyor bazen bitmiyorda downloadlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.